preladenie nova cinema satelit

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Axelik.m
Star
Star

preladenie nova cinema satelit

Príspevok od používateľa Axelik.m »

pouzivam opensat operator skylink

ked dam nova cinema tak mi napise ze sa mam prehodit na inu frekvenciu a ja netusim ako skusal som upravit ale nigde som to nenasiel plies help
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bb5unlock »

daj si znova naladit vsetky stanice (alebo daj manualne ladenie)

niektorym staniciam sa postupne menia vysielacie frekvencie (docasne funguju na oboch a potom tu povodnu vypnu)
Axelik.m
Star
Star

bb5unlock napísal:daj si znova naladit vsetky stanice (alebo daj manualne ladenie)

niektorym staniciam sa postupne menia vysielacie frekvencie (docasne funguju na oboch a potom tu povodnu vypnu)
ja to nvm ja som si to sam nerobil tak keby som ta mohol poprosit nejaky navod prosim
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Napíš presný názov toho Opensat-u. Je ich veľa typov.
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Takze mi mame Openbox X820CI, Nevie aky mas ty takze nemusi ten navod byt uplne presny ale mal by byt aspon trochu podobny. Tymto navodom som prednedavnom spojazdnil program STV3. Takze mal by si spojazdnit aj Novu len ta frekvencia bude ina.

Prikladam navod: Pôdeš na neaky český kanál na dialkovom daš menu-instalace-hleda se služba-otvorí sa tabuľka kde na ľavej strane su satelity. Nasledovne rrobys, potvrdíš zelené tlačítko na pridanie a otvorí sa tabuľka do ktorej das parametre pre Novu napr. : 10803 H 5/6 22000. ( Bol to len priklad) Tam potvrdiš ak nieco pise ak nie exitom sa vracias aby bol vysvieteny riadok s parametrami ktore si pridal. Teraz das zlte tlacitko-prehladat. Ked prehlada a vypise kanal ktory nasiel das koniec aspon sa mi zda a exit. Uz to mas ulozene.

Podla tohto navodu by si to mal nastavit, pisal som to najpodrobnejsie ako som vedel tak dufam, ze pomôze, ak by si nieco nevedel tak klude este napis pri akom postupe mas problem.
Axelik.m
Star
Star

takze mam dva CMAX CE 03 a opensat 3500 HDMI PVR

inac skusal som to podla tvojho navodu vsetko tam bolo aj ked trosku inac ale nejdete mam dve nova cinema na jednej pise preladit a na druhej mam vcierny obraz
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Neviem ako máš nastavené zobrazovanie kanálov. Ak máš všetky naraz ALL ,tak skús ešte pohľadať v zozname ďalšiu Novu Cinemu , mali by byť minimálne tri a nie dve ako píšeš ty.

1. Nova Cinema - tá čo ti píše preladiť na Astra 3D ( 23.5° E )
2. Nova Cinema - Skylink tá by ti mala ísť. Je tiež na Astra 3D ( 23.5°E )
3. Nova Cinema - Digi TV na Thor ( 1°W )
4. Neviem či aj UPC má v ponuke Novu Cinemu ? Ak áno tak je ešte aj štvrtá na Astra ( 19.2°E )
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

vojdes si do menu, tam niekde das INSTALACIA alebo proste hladas MANUALNE LADENIE -> zadas tam frekvenciu, FEC, prenosovu rychlost, pri niektorich kanaloch sa moze menit aj polarizacia z Horizontalnej na vertikalnu alebo naopak, ked to mas zadane podla parametrov, na ktorych by mala byt NOVA CINEMA, tak das len vyhladat, najde ti ju, presunies si ju ako kanal niekde dopredu v zozname kanalov a tod vse :)
Napísať odpoveď