Kríza 2
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tvoj nazor je uplne zcestny a urcite sa nehodi pre tento pripad ,neber to ako negativny prispevok ,vsetko v dobrom ale je to len moj nazorgogo956 napísal:bozkava sa s Tebou, travi svoj volny cas, komunikuje.. To by nerobila keby na Teba nebola citovo naviazana. Len Ta mozno trochu natahuje, ale to je normalne. Davaj jej najavo ze ju milujes, ale zaroven ze jej das aj potrebnu slobodu- aby tvoja lasku pre nu nebola vazenim
-
undertaker35
Expert
No to,že ma má rada mi povedala,pobozkala ma sama od seba,keď som prišiel za ňou v sobotu som sa jej len pozdravil ale ona ma musela pohladiť po hlave,chcela moje objatie,stále ma ovoniava,že jej voniam,robili sme to čo dávno nie>ležali sme vedľa seba a pozerali sa sebe do očí,cítim,že niečo cíti ale nejak to potláča...ale ajtak viem,že chce byť chvíľu sama,čo môže byť príčinou? To,že už nebývame toľko spolu?Zmena prostredia?
Neviem stále sa snažim prísť na niečo čo by ju prinútilo myslieť,že som niekto kto jej je hoden,brať ju na miesta kde sme chodievali? robiť to čo sme robili? najhoršie je,že je preč a 3 dni sú sakra málo...
Neviem stále sa snažim prísť na niečo čo by ju prinútilo myslieť,že som niekto kto jej je hoden,brať ju na miesta kde sme chodievali? robiť to čo sme robili? najhoršie je,že je preč a 3 dni sú sakra málo...
-
undertaker35
Expert
-
undertaker35
Expert
Slobodu má,celý týždeň je na intráku,čiže sme spolu len víkend+jeden deň v týždni...Možno mala pocit keď som jej každý večer volal,že ju obmedzujem alebo kontrolujem,možno...Ak aj tento víkend bude taký,že bude ku mne prívetivá,milá tak sa skúsim s ňou porozprávať,o tom čo by chcela,o tom čo nás trápi,teraz v racionálnej rovine,lebo minule tam bolo dosť emócií...
-
undertaker35
Expert
-
undertaker35
Expert
-
undertaker35
Expert
Chápem,čo chceš povedať ale skúsim to konštruktívne.
Priateľka mi povedala,že náš vzťah je iný,ako predtým,potrebuje čas chce byť chvíľku sama.
čo by si si pred tým predstavil?
Ale následne ani nie pol hodinu po tom sa správa tak ako som opísal,čiže v rozpore s tým čo mi povedal.
Ale napriek tomu ako sa chová,sa neozve,iba ak na nete je tak mi napíše.
Ako by si to cítil ty?
Priateľka mi povedala,že náš vzťah je iný,ako predtým,potrebuje čas chce byť chvíľku sama.
čo by si si pred tým predstavil?
Ale následne ani nie pol hodinu po tom sa správa tak ako som opísal,čiže v rozpore s tým čo mi povedal.
Ale napriek tomu ako sa chová,sa neozve,iba ak na nete je tak mi napíše.
Ako by si to cítil ty?
tvojej priatelke pravdepodobne vadi to, co sa ti snazim celu tu dobu vysvetlit:
nedas jej ani chvilu pokoja. Nemozte byt predsa taky nalepeny na seba, ako ste boli prvy rok, chapes?. Vztah sa medzi tym niekam posunul, dospel do ineho stadia. Mozno sa aj s tebou chce rozist /aj ked ja si to nemyslim/, ale myslis ze toto jej rozhodnutie zmenis ak jej budes furt vyvolavat a stale sa snazit s nou byt? Rozumies ze ked nieco zacnes nahanat, tak to automaticky zacne pred tebou utekat? Take it easy..
nedas jej ani chvilu pokoja. Nemozte byt predsa taky nalepeny na seba, ako ste boli prvy rok, chapes?. Vztah sa medzi tym niekam posunul, dospel do ineho stadia. Mozno sa aj s tebou chce rozist /aj ked ja si to nemyslim/, ale myslis ze toto jej rozhodnutie zmenis ak jej budes furt vyvolavat a stale sa snazit s nou byt? Rozumies ze ked nieco zacnes nahanat, tak to automaticky zacne pred tebou utekat? Take it easy..
-
undertaker35
Expert
áno chápem,nevolám jej i keď je to zabiják...
uvidíme,a ešte jedna indícia,urobila mi tento víkend keď som okomentoval bývalej status na Facebooku,durdila sa 5 min a zas sa tisla ku mne.
čiže aj keď v mukách budem teraz čakať na koniec týždňa...
a musíš pochopiť,že nič by ma neupokojilo viac ako ona...
uvidíme,a ešte jedna indícia,urobila mi tento víkend keď som okomentoval bývalej status na Facebooku,durdila sa 5 min a zas sa tisla ku mne.
Ty to mas dopredu prehrate...Su ludia,ktory maju radi volnost a su ludia ktory musia byt spolu kazdu sekundu.Ty patris do tej druhej kategorie.To co robis ty uz hranici s posadnutostou.Bud to dokazes pochopit a zacnes sa spravat normalne,alebo si hladaj cloveka rovnako posadnuteho...undertaker35 napísal:áno chápem,nevolám jej i keď je to zabiják...
-
undertaker35
Expert
Som proste na ňu naviazaný,moja veľká slabina...
Ona bola zvyknutá ja som bol zvyknutý,že sme spolu bývali častejšie...
Možno práve pre to teraz je situácia taká aká je,našla si kamarátky,konečne je šťastná.Myslím,že problém zas pramení tam kde bol aj prvý krát keď mi povedala "sú momenty kedy by som ťa láskou zjedla a su momenty kedy citim len prazdno a ja neviem čo mam robiť lebo si proste nepomôžem."
Je nerozhodná,keď je somnou je jej dobre=láskou by ma ziedla...nieje somnou=negatívne myšlienky.
Schizofrenické správanie...
Ona bola zvyknutá ja som bol zvyknutý,že sme spolu bývali častejšie...
Možno práve pre to teraz je situácia taká aká je,našla si kamarátky,konečne je šťastná.Myslím,že problém zas pramení tam kde bol aj prvý krát keď mi povedala "sú momenty kedy by som ťa láskou zjedla a su momenty kedy citim len prazdno a ja neviem čo mam robiť lebo si proste nepomôžem."
Je nerozhodná,keď je somnou je jej dobre=láskou by ma ziedla...nieje somnou=negatívne myšlienky.
Schizofrenické správanie...
Ja neviem čo Ti máme my poradiť, keď stále píšeš aká je dobrá, úprimná a pod. Zlož si tie ružové okuliare a potom, keď budeš schopný si pripustiť, že aj 16 či 17 ročné dievča má nejaké potreby a nie iba vysedávať na intráku a čakať na tvoj telefonát, tak potom prídi... Fakt, ako nechcem byť zlý, ale si sebecký v tomto... Zamysli sa nad sebou a nie nad ňou...