Second Hand
neste niaky fajnovi?:D ved je to normalny obchod jak ostatne by som povedal ze je lepsie ist do sekaca ako ku sikmim ociam , lebo v sekaci najdes sice nosene ale kvalitne veci a u cinan smejdy ale "nove" a take iste lacne . moj ujo ma asi 4sekace a sem - tam si tam nieco kupim , napr adidas , nike , umbro tricka mikiny bundy za lacne peniaze . normalka. a su tam aj nove veci nie len stare. staci dokladnejsie pokukat a neverili by ste co sa tam da najst
uf, tak ja som dnes bol asi po 10 rokoch v sekaci (nevedel som, ze to je sekac, nepozeral som na nazov obchodu) a pozeral som nejake rifle.. hladam hladam a zrazu nohavice jak hladam uz asi 2 mesiace... levis-ky, cisto modre, ani v predajni levis ich nemaju.. tak som si ich isiel skusit a mi boli male
potom som pozrel na cenu a 289 Sk :-O a som zistil vtedy, ze to je sekac.. predtym som mal predsudky, ze ako by som si mohol nieco obliect co niekto uz nosil, ale dnes som zmenil nazor, uplna pohoda... a tym nohaviciam nic nebolo, jak nove, akurat keby boli vacsie 
-
metallista
Medium Expert
Presne tak v sekáči sú omnoho kvalitnejšie veci ako u činancov, a často sú tie veci velmi originalne, cvize sa nestane ze by som siel po ulici a stretnem chalana , z rovnakym trickom a lebo gatami.
a že su nosene- ste neaky fajnovy sak operem a je
a ceny su dost prijatelne za rifle v super stave som dal 100Sk, dokonca to bola znacka Lewis
a že su nosene- ste neaky fajnovy sak operem a je
a ceny su dost prijatelne za rifle v super stave som dal 100Sk, dokonca to bola znacka Lewis
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nikdy som si nic v takom obchode nekupil ,ale keby som isiel okolo a vo vyklade by bolo nieco oc sa mi paci, alebo take hladam, tak nevaham a vobec by som neriesil ze to niekto nosil predomnou, sak je to chemicky cistene .. skor by som bol stastny ze som usetril v niektorych pripadoch ako pisete aj tisicky korun ! ! ! ... scem sa spytat ci nepoznate aj sekac v ktorom maju outdoorove veci ?
... to by bolo verim lautr jedno aj tym najfajnovejsim nosom na fore, ze si oblecu mamutku ktora stoji v obchode 8000Sk a kaufli ju za 500,-
...
... to by bolo verim lautr jedno aj tym najfajnovejsim nosom na fore, ze si oblecu mamutku ktora stoji v obchode 8000Sk a kaufli ju za 500,-
no jo to by sa fakt hodilonordkapp_pb napísal:nikdy som si nic v takom obchode nekupil ,ale keby som isiel okolo a vo vyklade by bolo nieco oc sa mi paci, alebo take hladam, tak nevaham a vobec by som neriesil ze to niekto nosil predomnou, sak je to chemicky cistene .. skor by som bol stastny ze som usetril v niektorych pripadoch ako pisete aj tisicky korun ! ! ! ... scem sa spytat ci nepoznate aj sekac v ktorom maju outdoorove veci ?
... to by bolo verim lautr jedno aj tym najfajnovejsim nosom na fore, ze si oblecu mamutku ktora stoji v obchode 8000Sk a kaufli ju za 500,-...
topanky nie , tteda ja som ich nikde nevidel , vies to je take blbe noha sa poti strasne a to by bolo nachylne na plesne si myslimtereza napísal:ja neviem... sekace mi vzdy prisli take cudzie. nikdy som v ziadnom nebola a nic ma tam ani netaha. ako bolo pisane.. nosit veci po niekom inom-teda ak boli nosene a nie nove.. to ee
ale len tak zo zaujimavosti. predavaju sa tam aj topanky? (to by uz bolo chore ale zaujima ma to)
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný