pouzivam opensat operator skylink
ked dam nova cinema tak mi napise ze sa mam prehodit na inu frekvenciu a ja netusim ako skusal som upravit ale nigde som to nenasiel plies help
preladenie nova cinema satelit
ja to nvm ja som si to sam nerobil tak keby som ta mohol poprosit nejaky navod prosimbb5unlock napísal:daj si znova naladit vsetky stanice (alebo daj manualne ladenie)
niektorym staniciam sa postupne menia vysielacie frekvencie (docasne funguju na oboch a potom tu povodnu vypnu)
Takze mi mame Openbox X820CI, Nevie aky mas ty takze nemusi ten navod byt uplne presny ale mal by byt aspon trochu podobny. Tymto navodom som prednedavnom spojazdnil program STV3. Takze mal by si spojazdnit aj Novu len ta frekvencia bude ina.
Prikladam navod: Pôdeš na neaky český kanál na dialkovom daš menu-instalace-hleda se služba-otvorí sa tabuľka kde na ľavej strane su satelity. Nasledovne rrobys, potvrdíš zelené tlačítko na pridanie a otvorí sa tabuľka do ktorej das parametre pre Novu napr. : 10803 H 5/6 22000. ( Bol to len priklad) Tam potvrdiš ak nieco pise ak nie exitom sa vracias aby bol vysvieteny riadok s parametrami ktore si pridal. Teraz das zlte tlacitko-prehladat. Ked prehlada a vypise kanal ktory nasiel das koniec aspon sa mi zda a exit. Uz to mas ulozene.
Podla tohto navodu by si to mal nastavit, pisal som to najpodrobnejsie ako som vedel tak dufam, ze pomôze, ak by si nieco nevedel tak klude este napis pri akom postupe mas problem.
Prikladam navod: Pôdeš na neaky český kanál na dialkovom daš menu-instalace-hleda se služba-otvorí sa tabuľka kde na ľavej strane su satelity. Nasledovne rrobys, potvrdíš zelené tlačítko na pridanie a otvorí sa tabuľka do ktorej das parametre pre Novu napr. : 10803 H 5/6 22000. ( Bol to len priklad) Tam potvrdiš ak nieco pise ak nie exitom sa vracias aby bol vysvieteny riadok s parametrami ktore si pridal. Teraz das zlte tlacitko-prehladat. Ked prehlada a vypise kanal ktory nasiel das koniec aspon sa mi zda a exit. Uz to mas ulozene.
Podla tohto navodu by si to mal nastavit, pisal som to najpodrobnejsie ako som vedel tak dufam, ze pomôze, ak by si nieco nevedel tak klude este napis pri akom postupe mas problem.
Neviem ako máš nastavené zobrazovanie kanálov. Ak máš všetky naraz ALL ,tak skús ešte pohľadať v zozname ďalšiu Novu Cinemu , mali by byť minimálne tri a nie dve ako píšeš ty.
1. Nova Cinema - tá čo ti píše preladiť na Astra 3D ( 23.5° E )
2. Nova Cinema - Skylink tá by ti mala ísť. Je tiež na Astra 3D ( 23.5°E )
3. Nova Cinema - Digi TV na Thor ( 1°W )
4. Neviem či aj UPC má v ponuke Novu Cinemu ? Ak áno tak je ešte aj štvrtá na Astra ( 19.2°E )
1. Nova Cinema - tá čo ti píše preladiť na Astra 3D ( 23.5° E )
2. Nova Cinema - Skylink tá by ti mala ísť. Je tiež na Astra 3D ( 23.5°E )
3. Nova Cinema - Digi TV na Thor ( 1°W )
4. Neviem či aj UPC má v ponuke Novu Cinemu ? Ak áno tak je ešte aj štvrtá na Astra ( 19.2°E )
vojdes si do menu, tam niekde das INSTALACIA alebo proste hladas MANUALNE LADENIE -> zadas tam frekvenciu, FEC, prenosovu rychlost, pri niektorich kanaloch sa moze menit aj polarizacia z Horizontalnej na vertikalnu alebo naopak, ked to mas zadane podla parametrov, na ktorych by mala byt NOVA CINEMA, tak das len vyhladat, najde ti ju, presunies si ju ako kanal niekde dopredu v zozname kanalov a tod vse