Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Bublina/Bubble
http://www.csfd.cz/film/221167-bublina-bubble/
u mňa 8/10
fakt dosť dobré. ale možno trochu pre náročnejšieho diváka..
http://www.csfd.cz/film/221167-bublina-bubble/
u mňa 8/10
fakt dosť dobré. ale možno trochu pre náročnejšieho diváka..
-
DeJF
Addict
Hanebný pancharti / Inglourious Basterds
Super film. Brad Pitt podal dobrý výkon v otmto filme
. Ten pohlad na rozstrielaneho Hitlera bol najlepši 
10/10
Super film. Brad Pitt podal dobrý výkon v otmto filme
10/10
-
Devill1992
Amateur
Takže pozrel som si pár filmov moje zhrnutie:
2012: Neskutočne dobrý film. Asi šetky prírodné katastrofy zhrnuté do jedného snímku skvelá práca 9/10
Saw 6: Videl som všetky časti zatial ale táto bola naozaj dobrá
Konečne nie nejaké neľudské zabíjanie ale už v tom je aj nejaký príbeh.Nápady na paste celkom fajn
Zatiaľ najlepší diel po 1 a 2. 8/10
Paranormal Activity: Brutálne film a to doslovne
Taký dobrý horror som už dlho nevidel.Niečo na štýl Záhada Blair
Dosť som sa aj bál
a záver som nečakal 9/10
2012: Neskutočne dobrý film. Asi šetky prírodné katastrofy zhrnuté do jedného snímku skvelá práca 9/10
Saw 6: Videl som všetky časti zatial ale táto bola naozaj dobrá
Paranormal Activity: Brutálne film a to doslovne
-
Qerten
Medium Star
Myslis ten horor z roku 2007?Devill1992 napísal: Paranormal Activity: Brutálne film a to doslovneTaký dobrý horror som už dlho nevidel.Niečo na štýl Záhada Blair
Dosť som sa aj bál
a záver som nečakal 9/10
-
seth82
Darca
Je síce z roku 2007, ale v tom čase mal iba limitovanú premiéru na festivaloch. Oficiálny release bol v USA iba pred mesiacom, takže v podstate sa to dá považovať za úplne nový film...
http://www.imdb.com/title/tt1179904/releaseinfo
http://www.imdb.com/title/tt1179904/releaseinfo
Tento týždeň som si už pozrel dosť vela
Transformers II - už som videl po anglicky,ale kedže to vyšlo na Bluray som si pozrel zas .Efekty potešia a aj Megan Fox
Harry Potter VI - u tohto filmu mi ten cz dabing vôbec ,ale vôbec nesadol. Ale inak film skôr taký lepší priemer .Knižka sa mi páčila viac
2012 no tento film ma z týchto filmov dostal asi najviac a to hlavne pre tie efekty , krásna deštrukcia ,ale aj tie trochu poznámky.(napr o Číne)
Uvaříme, uvidíme… no akože pokračovanie Hele kámo, kdo tu vaří? Jednotka bola aspoň s nejakými hviezdami ,ale táto akože dvojka nič moc ,ale pre takých exetov ako som ja trochu aj pobaví
Transformers II - už som videl po anglicky,ale kedže to vyšlo na Bluray som si pozrel zas .Efekty potešia a aj Megan Fox
Harry Potter VI - u tohto filmu mi ten cz dabing vôbec ,ale vôbec nesadol. Ale inak film skôr taký lepší priemer .Knižka sa mi páčila viac
2012 no tento film ma z týchto filmov dostal asi najviac a to hlavne pre tie efekty , krásna deštrukcia ,ale aj tie trochu poznámky.(napr o Číne)
Uvaříme, uvidíme… no akože pokračovanie Hele kámo, kdo tu vaří? Jednotka bola aspoň s nejakými hviezdami ,ale táto akože dvojka nič moc ,ale pre takých exetov ako som ja trochu aj pobaví
2012 mňa osobne nezaujalo skoro vôbec(druhý krát by som to vidieť už vôbec nechcel) a budem dlho premýšľať či si nabudúce pozriem niečo od Emmericha, keďže bez efektov by boli jeho filmy jednou veľkou katastrofou.
Naopak Inglourious Basterds bol skutočne jeden z najlepších filmov čo som v poslednej dobe videl a výkon aký tam podal Christoph Waltz sa jednoducho nedá označiť za iný ako úchvatný.. ak on nedostane ocenenie za vedľajšiu rolu, tak už potom neviem...
Naopak Inglourious Basterds bol skutočne jeden z najlepších filmov čo som v poslednej dobe videl a výkon aký tam podal Christoph Waltz sa jednoducho nedá označiť za iný ako úchvatný.. ak on nedostane ocenenie za vedľajšiu rolu, tak už potom neviem...
-
lekoklatik
VIP
Pozrel som si film Verejní nepriatelia
Filmy od Manna mám rád (Heat je skvelý film a aj posledného mohykána si rád pozriem) ,ale na tento film mám trochu iný pohlad.
Príbehovo dobre aj herci boli dobrý ,ale to čo skoro každý vraví - tá digitálna kamera . No mne poviem nehorázne vadilo ako to bolo natočené, vôbec mi tei akčné scény neprišlli reálne .Celkovo zmiešaný dojem
Filmy od Manna mám rád (Heat je skvelý film a aj posledného mohykána si rád pozriem) ,ale na tento film mám trochu iný pohlad.
Príbehovo dobre aj herci boli dobrý ,ale to čo skoro každý vraví - tá digitálna kamera . No mne poviem nehorázne vadilo ako to bolo natočené, vôbec mi tei akčné scény neprišlli reálne .Celkovo zmiešaný dojem
ony boli realne, len pri takom filme si to ziada nieco inefeuer napísal:Pozrel som si film Verejní nepriatelia
Takze konecne som si pozrel Dobu ladovu 3, cakal som na slovensku hd verziu. Krasny obraz a dobry SK dabing. Zaujimavy pribeh, pocas ktoreho som sa nenudil a aj par krat dobre pobavil. Vrelo odporucam, krasny animak. 9/10
-
L.A.M.E
Medium Star
plne súhlasi nemam rad horrori pridu mi vsetky rovnake.... proste nuda ale toto ked ju to zacalo tahat z posteleIndigo napísal:Tak som si pozrel Paranormal Activity a na kolko byvam dost skepticky voci hororom a vacsinou mi pridu fakt o nicom, tak tento ma proste chytil. Pozerat to sam vecer doma tomu dodalo mozno ten spravny touch.
8/10
The Ugly Truth 8,5/10 po dlhej dobe dobrá komedia...
aj ja som ho videl krásne spracovanie a dobrý príbeh 9,5/10Shark NX napísal:Ok ... Takze po dlhom case som zhliadol UP (Hore)
Asi najlepsi animak z Dielne Pixaru ... 10/10 ... Uz dlho som nevidel Animak ktory nie je len pre Deti a privedie cloveka na pokraj slz.
Odporucam film Normal: http://www.csfd.cz/film/237481-normal/
Konecne domaci film, ktory ostava vazny pocas celeho deja a nesnazi sa zaujat nejakymi trapnymi pokusmi o vtip. Posobi dost europsky, niektore sceny mi vzdialene pripominali film In Bruges.
Hudba tiez stoji za to.
Konecne domaci film, ktory ostava vazny pocas celeho deja a nesnazi sa zaujat nejakymi trapnymi pokusmi o vtip. Posobi dost europsky, niektore sceny mi vzdialene pripominali film In Bruges.
Hudba tiez stoji za to.