Takže tipujem že aj toto celé je fake, správne?
Bojove umenia a pod.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
vladenko007
VIP
Tiež si myslim že to neni realne. Som to video stiahol a pozrel snimok po snimke. Tam aj naspet. Robí tam strašne pomale pohyby. Ked mam pravdu povedat tí čo padaju su omnoho rychlejší. Ako celok je to zaujimave ale ked sa zahladim čisto na jedneho a sledujem čo robi tak sa mi to zda nerealne. Pripada mi akoby ich strasil ale nanestastie neni pocut zvuk či na nich kricí pretoze to je prekryté hudbou.
su to vsetko staticke veci, on sa postavi tak ako chce stat nastavi mu ruku v tomto presne dohodnutom scenary to teoreticky mozne je, takisto je dobre si vsimnut ze su na linoleu a ten co lieta je v ponozkach zatial co "mega super uber master" ma gumene adidasky...ked pripustime ze by to aj bolo, je to v praxi tak na dve veci, su aj omnoho uzitocnejsie veci
Zdravim vas,tak ja sa venujem taekwondo,muay thai + posilka... ale venujem sa tomu asi len 2 mesiace... no uz vo februari budem mat turnaj z taekwonda,tak mi drzte palce
este asi pred mam 5 rokmi som sa venoval taekwondu,no potom moj majster odisiel,tak som s tym skoncil mal som zlto-zeleny opasok. teraz mam 15 rokov.
AKADÉMIA BOJOVÉHO UMENIA
www.svarog.tk
www.svarog.tk
Tí čínski mnísi a rôzni majstri bojových umení sú opradení legendami, no ale tie videá...
V ringu by ten týpek skončil asi veľmi rýchlo.
Chcel by som vedieť, pokiaľ je to pravda ( čo sa týka tých mníchov ) a kde sa už začína mýtus.
Jedna haluz :
http://www.youtube.com/watch?v=a5cqwndITFA&feature=fvw
V ringu by ten týpek skončil asi veľmi rýchlo.
Chcel by som vedieť, pokiaľ je to pravda ( čo sa týka tých mníchov ) a kde sa už začína mýtus.
Jedna haluz :
http://www.youtube.com/watch?v=a5cqwndITFA&feature=fvw
Takýmto veciam pomôže len kľud + neustále mastenie mastičkami ( kostihoje, fastuny, konské masti, ja som to striedal ).ColdRain napísal:zdravim, co by ste vedeli odporucit na bolavy palec na ruke, holt asi pritvrdy sparing(poranenie sliach, rentgen vylucil zlomeninu), doktor povedal, ze staci to mat v klude, ale je to obmedzujuce tak tomu chcem trochu pomoct, kostihoj, fastum gel, voltaren ani flector zatial nepomohli...
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
na bolavy palec len lepsie bandazovanie pod rukaviceColdRain napísal:zdravim, co by ste vedeli odporucit na bolavy palec na ruke, holt asi pritvrdy sparing(poranenie sliach, rentgen vylucil zlomeninu), doktor povedal, ze staci to mat v klude, ale je to obmedzujuce tak tomu chcem trochu pomoct, kostihoj, fastum gel, voltaren ani flector zatial nepomohli...
kremy mozes ten fastum gel skusit, ja sa nic casto mastim a celkom pomaha
stym bandazovanim mas pravdu, holt kto je hlupy uci sa na vlastnych chybach, ale neskoro plakat nad rozliatym mliekom...vendo napísal:na bolavy palec len lepsie bandazovanie pod rukavice![]()
kremy mozes ten fastum gel skusit, ja sa nic casto mastim a celkom pomaha
zaujala ma ta konska mast, tu som asi ako jedinu este neskusal, nasiel som dva druhy chladivu a hrejivu, aky je vnich rozdiel?
Vôbec neviem, podľa mňa je to jedno.ColdRain napísal:stym bandazovanim mas pravdu, holt kto je hlupy uci sa na vlastnych chybach, ale neskoro plakat nad rozliatym mliekom...
zaujala ma ta konska mast, tu som asi ako jedinu este neskusal, nasiel som dva druhy chladivu a hrejivu, aky je vnich rozdiel?
A tie bandáže pod rukavicu sú perfektné, spevní ti to ruku a hlavne zápästie. Ja ich používam aj pri posilňovaní.
hej su skvele, akurat vtedy som si ich prave nedal, ved "lahky sparing" tak netreba...nahoda je blbec...hughito napísal:Vôbec neviem, podľa mňa je to jedno.
A tie bandáže pod rukavicu sú perfektné, spevní ti to ruku a hlavne zápästie. Ja ich používam aj pri posilňovaní.
Re: Bojove umenia a pod.
