Vybielenie kosti
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Vybielenie kosti
Cuss , moze mi niekto poradit ako mam vybielit kost ? Konkretne ide o diviaci kel. Pocul som ze sa prevara v slanej vode ale co je na tom pravdy ... 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
neviem
neviem ci to pomoze ale tu je postup z knizky 1000+1 rada pre rybara co sa tyka bielenia kosti hlav ryb. Presne odpisem znenie z knihy
5....lebku dokladne vymyvame v telplej vode so saponatom, aby sme ju lepsie odmastili.
6.Nakoniec lebku odmastujeme v benzinalkohole, acetone, trychloretylene a pod. pricom odmastovaci roztok 2 az 3 krat vymenime.
7. lebku potom bielime v 1 az 3 percentnom roztoku peroxidu vodika. Pri bieleni musime stav lebky v peroxide kontrolovat. Lebku nechame ponorenu polhodinu az hodinu, potom ju vytiahneme, nechame ju dobre ususit a podla stupna vybielenia cely proces opakujeme. Keby sa do peroxidu clozila, nevysusena, mokra lebka, alebo keby sme ju v peroxide nechali dlhsie, mohla by sa rozpadnut na jednotlive kosticky.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
begbee - do mraveniska sa dáva trofej preto, lebo mravce ju dokonale zbavia všetkých tkanív... toto pri diviačom kle nepotrebuješ... tu ide čisto o bielenie... viedl by som to na vodu so soľou (soľ a voda ti dá slabučkú kyselinu...tak isto môžeš použiť ocot) - potrebuješ rozožrať povrchovú vrstvu toho zubu, ktorá je zažltnutá...
extrémny spôsob - zájsť za zubárkou, že potrebuješ vybieliť zuby a dáš jej ten kel na vybielenie
extrémny spôsob - zájsť za zubárkou, že potrebuješ vybieliť zuby a dáš jej ten kel na vybielenie
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
jasne pohoda ako vies a chces
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
peterkozel
Medium Professional
Re: Vybielenie kosti
kyselina mravciacuteSTYLE69 napísal:Cuss , moze mi niekto poradit ako mam vybielit kost ? Konkretne ide o diviaci kel. Pocul som ze sa prevara v slanej vode ale co je na tom pravdy ...