Odoberanie hardvéru
Odoberanie hardvéru
Existuje nejaký soft, ktorý nahradí klasickú Windows ponuku – „bezpečné odstránenie hardvéru“? Ide mi o to, aby som tam mal zobrazenú menovku zariadenia a nielen písmeno jednotky. Niečo na spôsob ako používa aj Windows 7. Ideálne by bolo, keby to úplne nahradilo tento Windows výmysel, nebralo to veľa z pamäte. Niečo overené. Mám Windows XP SP3.
Ďakujem
Ďakujem
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to bude asi pre teba http://safelyremove.com/
Vcera som si to nainstaloval, super programik.Gadelat napísal:to bude asi pre teba http://safelyremove.com/
-
uplink
VIP
stačí nastaviť zariadenie na bezpečné odobranie oproti výkonu. Nastavenie je na screenshote. Dostaneš sa tam napríklad cez tento počítač > pravé tlačítko na disk/flash disk > vlastnosti > hardvér > označíš disk a dáš vlastnosti. Tam máš potom tú kartu, čo je na screenshote.
len tak ďalej. Tiež som jazdil 6 rokov na čierno a dnes ma čapol revizor a som o 40 eur ľahší [úplne naozaj]. Tým som chcel povedať že som si takto odpálil pár USB kľúčov a mp3 prehrávač. Ten safely remove má svoj význam. Keď zapisuje na USBčko počítač, hoci už nič neindikuje zápis a Ty ho vyberieš, je tam malá šanca že sa poškodí, poprípade ho zabiješ, ako ja.helicos napísal:no ja takéto veci vobec nepoužívam proste to viťiahnem či je to USB,2,5 HDD alebo iné veci
-
hrban
Addict
to bezpečné odpojenie je tam len preto aby si nevytiahol ak sa na USB-čko ešte zapisuje mohlo by sa stať že sa poškodia súbory na ňom ak máš USB, ktoré napr bliká keď pracuje všimneš si že bliká ešte asi 3 sec po dokončení kopírovania a na toto je "bezpečné odstránenie ..." ináč sa s dátami nič nemôže stať
uplink > o tom vsetkom viem, len som chcel, aby sa mi zobrazoval nazov zariadenia a nielen oznacenie jednotky pismenom. ked mam zapojenych viac USB klucov je v tom zmatok. a kedze USB pouzivam velmi casto, bohuzial aj viacero naraz tak je potom problem pri odpajani a mnohokrat sa mi stavalo, ze som odpojil ten co som nechcel. ale usb safety remover to vyriesil:)
mozem len odporucit.
mozem len odporucit.