KoCi napísal:Nightmear - za gule ta povesim do prievanu, keby o tej hre nepipnes, ani si ju nevsimnem. Takto som zabil aj to malo casu co mam, dvoma eurami! Je to jedna z tych totalnych primitivit (aj ked istu originalitu v sebe ma) ktora cloveka chyti a nepusti... Len niektore levely su tam dost ze impossible.
nz, máš zaujímavý spôsob vďaky Ono tie posledné misie sú dosť na trpezlivosť, treba postupovať pomaly a s rozvahou.
hra sa ti prida do My games, a stiahnes si ju otom je Steam, inak no nvm ale premna nic zaujimave v tomto dalsom vybere...a ta hra Madballs in Babo:Invasion to je nejaka chyba tych 0,-€ ? Lebo nejde ju kupit a nepise tam ani % zlavu
Star Wars: Knights of the Old Republic or Madballs in Babo:Invasion.... teraz som absolútne nerozhodný, prvá je dobré RPG ale staré, druhé vyzerá výborne ale sa bojím že rýchlo omrzí.. sakra.
no od piatej ako skoncilo odpocitavanie sa zahajil hromadny refresh cakatelov. U VALVe nie je neobvykle, ze nezvladaju navaly zaujemcov, tak ma vypadok nieze neprekvapuje, ale aj som ho cakal
nejde to ani u mna... steam je uz dost rozsirena a schopna sluzba a nechapem ze s tym este maju problemy - ved to odpocitavanie je na to ze sa tam maju zobrazit hned nove hry a nie este cakat kym im to tam nabehne - ved to mali mat davno prpravene
verim tomu ze to pripravene bolo. Ale ked automaticky po konceni odpocitavania nastava refresh a tu stranku s odpocitavanim ma otvorenu niekolko stoviek tisic cakatelov, tak v jeden moment vznikne naval na server nie nepodobny DDoS utoku, co server nezvladne a drb. K tomu prirataj este snahu o neustaly refresh preco to nejde.. tak daj tomu pol hodinku nech sa to ukludni.
naco by mali nakupovat dalsich X masin ked 99% casu to v pohode zvladaju, to ze par krat do roka je ich podstranka nefunkcna na par minut je v celku prijatelny vysledok vzhladom na objem navstev
za chviku to uz pojde a zase bude vsetko v poriadku