magio sat
šak preto ma to zaujalo, lebo kábloka tu nie je, Fibernet od orangu taktiež nie a magio bude ale kto vie kedy?:DDD a to nebývam niekde v diere na východze (bez urážky)
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 10:43 )
a neviete či budú cez to poskytovať aj net (ako UPC)? lebo som sa ich to spýtal ale samozrejme mi nič neodpísali
//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2009, 10:43 )
a neviete či budú cez to poskytovať aj net (ako UPC)? lebo som sa ich to spýtal ale samozrejme mi nič neodpísali
Nie, net cez to nepôjde.mito85 napísal:...
Ako by aj mohol, keď k tomu dostaneš malú parabolu a bol by slabý signál. Pri nete musia isť data oboma smermi, teda k tebe zo satelitu a od teba na satelit. Samozrejme este sa vymieňajú data zo satelitu do centrály a tak by tam boli oneskorene reakcie (ping jak sviňa a lagovalo by to neskutočne). Vidno to na teletexte cez satelit tam, kde to ukazuje čas, rozdiel niekoľko sekúnd.
A tie výpadky pri zamračení, pršaní, snežení...
Existuje síce net cez satelit, ale tam sa používajú veľké paraboly a jedná sa o prenos dat, kde vysoké pingy moc nevadia. Hrať CS sa cez to nedá
Takže Magio cez satelit nebude poskytovť internet.
-
manager666
Star
.cov: Čuduj sa svetu, ale naozaj sa cez to dá zriadiť aj internet. I keď iba ako doplnkova služba. (osobne by som taky net nechcel)
Dnes som bol v T-come objednať turbo2, lebo s touto wifinou mi došli nervy (posledne 2 mesiace sa to iba sere), mamka chcela magio TV. Internet zriadili, TV nie, že už nemaju kapacitu na to a odporučili nám tento satelit.
To som zvedavý, aký tomu vymyslia cenník.
Dnes som bol v T-come objednať turbo2, lebo s touto wifinou mi došli nervy (posledne 2 mesiace sa to iba sere), mamka chcela magio TV. Internet zriadili, TV nie, že už nemaju kapacitu na to a odporučili nám tento satelit.
To som zvedavý, aký tomu vymyslia cenník.
http://www.zive.sk/t-com-tv-cez-satelit ... fault.aspx
asi ta sklamem. odporucam precitat druhy a treti odstavec kde sa hovori o internete.
asi ta sklamem. odporucam precitat druhy a treti odstavec kde sa hovori o internete.