Assassin's Creed 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

par poznatkov po hrani AC2
vylepsene pohyby hrdinu, nove zbrane,striedanie dna a noci,menej vedlajsich uloh resp nie su az tak stereotypne,pribeh vac menej "neoriginalny" nove moznosti interakcie s mestom, naznak ekonomiky v hre (kupovanie budov), vlastne mesto v ktorom ste panom :) pribeh nejdem pisat z jasnych dovodou... davam 8z10 "must have titul"
Denodakk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Denodakk »

1 moj pc nerozhybal =D
hral som to len dakedy na brachovom pc... takze mam co robit aby som zohnal 2 a nejako sa dostal na pc :D
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Denodakk napísal:1 moj pc nerozhybal =D
hral som to len dakedy na brachovom pc... takze mam co robit aby som zohnal 2 a nejako sa dostal na pc :D
tak to budes mat kur*a tazke :P kedze 2 este na PC nieje...myslim ze ma vyjst koncom roka alebo buduci rok..neviem teraz presne kedy
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

Plánovaný dátum vydania: 31.03.2010 PC verzia (zdroj gameexpres.sk)
Denodakk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Denodakk »

aviceN napísal:tak to budes mat kur*a tazke :P kedze 2 este na PC nieje...myslim ze ma vyjst koncom roka alebo buduci rok..neviem teraz presne kedy
prehovaranie potrva asi rok no D: .. si pametam ako namna navrieskal za to ze pc bol otoceny o 10stupnov :D .. a vrestal na byt ze co si to dovolujem sa dotykat toho pc :lol:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Okej napisem to objektivne, este pred tym prosim ludi co niesu schopni akceptovat trochu kritiky na ich oblubenu hlu (lebo je to zupel supel hla aj ked ju nehlali) nech mi nedavaju k- dakujem.

Ta hra je skvela, ako bola jednotka, je to prudko navykove neda sa od toho odtrhnut je na co sa pozerat nenudi to ... proste bomba (ako jednotka).

Lenze hlavny nedostatok co by som bol schopny vytknut, je ze je to v podstate o tom istom (vseobecne, aj ako jednotka) behame po meste, lezieme na budovy, zabijame nepriatelov (vylepseny combat, yay, ale po chvili je to o tom istom) par truhliciek na zemi... Pribeh vylepseny, zatial som s nim spokojny (u mna to znamena ze neviem co bude dalej, aj ked je to trochu ocividne, ale neviem co sa stane na konci).
Proste predstavte si jednotku, dajte jej par novych textur, nove mesta, vacsie okolie moznost brat superom zbrane, z Altaira spravte legendu a dostate tam nejakeho pubertalneho taliana co robi uplne to iste ako Altair (a este vie plavat :D)a mate dvojku...
Berem ze to je trochu negativny pohlad, tie nedostatky niesu take ocividne ako som ich napisal, ale podla mna tam su, ta hra je stereotypna, tak ako bola jednotka, nieze by mi to vadilo pred tym, nevadi mi to ani teraz, len som si to vsimol tak sa to snazim zhodnotit...
Co sa tyka toho vlastneho mesta, od zaciatku hry do neho rvem peniaze (dalsia nova vec!) aby mi to mesto zarabalo, je to celkom fajn, prave som si ho doupgradoval tak si zacnem nakupovat nejaky ten equip, a mam pocit ze s tym aj ucel mesta skoncil :D
Velke plus: Enzio vo viacerych farbach! Mozeme si zmenit skin Assasina, je to super, neni to celu hru klasicky jeden skin, a dava to celkom ozivenie tej hre, ale mam taky pocit ze sa to zvrhne na klasicke kombo, cim ciernejsi tym lepsi :D

Cize opakovane hovorim ta hra je skvela, tie male nedostatky obrovsky prevazuje grafika, atmosfera a spracovanie... Koho po tom ze je to stereotypne, ked je furt na co sa pozerat, ked su mesta tak obrovske ze sa vam nikdy nezdaju rovnake... stale sa sice robi to iste ale vyzera to inak a je to zabavne, a to je ten najdvolezitejsi faktor :)

8,9/10
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Nieco na zasmiatie ohladom Assassins Creed:
:lol: :lol: :lol:

Kód: Vybrať všetko

http://extremecomp.ekatalog.biz/zbozi/psp-psp-3004-black-assassin-screed2-bloodlines/detail.aspx?p=z:167166
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

:?: A co je tam konkretne na zasmiatie?

//ah, ok... HAHA
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

...

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

Nechapeš? šak Assassins Creed 2 Bloodlines neni..
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Len stále nechápem, načo tam drbú tie sprosté zástavy,truhličky a kadejaké somariny ktoré mám zbierať po mestách a lúkách atď. Normálne to mohli odstrániť, pridať nejaké extra veci doplniť dej a je to. :roll:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

zbierat ich nemusis, ked ich pozbieras mas za to bonusy... je to cisto dobrovolne
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

jemu prislo smiesne ze je tam 2 Bloodlines...a kedze je to AC Bloodlines a nie AC 2 Bloodlines :) kapis?

// tak tak :roll:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

jaj tak to je riadny joke, normalne cikam smiechom :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tak si aspon strc ruku medzi nohy nech to nejde prudom ale kvapa pomedzi prsty. Ty hulvat.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

aviceN napísal:jemu prislo smiesne ze je tam 2 Bloodlines...a kedze je to AC Bloodlines a nie AC 2 Bloodlines :) kapis?

// tak tak :roll:
ani nie o to neslo dole je presne popisana 2 na konzoly .pc...
a Bloodlines je o Altairovi (pokracovanie jednotky)
Citujem:Netrpělivě očekáváný titul obsahuje nového hrdinu, Ezia Auditore da Firenze, mladého šlechtice, a nový věk - renesanci
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

aj tak nechapem co je natom smiesne :)
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak dohrate . . pripravene na 3 diel .. podla vsetkeho
hracia doba 17h kodex page 30/30 view points 45/66 assassins tomb 6/6
+dake tie vedlajsie missie altairov oblek odomknuty.... celkom ma prekvapilo ze je doba taka aka je .. kym spravim vsetko vysplha sa to cca na 20 h co je pekny cas
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

A tvoje hodnotenie?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:A tvoje hodnotenie?
"must have" jedna z 5 hier tento rok ktore by som si urcite zahral znova a prip aj kupil keby som som bol zarobkovo cinny co zatial niesom a pre studaka dat 40+€ je vela ale davam 9 z 10 pretoze vzdy je co vylepsovat
Napísať odpoveď