magio sat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mito85
Star
Star

magio sat

Príspevok od používateľa mito85 »

čo si o tom myslíte? žeby konkurencia chellu?
http://www.t-com.sk/magio-sat-uz-coskoro-uplne-vsade
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

konkurencia k Digi, ci UPC Direct. Tam kde sa nevyplati, alebo neda natahat kable pre magio, tak tam bude mozne ho mat cez satelit. Nic viac, nic menej.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tak pre mňa je to dobré, u nás jedine Wifina alebo Satelit, tak možno to využijem :)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

šak preto ma to zaujalo, lebo kábloka tu nie je, Fibernet od orangu taktiež nie a magio bude ale kto vie kedy?:DDD a to nebývam niekde v diere na východze (bez urážky) :lol:

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 10:43 )
a neviete či budú cez to poskytovať aj net (ako UPC)? lebo som sa ich to spýtal ale samozrejme mi nič neodpísali :roll:
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

mito85 napísal:...
a neviete či budú cez to poskytovať aj net (ako UPC)? lebo som sa ich to spýtal ale samozrejme mi nič neodpísali :roll:
Nie, net cez to nepôjde.
Ako by aj mohol, keď k tomu dostaneš malú parabolu a bol by slabý signál. Pri nete musia isť data oboma smermi, teda k tebe zo satelitu a od teba na satelit. Samozrejme este sa vymieňajú data zo satelitu do centrály a tak by tam boli oneskorene reakcie (ping jak sviňa a lagovalo by to neskutočne). Vidno to na teletexte cez satelit tam, kde to ukazuje čas, rozdiel niekoľko sekúnd.
A tie výpadky pri zamračení, pršaní, snežení...
Existuje síce net cez satelit, ale tam sa používajú veľké paraboly a jedná sa o prenos dat, kde vysoké pingy moc nevadia. Hrať CS sa cez to nedá :D
Takže Magio cez satelit nebude poskytovť internet.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

podla mna sa to neoplati za taku cenu... a ak to niekto nahodou chce kupit preto, lebo sa s tym da nahravat/pripadne pauznut program, tak ho musim sklamat..da sa to pri kazdom poskytovatelovi, staci iba prijimac vybaveny usb portom napr...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

.cov: Čuduj sa svetu, ale naozaj sa cez to dá zriadiť aj internet. I keď iba ako doplnkova služba. (osobne by som taky net nechcel)

Dnes som bol v T-come objednať turbo2, lebo s touto wifinou mi došli nervy (posledne 2 mesiace sa to iba sere), mamka chcela magio TV. Internet zriadili, TV nie, že už nemaju kapacitu na to a odporučili nám tento satelit.
To som zvedavý, aký tomu vymyslia cenník.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

frikso: on ale myslel ze net nepojde cez satelit ale klasicky cez dsl.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

callop:Ak som správne pochopil ten ich leták, tak ten internet má ísť naozaj cez satelit.
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

http://www.zive.sk/t-com-tv-cez-satelit ... fault.aspx

asi ta sklamem. odporucam precitat druhy a treti odstavec kde sa hovori o internete.
Napísať odpoveď