Paranormal Activity- Dobry horor, taky vcelku iny ako ostatne, dost som sa bal. Ta amaterska kamera dotvara dobru atmosferu. Hodnotenie 6/10. Poprosim niekoho aby mi strucne povedal pribeh a ako to skoncilo, kedze som toho moc po anglicky nerozumel.
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
mireccko: Sa mi zda ze uz bola ohlasena aj osmicka a sedmicka uz je aj oficialne na csfd.cz
Paranormal Activity- Dobry horor, taky vcelku iny ako ostatne, dost som sa bal. Ta amaterska kamera dotvara dobru atmosferu. Hodnotenie 6/10. Poprosim niekoho aby mi strucne povedal pribeh a ako to skoncilo, kedze som toho moc po anglicky nerozumel.
Takže Perfect gateway 8/10 dosť dobrý film http://www.csfd.cz/film/237869-dokonaly ... getaway-a/
a taktiež Gamer celkom slušná myšlienka ale moc sa to podobalo na zabi alebo budeš zabitý... http://www.csfd.cz/film/234133-gamer/
a taktiež Gamer celkom slušná myšlienka ale moc sa to podobalo na zabi alebo budeš zabitý... http://www.csfd.cz/film/234133-gamer/
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
500 Days Of Summer
tak ta skupinka hercov mi naozaj pasovala ..sympataci
myslel som si ze to bude nejaka romanticka komedia podla traileru ..
ale hned na zaciatku to rozpravac zatrhne
...
sem tam som sa aj zasmial...
zasmutil ...
atd...
super film oporucam !!! 8.5 - 10
( ja priatelku mam neviem ako to bude vplivat na dlhodobo nezadanych
)
tak ta skupinka hercov mi naozaj pasovala ..sympataci
myslel som si ze to bude nejaka romanticka komedia podla traileru ..
ale hned na zaciatku to rozpravac zatrhne
sem tam som sa aj zasmial...
zasmutil ...
atd...
super film oporucam !!! 8.5 - 10
( ja priatelku mam neviem ako to bude vplivat na dlhodobo nezadanych
-
ledenaster
Medium Professional
Jennifers body 8/10 http://www.csfd.cz/film/238297-jennifers-body/ dalo sa to pozriet a hlavne megan fox : )
-
lekoklatik
VIP
2012 - 7,5/10 a to viac menej len za efekty
Bol som na tom samozrejme v kine. Celkom v pohode by som pri tomto filme uvítal dabing, pretože effekty boli fajné. Avšak prišlo mi to akoby tie efekty postupom filmu gradovali do dokonalejších, pretože prvé scéna s limuzínou kde sú použité efekty je totálna počítačová jasné grafika. ALe potom som už niečo také ako PC grafika nevnímal. Páčilo sa mi to, bolo to fakt nadupané na veľké plátno, ale film ako taký bol podľa mňa pekne o hovne.
SPOILER
Viem Že znovu si už tento film nepozriem určite, ale do kina sa naň podľa mňa oplatí ísť.
Tiež som sa pár krát zasmial a videl som tak 2-3 reklamy.
reklama1
-keď tam došli na to letisko a ten chalan že "wáááw, to je ale veľké lietadlo
" a ten ruský boháč sa tak otočil a "It's Russian"
reklama2
-keď sedeli mnísi na horách v tom svatostánku. Tak došiel učeň a hovorí majstrovi "majstre zem je v pi*i, čo teraz." a majstre si v pohode odpíja z čaju. Potom by prebehol banner /čínsky čaj, za každých okolností/
Pri niektorých scénach som fakt sedel s otvorenou hubou a sám sebe som si hovoril, wtf? ou shit! ale inak fakt nič.
Takže šup ho do kina pretože ak to niekto pozerá v DVDRipe na intráku, je mi jasné že dá filmu 4/10 /viď csfd.../
Bol som na tom samozrejme v kine. Celkom v pohode by som pri tomto filme uvítal dabing, pretože effekty boli fajné. Avšak prišlo mi to akoby tie efekty postupom filmu gradovali do dokonalejších, pretože prvé scéna s limuzínou kde sú použité efekty je totálna počítačová jasné grafika. ALe potom som už niečo také ako PC grafika nevnímal. Páčilo sa mi to, bolo to fakt nadupané na veľké plátno, ale film ako taký bol podľa mňa pekne o hovne.
SPOILER
Nechápal som. Škoda.Škoda že zem fakt neskončila úplne...
Viem Že znovu si už tento film nepozriem určite, ale do kina sa naň podľa mňa oplatí ísť.
Tiež som sa pár krát zasmial a videl som tak 2-3 reklamy.
reklama1
-keď tam došli na to letisko a ten chalan že "wáááw, to je ale veľké lietadlo
reklama2
-keď sedeli mnísi na horách v tom svatostánku. Tak došiel učeň a hovorí majstrovi "majstre zem je v pi*i, čo teraz." a majstre si v pohode odpíja z čaju. Potom by prebehol banner /čínsky čaj, za každých okolností/
Pri niektorých scénach som fakt sedel s otvorenou hubou a sám sebe som si hovoril, wtf? ou shit! ale inak fakt nič.
