Problem so signalom
-
Apuť
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem so signalom
Ahojte mam taky problem.K TV karte som dostal ovladac na program Power Cinema.To mi funguje ale ked chcem ho pouzit na iny program konkretne na Power DVD tak co musim urobit aby mi to fungovalo?
Nepoznám ani Power Cinema ani Power DVD , ale musíš si ho nastaviť tak ako ten prvý. Hľadaj v ňom niečo také ako:
- Device settings
- Video Device
- Capture Device
a tam označíš tvoju tv kartu. Nie každý prehrávač má podporu prehrávania z tv kariet (záleží aj na použitom čipe na tv karte) . Neviem ako je na tom s podporou tv kariet Power DVD.
- Device settings
- Video Device
- Capture Device
a tam označíš tvoju tv kartu. Nie každý prehrávač má podporu prehrávania z tv kariet (záleží aj na použitom čipe na tv karte) . Neviem ako je na tom s podporou tv kariet Power DVD.
-
vladenko007
VIP
Re: Problem so signalom
No mam Power DVD 9 najnovsi a mozem ti povedat že programy na svojej TV karte cez neho určite nenaladiš.Apuť napísal:Ahojte mam taky problem.K TV karte som dostal ovladac na program Power Cinema.To mi funguje ale ked chcem ho pouzit na iny program konkretne na Power DVD tak co musim urobit aby mi to fungovalo?
Ešte možno cez neho pozrieš nejake to LiveTV ale TV Karty určite nie. Neviem o tom. Ale človek je omylný tvor takze 99,9 nie.