Odoberanie hardvéru

Informácie o software, ankety...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Odoberanie hardvéru

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Existuje nejaký soft, ktorý nahradí klasickú Windows ponuku – „bezpečné odstránenie hardvéru“? Ide mi o to, aby som tam mal zobrazenú menovku zariadenia a nielen písmeno jednotky. Niečo na spôsob ako používa aj Windows 7. Ideálne by bolo, keby to úplne nahradilo tento Windows výmysel, nebralo to veľa z pamäte. Niečo overené. Mám Windows XP SP3.

Ďakujem
Prílohy
0.jpg
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no ja takéto veci vobec nepoužívam proste to viťiahnem či je to USB,2,5 HDD alebo iné veci
DR8PruBr
Star
Star

helicos napísal:no ja takéto veci vobec nepoužívam proste to viťiahnem či je to USB,2,5 HDD alebo iné veci
Nepýtal som sa ako to robis ty, ci to vysklbnes ci nie, ale na program...
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

to bude asi pre teba http://safelyremove.com/
DR8PruBr
Star
Star

Gadelat napísal:to bude asi pre teba http://safelyremove.com/
Vcera som si to nainstaloval, super programik.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

stačí nastaviť zariadenie na bezpečné odobranie oproti výkonu. Nastavenie je na screenshote. Dostaneš sa tam napríklad cez tento počítač > pravé tlačítko na disk/flash disk > vlastnosti > hardvér > označíš disk a dáš vlastnosti. Tam máš potom tú kartu, čo je na screenshote.
helicos napísal:no ja takéto veci vobec nepoužívam proste to viťiahnem či je to USB,2,5 HDD alebo iné veci
len tak ďalej. Tiež som jazdil 6 rokov na čierno a dnes ma čapol revizor a som o 40 eur ľahší [úplne naozaj]. Tým som chcel povedať že som si takto odpálil pár USB kľúčov a mp3 prehrávač. Ten safely remove má svoj význam. Keď zapisuje na USBčko počítač, hoci už nič neindikuje zápis a Ty ho vyberieš, je tam malá šanca že sa poškodí, poprípade ho zabiješ, ako ja.
Prílohy
hard disk properties Policies.JPG
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

raz si "zhodiš format" a budeš sa čudovat prečo zmizli odtial dáta
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

to bezpečné odpojenie je tam len preto aby si nevytiahol ak sa na USB-čko ešte zapisuje mohlo by sa stať že sa poškodia súbory na ňom ak máš USB, ktoré napr bliká keď pracuje všimneš si že bliká ešte asi 3 sec po dokončení kopírovania a na toto je "bezpečné odstránenie ..." ináč sa s dátami nič nemôže stať
DR8PruBr
Star
Star

uplink > o tom vsetkom viem, len som chcel, aby sa mi zobrazoval nazov zariadenia a nielen oznacenie jednotky pismenom. ked mam zapojenych viac USB klucov je v tom zmatok. a kedze USB pouzivam velmi casto, bohuzial aj viacero naraz tak je potom problem pri odpajani a mnohokrat sa mi stavalo, ze som odpojil ten co som nechcel. ale usb safety remover to vyriesil:)

mozem len odporucit.
Napísať odpoveď