PS: do prveho prispevku som pridal odkazy na 2 oficialne skupiny hojko.com
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
neskúšal som ale či to funguje: http://www.pcworld.com/article/169235/u ... a_sms.htmlDeJF napísal:Nemôžem si nejako aktualizovať stav aj cez sms ?
-
audiotrack
VIP
http://www.facebook.com/note.php?note_id=329554150456Shark NX napísal:SMS Status Updates funguje len v USA ... Nikde inde.
-
DeJF
Addict
Tak to je škoda . Mam telefon od orangeu a mam tam t-mobile kartu. A nemôžem sa pripojit na wap cez tmobile (ani na žiadne ine taketo veci) Iba keby tam mám orange kartuseth82 napísal:Nie. Iba cez aplikácie.
-
hojko
Site Admin
DeJF: Vymaz nastavenia pripojenia, ktore mas v telefone, teda Orange World, Orange MMS a Orange WAP tusim. Zo stranky www.t-mobile.sk si daj poslat konfiguracne SMS spravy s nastaveniami pre GPRS internet, WAP a MMS. Je to bezplatne. Na uvodnej stranke t-mobile.sk si v hornom menu zvolis Pomoc a podpora a tam vyberies nastavenia, potom zvolis typ telefonu, sluzbu a je to.
-
audiotrack
VIP
-
DeJF
Addict
Nie,ale keby si si to prečital cele tak možno pochopiš .audiotrack napísal:hojko spomínal nejakú aplikáciu?
Btw už to mam vyriešne .
//1000. prispevok =)
-
blitzkrieg
Professional
takže chalani mám tento problém, ten kto mi pomôže vyriešiť tento problém poletí K+, zapnem facebook a mám tam prihlásených nejakých XY ľudí ale cez normálny chat im nemôžem napísať, musím stále posielať pošty a už ma to tak nebaví a neviem čo mám robiť aby som mohol písať cez ten chat pretože nemôžem ani pozrieť kto je online, pozrite si screen a uvidíte samy
-
audiotrack
VIP
-
blitzkrieg
Professional
nejde to, ono mi ide písať cez ten chat na ostatných PC ale nie na mojom, a to offline som si nastavil keď som bol u priateľky a teraz sa nemôžem ani zapnúť online/offline, proste s tým nemôžem pohnúťaudiotrack napísal:si nastavený ako offline, klikni na tú sivú značku pri popisku real life
//písal si že sa stane takou istou zelenou ako pod tým ale sám vidíš že v tej skupine ostatný tiež nemám nikoho napísaného že je online
-
r3mus
Medium Star
ja by som potreboval vediet len jednu vec - ako to funguje ked si dam volbu ze nezobrazovat novinky od XY ci ten konkretny XY bude vidiet moje novinky alebo sa mu tiez skryju??
priklad z praxe mam v priateloch profesorku, dal som si aby mi nezobrazovalo novinky od nej ale ked ja napisem trebars: ta krava nevie ucit, bude to vidiet??
priklad z praxe mam v priateloch profesorku, dal som si aby mi nezobrazovalo novinky od nej ale ked ja napisem trebars: ta krava nevie ucit, bude to vidiet??
-
audiotrack
VIP
bude. Aby to nevidela, musíš si spraviť skupinu (aj keď tam bude iba ona) a nastaviť tejto skupine aby sa im nezobrazovali tvoje statusyr3mus napísal:ja by som potreboval vediet len jednu vec - ako to funguje ked si dam volbu ze nezobrazovat novinky od XY ci ten konkretny XY bude vidiet moje novinky alebo sa mu tiez skryju??
-
r3mus
Medium Star
ehm us som si poskupinkoval kontakty len nvm najst kde sa to nastavujeaudiotrack napísal:bude. Aby to nevidela, musíš si spraviť skupinu (aj keď tam bude iba ona) a nastaviť tejto skupine aby sa im nezobrazovali tvoje statusy
-
Old Dirty Bastard
Guru
keby len to.. vôbec mi nechodia upozornenia na niektore komentare.. alebo mi chodi dookola to iste upozornenie na rovnaky komentar.. dalej uplne nezmyselne udaje.. je tam napr. "6 people like this link" a kliknem na ten odkaz.. otvori sa to male okno a su tam uvedeni len 3 ludia - lol.. včera v noci som sa nemohol par hodin dostať do akejkolvek skupiny alebo fanstranky.. na stenach priatelov chybala ich aktivita a pritom viem, že par komentovalo určite veci.. lenže nie je o tom "zaznam".. na chate som pre istotu už dlhšie dobu offline, hrôza