Najviac sa mi paci Krav-Maga, Wing-Chun a Aikido. Pojdem sa nabuduce prihlasit na Krav-Magu
Pre tych co nevedia alebo otom nepoculi Krav-Maga je Izraelske bojove umenie a vecsinou ho vyucuju v armadach
Tu je kratke video
Pre tych co nevedia alebo otom nepoculi Krav-Maga je Izraelske bojove umenie a vecsinou ho vyucuju v armadach
Tu je kratke video
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=0jAW-BruaEcRe: Bojove umenia a pod.
nemyslite si ze karate je nanic lebo ste videli par videi,neni pravda co tu niektory pisu ze je to slabe atd.
prave karate sa trenuje v japonsku,je to fakt tvrde,viem o com hovorim,len skoda ze na slovensku sa trenuje iba to sportove karate a nie to tvrde.
prave karate sa trenuje v japonsku,je to fakt tvrde,viem o com hovorim,len skoda ze na slovensku sa trenuje iba to sportove karate a nie to tvrde.
Ja som chodil na karate roky keď som bol menší a teraz keď si na to retrospektívne spomeniem, tak to oproti SANDE, na ktorú chodím teraz, nestálo za nič. Aj keď, nejaké tie základy som tam pochytil, niečo mi to dalo.aalex napísal:nemyslite si ze karate je nanic lebo ste videli par videi,neni pravda co tu niektory pisu ze je to slabe atd.
Akurát sa chystám na seminár tradičného SANDA, ktorý máme cez tento víkend s majstrom Zhai Jinom.
Necital som prispevky takze...
Nezalezi ani na tom akemu bojovemu umeniu sa venujete ale VSETKO ZALEZI OD VAS A OD VASOM ROZMYSLANI V DANEJ SITUACII A CELKOVO a az potom je boj. umenie... ked zvladate neake bojove na 1 tak to uz je len na cloveku...(nezabudnite zas porovnavat box a vale tudo napr.)
a zalezi od toho ci to bojove umenie je upravene na sport alebo na sebeobranu...
Priklad:
ty co si myslite napr. ze karate je blbost tak vy ste blby... toto karate co s atu vy ucite je sportovo upravene a obycajny kick-boxer da super karatistu na ulici lahko dole... je to preto lebo karate je upravene sportovo... ak by ste sa ucili karate od majstrov z japonska ktory nemaju boj. umenie prisposobene na sport ale normalne mozete v boji na ulici vyuzit milion technik a kombinacii ale kick-boxer nie lebo ma nacvicenych len par technik a nema kombinacie skoro zadne...
to bol len priklad a na karate NECHODIM... pre takych ktory zasa chcu pisat proti mne blbosti...
Hughito: kolko si chodil na to karate?
Nezalezi ani na tom akemu bojovemu umeniu sa venujete ale VSETKO ZALEZI OD VAS A OD VASOM ROZMYSLANI V DANEJ SITUACII A CELKOVO a az potom je boj. umenie... ked zvladate neake bojove na 1 tak to uz je len na cloveku...(nezabudnite zas porovnavat box a vale tudo napr.)
a zalezi od toho ci to bojove umenie je upravene na sport alebo na sebeobranu...
Priklad:
ty co si myslite napr. ze karate je blbost tak vy ste blby... toto karate co s atu vy ucite je sportovo upravene a obycajny kick-boxer da super karatistu na ulici lahko dole... je to preto lebo karate je upravene sportovo... ak by ste sa ucili karate od majstrov z japonska ktory nemaju boj. umenie prisposobene na sport ale normalne mozete v boji na ulici vyuzit milion technik a kombinacii ale kick-boxer nie lebo ma nacvicenych len par technik a nema kombinacie skoro zadne...
to bol len priklad a na karate NECHODIM... pre takych ktory zasa chcu pisat proti mne blbosti...
Hughito: kolko si chodil na to karate?
warheart: za prve ti tradicni majstri sa tomu venuju cely zivot, nie kazdy ma nato cely zivot, ja sa potrebujem branit tu a teraz nie o tridsat rokov so siedmym danom, dalej, na ulici nemas sancu vyuzit viac ako tych par technik co vie aj kickboxer v praxi skoncis pri direktoch, hakoch, lowkickoch a mozno kolenach s laktami, konflikt na ulici je vacsinou zalezitost do 20sekund vtedy ti vazne netreba milion tornado-ubersuper-power-kickov a technik, proste mlatis, kopes vsetkymi koncatinami a predmetmi co mas v dosahu a akonahle lezi bezis prec a volas policajtov a sanitku(aby sme postupovali v sulade so zakonom) ja mam za sebou osem rokov karate a okrem dobreho zakladu pre telesny rozvoj mi to nedalo vobec nic, no vdacim za to clekom dobrej postave a vzdy lepsie ako sediet za kompom tak to nepokladam za premarneny cas...
samozrejme ze s tymto karate sa asi tazko ubranite lebo tu sa uci len sportove karate,najtvrdcie je to v japonsku kde sa uci naozajstne karate.tam to uz je o dacom inom.
neviete o nejakom Muay Thai klube v Kosiciach? googlil som ale nic mi nenaslo