Takže šup ho do kina pretože ak to niekto pozerá v DVDRipe na intráku, je mi jasné že dá filmu 4/10 /viď csfd.../
-
PAIN
Light Professional
Tak zasmiat sa dalo, ale mam pocit ze reziser si robil z divakov dobry den, sak tomu filmu nemoze nik uverit, tolko stastia, kolko mali hlavny hrdinovia vo filme nemali dohromady seci vyhercovia sportky na svete. BTW ten radio "reporter" z Yellowstone parku zavisly na uhorkach je fakt ze tipeklekoklatik napísal:Páčilo sa mi to, bolo to fakt nadupané na veľké plátno, ale film ako taký bol podľa mňa pekne o hovne...
-
Turbozilla
Zablokovaný
-
seth82
Darca
-
MP4-27
Guru wannabe
aj ked nie uplne novinky z tohto roku ale odporucam si kuknut aj filmy z inej kinematografie ako americkej
Životy tých druhých-o tom jak sa odpocuvali ludia v byvalom rezime,fakt dobra drama 8/10 CSFD
Klopanie na nebeskú bránu-akcna komedia ktora zachytava ako si 2 ludia uzivaju posledne dni svojho zivota 9/10 CSFD

Životy tých druhých-o tom jak sa odpocuvali ludia v byvalom rezime,fakt dobra drama 8/10 CSFD
Klopanie na nebeskú bránu-akcna komedia ktora zachytava ako si 2 ludia uzivaju posledne dni svojho zivota 9/10 CSFD
No tebe asi tiez
Co som v poslednej dobe videl a bolo spomenute tu alebo dobre:
500 Days of Summer 8/10, na romanticku komediu prekvapivo dobre. Asi hlavne tym, ze ako vo filme spominali, chybalo tam vela prvkov romantickej komedie co bolo velke plus.
A Perfect Getaway 4/10, keby tam nehrala Milla Jovovich, tak to dam asi este horsie. Nic sa tam nedeje, ked uz po hodine sa to rozbehne, tak to nedava zmysel a ja som to cele vobec nepochopil.
Carriers 8/10 ako zombie movie, len sa sirila choroba a ludia sa nemenili na divnosti, ale stale boli ludmi co vzniknute situacie posuvali na iny level.
Gamer 3/10 iba akcia mi proste nestaci vo filme a tuna to ani ta nezachranovala imho.
Godspeed 6/10 Zaujimavy thriller by som povedal, da sa pozriet, neni dako prevratny ale zaujme.
Pineapple Express 6/10 Zhulena komedia so Sethom Rogenom.
Powder Blue 7/10 styri pribehy ktore su divne a miestami nepochopitelne. Ak chcete stripujucu Jessicu Biel tak si to pozrite
RocknRolla 8/10. Guy Ritchie film, nic nove nepriniesol, stale to iste, co ale je stale dobre.
State of Play 7/10 Zaujimava drama, vysetrovanie, napatie, atd. taka pohodicka.
Der Knochenmann 8/10 Rakusky film podla znameho romanu Wolfa Haasa. Uzasna hlavna postava ktora dodava filmu tu spravnu atmosferu.
Zombieland 8/10 V pohode zombie komedia, vyborna na odreagovanie.
Co som v poslednej dobe videl a bolo spomenute tu alebo dobre:
500 Days of Summer 8/10, na romanticku komediu prekvapivo dobre. Asi hlavne tym, ze ako vo filme spominali, chybalo tam vela prvkov romantickej komedie co bolo velke plus.
A Perfect Getaway 4/10, keby tam nehrala Milla Jovovich, tak to dam asi este horsie. Nic sa tam nedeje, ked uz po hodine sa to rozbehne, tak to nedava zmysel a ja som to cele vobec nepochopil.
Carriers 8/10 ako zombie movie, len sa sirila choroba a ludia sa nemenili na divnosti, ale stale boli ludmi co vzniknute situacie posuvali na iny level.
Gamer 3/10 iba akcia mi proste nestaci vo filme a tuna to ani ta nezachranovala imho.
Godspeed 6/10 Zaujimavy thriller by som povedal, da sa pozriet, neni dako prevratny ale zaujme.
Pineapple Express 6/10 Zhulena komedia so Sethom Rogenom.
Powder Blue 7/10 styri pribehy ktore su divne a miestami nepochopitelne. Ak chcete stripujucu Jessicu Biel tak si to pozrite
RocknRolla 8/10. Guy Ritchie film, nic nove nepriniesol, stale to iste, co ale je stale dobre.
State of Play 7/10 Zaujimava drama, vysetrovanie, napatie, atd. taka pohodicka.
Der Knochenmann 8/10 Rakusky film podla znameho romanu Wolfa Haasa. Uzasna hlavna postava ktora dodava filmu tu spravnu atmosferu.
Zombieland 8/10 V pohode zombie komedia, vyborna na odreagovanie.
Ak by mal niekto chut na kvalitnu ciernu komediu, tak odporucam Very Bad Things: http://www.csfd.cz/film/16060-sest-pohr ... ad-things/ 5/5 
Akurat som dopozeral Primer (popis si nevsimajte, ten co to pisal asi videl iny film
) je to film o dvoch vynalezcoch, co sa snazia vytvorit stroj na zredukovanie vahy objektov a sice sa im to podari, vytvoreny stroj ma vsak aj inu funkciu...
toto je urcite jeden z tych filmov, ktore treba pozriet viackrat na pochopenie, v poslednych minutach sa prakticky neda nestratit
proste pecka, asi si to zajtra pozriem este raz
toto je urcite jeden z tych filmov, ktore treba pozriet viackrat na pochopenie, v poslednych minutach sa prakticky neda nestratit
proste pecka, asi si to zajtra pozriem este raz