720p film - problém

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

No písal som to už do hier, ale nájdem to:
http://www.hojko.com/problem-s-call-of- ... 72143.html
môj problém je na druhej strane...
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Skus to prehrat v PowerDVD. Cyberlink kodek podporuje avivo technologiu sluziacu na ciastocne akcelerovanie videa a ati 9800 by tuto funkciu mala mat. Obavam sa ale ze ak to pojde, stacit to nebude.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

už to ide ďakujem vám, za skvelé rady a programy...no ked už riešieme hardwarové problémy tak som s aj pýtal prečo mi nejde cod 2, je tam aj link kde som to rozpísal podrobne
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

miso03 napísal:Najlepsi dekoder na prehravanie filmov kodovanych x264kou je CoreAVC (pozri lamky.net). V spojeni s KMPlayerom prehravam na Asuse EEE 1000HE (1,6Ghz intel atom, 2GB ram, 64mb graficka) 720p filmy.
Jednoduchšie je použiť MPC HC, teda za predpokladu, že karta podporuje DXVA, čo v tomto prípade nehrozí.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Chlapci, ten film ide neseká to, akurát má zase problém so sku**** dabingom alebo resp playbackom, normálne ide obraz a zvuk pár sekúnd potom alebo naopak, je tam možnosť že resync audio ale to nastavovať to je o nervy, už som to mal chvíľu nastavené ale zase ako keby sa to nejako rozladilo tá p*ca vy*ebaná, ja som už úplne zúfalý z toho :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Podla mna ti to nestiha v realnom case dekodovat vsetky snimky a tak obraz nestiha za zvukom a cim dalej tym viac sa desynchronizuje. Aky mas prehravac? Dalo by sa to riesit zapnutim framedropu, ale KMPlayer toto myslim nevie.
j@ro
Star
Star

Príspevok od používateľa j@ro »

Tiez som sa vela hral so 720p,1080p ripmi. Skusal som ich rozbehat na athlone 3000+ 2GHz a vela som ocakaval hlavne od HW akceleracie pomocou UVD na karte ati hd2600 pro (agp), no na XP a nainstalovanej verzii catalistu sa mi nedari hw akceleraciu x264 rozbehnut(aj napriek pouzitiu mpc kodeku (dxva) a spravnemu nastaveniu KM playera ). Snad na W7 sa nieco zmeni...

Zo svojich skusenosti hovorim, ze jednojadrovy cpu + 720p, 1080p ripy nie je dobra kombinacia. Jedinou zachranou je VGA, ktora zvlada HW akceleraciu x264, aj ked ako som napisal hore, ani to mi na XP nepomaha. Problem ale nastane ak je na enkodovanie pouzity iny kodek :-(, vtedy sa pomaly cpu prejavi...

Ta oneskorena audio stopa je sposobena prave pomalym cpu, kt. vykon na dekodovanie je nedostacujuci a ako je uz vyssie spomenute dochadza k desynchronizacii. Tu uz by som zachranu softwarovou cestou nevidel.
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Akceleraciu na HD2600 sa nepodarilo spojazdnit ani mne, tiez na XP...
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

divne s tou aktualizaciou mne ide v poho ani catalisty nemam mam iba driver na grafiku a ide to ok CPU pracuje na 70percent niekedy 40-50percent grafika je HD 3650 AGP processor Amd sempron 3000+ 1.81GHZ a ram 1GB DDR400 :) asi iba novu grafiku chlapci ideal 4670 AGP od his
Napísať odpoveď