Výhrady k téme LOCKERZ
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ano, ked si dospamujes sam, tak potom sa zrazu moze vsetko pomazat..ni?moosha napísal:Neviem co tak riesite vcerajsi spam, napisal som do prispevku ze dnes/zajtra to poreportujem a vymaze sa to... ale no budis.
Sam pises, ze je to spam, tak tam nema co dalsi pribudat..Vlastne tam nema byt skoro ziadny..
Naco reportovat 30min naraz dva dni po, ked sa da spamova diskusia reportnut pri zaciatku a tym sa prestane tvorit nadvaznost a spam ubudne?
-
audiotrack
VIP
Ano, uplne same sa to vymazalo za mojej asistencie, stravil som s tym skoro hodinu + audiotrack tiez prilozil ruku k dielu.moosha napísal:Neviem co tak riesite vcerajsi spam, napisal som do prispevku ze dnes/zajtra to poreportujem a vymaze sa to... ale no budis.
-
Soviet
Darca
Re: Výhrady k téme LOCKERZ
Po troch dnoch som si pozrel co noveho u lockerz v teme a taky spam tam davno nebol..
Co tam naspamoval davidqo9295, to snad svet nevidel..A dalej to tam pokracuje..
Asi s tym nezmozem nic, lebo tri strany nahlasit su tri strany..
Co tam naspamoval davidqo9295, to snad svet nevidel..A dalej to tam pokracuje..
Asi s tym nezmozem nic, lebo tri strany nahlasit su tri strany..
prosim odomknite temu lockerz, kedze nerozumiem novym pravidlam a chcel by som sa nieco spytat dakujem
a preco sa nespytas priamo ich? snad 1000 krat su tam spomenute kontakty na nichFilipito napísal:prosim odomknite temu lockerz, kedze nerozumiem novym pravidlam a chcel by som sa nieco spytat dakujem
navyse tvorca toho topicu sa stale prezentoval ako najvacsi expert, tak kludne mozes svoje otazky adresovat priamo jemu
nerozumiem niektorym slovickam , tak a co im mam napisat ze co znamena toto a toto slovicko v spojeni s tym a tym ?
zakladatel topicu donho skoro vobec neprispieval cize neviem ci sa v tom pohybuje
zakladatel topicu donho skoro vobec neprispieval cize neviem ci sa v tom pohybuje
Asi nebudem písať na oficiálnu podporu, keď registrovanie do špeciálneho radeemu sa začne pozajtra! Odpoveď by neprišla ani za týždeň. Tiežý som za odomknutie kedže nič dôležitejšie ako nové pravidlá tam nebolo asi pol roka. Preto sa spýtam tu:
dnes sme sa dozvedeli, že bude tento mesiac súťaž rozdelená na špeciálnu a klasickú. Ak si toho 18-ho Februára zakúpim jednu šancu v špeciálnej, a neuspejem, budem mať šancu aj v tej klasickej ktorá bude o niečo neskôr?
dnes sme sa dozvedeli, že bude tento mesiac súťaž rozdelená na špeciálnu a klasickú. Ak si toho 18-ho Februára zakúpim jednu šancu v špeciálnej, a neuspejem, budem mať šancu aj v tej klasickej ktorá bude o niečo neskôr?
Ano budes. Limit je tam len na jednu vec na februar, cize podla mna by to fungovat malo ak nic neuchmatnes.
vidis a tomu systemu som ja vobec nepochopil 
Tak tak, je to limitovaná edícia, pri AC platíš len za titul. Pri Ratchet a Clank tam máš PSP 3004, 1gb pamäť. kartu, a neviem čo ešte. Tu je HQ fotka:
http://cancunmods.com/shop/images/ratch ... x%201b.jpg
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 3:19)
Pripomienky k trom vlnám špeciálneho Radeemu. Síce prešli zatial len 2, ale pri tretej sa určite nič nezmení. Rýchlosť sa v čase radeemu dá porovnať z pokazeným trabantom bez motora a trojnásobným defektom, pričom ho šoféruje slepý dôchodca. Skrátka, ak sa vám stránka načíta, patríte medzi štastlivcov. 50€ uživatelom aj v dobe radeemu hlásilo, že nieje čas na kúpu (redemtion), a ďalším zase, že daná vlna nieje určená pre nich, aj keď bola samozrejme. Keď ste sa nejakým zázrakom dostali na PTZPlace, bolo už zrejme všetko vypredané, kedže sa tak stalo už asi 15 sekúnd po zahájení. Jedným slovom, vyhodené body, a pre nás Slovákov aj spánok.
http://cancunmods.com/shop/images/ratch ... x%201b.jpg
//autoeditácia príspevku (26 Feb 2010, 3:19)
Pripomienky k trom vlnám špeciálneho Radeemu. Síce prešli zatial len 2, ale pri tretej sa určite nič nezmení. Rýchlosť sa v čase radeemu dá porovnať z pokazeným trabantom bez motora a trojnásobným defektom, pričom ho šoféruje slepý dôchodca. Skrátka, ak sa vám stránka načíta, patríte medzi štastlivcov. 50€ uživatelom aj v dobe radeemu hlásilo, že nieje čas na kúpu (redemtion), a ďalším zase, že daná vlna nieje určená pre nich, aj keď bola samozrejme. Keď ste sa nejakým zázrakom dostali na PTZPlace, bolo už zrejme všetko vypredané, kedže sa tak stalo už asi 15 sekúnd po zahájení. Jedným slovom, vyhodené body, a pre nás Slovákov aj spánok.
-
oXyGeN
Expert
mam jednu otazku ani vam nefunguju videa na lockerz.com dostandm sa maximalne po nacitavanie videa a vtom mi zmrzne cely web prehliadac :-/