Problem so signalom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Apuť
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Problem so signalom

Príspevok od používateľa Apuť »

Ahojte mam taky problem.K TV karte som dostal ovladac na program Power Cinema.To mi funguje ale ked chcem ho pouzit na iny program konkretne na Power DVD tak co musim urobit aby mi to fungovalo?
Tress
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tress »

ked to je robene k power cinema, tak je mozne ze ti to na power DVD nepojde.. či?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Nepoznám ani Power Cinema ani Power DVD , ale musíš si ho nastaviť tak ako ten prvý. Hľadaj v ňom niečo také ako:
- Device settings
- Video Device
- Capture Device

a tam označíš tvoju tv kartu. Nie každý prehrávač má podporu prehrávania z tv kariet (záleží aj na použitom čipe na tv karte) . Neviem ako je na tom s podporou tv kariet Power DVD.
vladenko007
VIP
VIP

Re: Problem so signalom

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Apuť napísal:Ahojte mam taky problem.K TV karte som dostal ovladac na program Power Cinema.To mi funguje ale ked chcem ho pouzit na iny program konkretne na Power DVD tak co musim urobit aby mi to fungovalo?
No mam Power DVD 9 najnovsi a mozem ti povedat že programy na svojej TV karte cez neho určite nenaladiš.
Ešte možno cez neho pozrieš nejake to LiveTV ale TV Karty určite nie. Neviem o tom. Ale človek je omylný tvor takze 99,9 nie.
Napísať odpoveď