Vybielenie kosti

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Vybielenie kosti

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Cuss , moze mi niekto poradit ako mam vybielit kost ? Konkretne ide o diviaci kel. Pocul som ze sa prevara v slanej vode ale co je na tom pravdy ... :roll:
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Staci sa trochu pohrat vo photoshope :D
BTW na tej fotke sa tak odraza blesk, ze by clovek nepovedal, ze nie je dostatocne biela.

//ten PS bol iba joke :)))
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

OMG KoCi je to fotene webkamerou pri umelom osvetleny sa ani necuduj za taku kvalitu ...

LOL a vybielit vo photoshpe ? :smt046 ja chcem aby ta kost vyzerala v reali bielo a nie zlto-hnedo :D

// :slap:
3PO
Medium Professional
Medium Professional

neviem

Príspevok od používateľa 3PO »

neviem ci to pomoze ale tu je postup z knizky 1000+1 rada pre rybara co sa tyka bielenia kosti hlav ryb. Presne odpisem znenie z knihy
5....lebku dokladne vymyvame v telplej vode so saponatom, aby sme ju lepsie odmastili.
6.Nakoniec lebku odmastujeme v benzinalkohole, acetone, trychloretylene a pod. pricom odmastovaci roztok 2 az 3 krat vymenime.
7. lebku potom bielime v 1 az 3 percentnom roztoku peroxidu vodika. Pri bieleni musime stav lebky v peroxide kontrolovat. Lebku nechame ponorenu polhodinu az hodinu, potom ju vytiahneme, nechame ju dobre ususit a podla stupna vybielenia cely proces opakujeme. Keby sa do peroxidu clozila, nevysusena, mokra lebka, alebo keby sme ju v peroxide nechali dlhsie, mohla by sa rozpadnut na jednotlive kosticky.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

3PO diki :wink: ale budem hladat nieco jednoduchsie :twisted:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Najdokonalejšie vybielenie - používa sa aj pri trofejach - dosiahneš vložením do mraveniska.
Bez srandy.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

begbee - do mraveniska sa dáva trofej preto, lebo mravce ju dokonale zbavia všetkých tkanív... toto pri diviačom kle nepotrebuješ... tu ide čisto o bielenie... viedl by som to na vodu so soľou (soľ a voda ti dá slabučkú kyselinu...tak isto môžeš použiť ocot) - potrebuješ rozožrať povrchovú vrstvu toho zubu, ktorá je zažltnutá...

extrémny spôsob - zájsť za zubárkou, že potrebuješ vybieliť zuby a dáš jej ten kel na vybielenie :twisted:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Stoporko :smt046

begbeee mravenisko teraz v zime ? :D

Vyskusal som ten zub prevarit vo vode so solou ale moc to nepomohlo :( . a trocha to prasklo :samovrazda:
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

cuteSTYLE69 napísal:3PO diki :wink: ale budem hladat nieco jednoduchsie :twisted:
jasne pohoda ako vies a chces :) ale ked je nahodou jediny problem zohnat peroxid tak to nie je nic tazke v lekarnach ho maju dokonca tusim 3 percentny (usny roztok, na pockanie ti ho namiesaju malicka flasticka asi 20 skk) popripade koncentrovany kupis v drogerii a naisto ho maju v kadernictvach vo forme granuliek.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

my sme lebky varievali, ale nemozes to presvihnut, lebo sa ti rozpadne
a vybielit ako radil kolega nado mnou... 3% peroxid vodika
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

jj dikes ale uz je to asi zbytocne ked ta kost trocha praskla ako sa varila :cry: . Som chcel z toho spravit originalny nahrdelnik ale co uz :evil: .
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

no nahrdelnik by to bol dost hnuny:D mozno pred pal desiatkami tisic rokov ale teraz uz nie :D chod s dobou:D(doslovne)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Re: Vybielenie kosti

Príspevok od používateľa peterkozel »

cuteSTYLE69 napísal:Cuss , moze mi niekto poradit ako mam vybielit kost ? Konkretne ide o diviaci kel. Pocul som ze sa prevara v slanej vode ale co je na tom pravdy ... :roll:
kyselina mravcia
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

namoc to do peroxidu vodika, belsiu uz nedostanes :D
Napísať odpoveď