Second Hand

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

neste niaky fajnovi?:D ved je to normalny obchod jak ostatne by som povedal ze je lepsie ist do sekaca ako ku sikmim ociam , lebo v sekaci najdes sice nosene ale kvalitne veci a u cinan smejdy ale "nove" a take iste lacne . moj ujo ma asi 4sekace a sem - tam si tam nieco kupim , napr adidas , nike , umbro tricka mikiny bundy za lacne peniaze . normalka. a su tam aj nove veci nie len stare. staci dokladnejsie pokukat a neverili by ste co sa tam da najst
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

matko888: mas recht, uplne s tebou suhlasim K+
kubodinho
Professional
Professional

bolek napísal:matko888: mas recht, uplne s tebou suhlasim K+
diki :)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

uf, tak ja som dnes bol asi po 10 rokoch v sekaci (nevedel som, ze to je sekac, nepozeral som na nazov obchodu) a pozeral som nejake rifle.. hladam hladam a zrazu nohavice jak hladam uz asi 2 mesiace... levis-ky, cisto modre, ani v predajni levis ich nemaju.. tak som si ich isiel skusit a mi boli male :( potom som pozrel na cenu a 289 Sk :-O a som zistil vtedy, ze to je sekac.. predtym som mal predsudky, ze ako by som si mohol nieco obliect co niekto uz nosil, ale dnes som zmenil nazor, uplna pohoda... a tym nohaviciam nic nebolo, jak nove, akurat keby boli vacsie :(
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

bolek napísal:to ´peace´: Myslis obchod s pouzitymi knihami - Antikvariat? Ten sa nachadza v kazdom vacsom meste a obcas byva spojeny aj s knihkupectvom.
Ďakujem ti, lebo so nevedel, ako sa presne volá taký obchod. A ono to je Antikvariát. :) k+
metallista
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa metallista »

Presne tak v sekáči sú omnoho kvalitnejšie veci ako u činancov, a často sú tie veci velmi originalne, cvize sa nestane ze by som siel po ulici a stretnem chalana , z rovnakym trickom a lebo gatami.
a že su nosene- ste neaky fajnovy sak operem a je
a ceny su dost prijatelne za rifle v super stave som dal 100Sk, dokonca to bola znacka Lewis
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

tak to tu vsetci vychvalujete, to aby som uz do nejakeho zavital :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

Digital napísal:Dexter,piskota: Pochopíte ked sa vám zrušia príjmy od rodičov :wink:
......tak nastupim do roboti....
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

dexter7007 napísal:......tak nastupim do roboti....
prave to myslel , potom pochopis
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:tak to tu vsetci vychvalujete, to aby som uz do nejakeho zavital :D
Veru, treba :wink:. Potom nám daj vedieť, ako sa ti páčilo :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nikdy som si nic v takom obchode nekupil ,ale keby som isiel okolo a vo vyklade by bolo nieco oc sa mi paci, alebo take hladam, tak nevaham a vobec by som neriesil ze to niekto nosil predomnou, sak je to chemicky cistene .. skor by som bol stastny ze som usetril v niektorych pripadoch ako pisete aj tisicky korun ! ! ! ... scem sa spytat ci nepoznate aj sekac v ktorom maju outdoorove veci ?

... to by bolo verim lautr jedno aj tym najfajnovejsim nosom na fore, ze si oblecu mamutku ktora stoji v obchode 8000Sk a kaufli ju za 500,- :-D ...
OphusS
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa OphusS »

No zo secondhandu by som nekupil a neobliekol nikdy nic. Ved to uz dakto na sebe mal, potil sa v tom atd. Hoci to vyperu alebo ja nwm co s tym robia, ale ja by som to na seba nedal...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

nordkapp_pb napísal:nikdy som si nic v takom obchode nekupil ,ale keby som isiel okolo a vo vyklade by bolo nieco oc sa mi paci, alebo take hladam, tak nevaham a vobec by som neriesil ze to niekto nosil predomnou, sak je to chemicky cistene .. skor by som bol stastny ze som usetril v niektorych pripadoch ako pisete aj tisicky korun ! ! ! ... scem sa spytat ci nepoznate aj sekac v ktorom maju outdoorove veci ?

... to by bolo verim lautr jedno aj tym najfajnovejsim nosom na fore, ze si oblecu mamutku ktora stoji v obchode 8000Sk a kaufli ju za 500,- :-D ...
no jo to by sa fakt hodilo :D len nevim kto by daval 10 litrovu mamutku do sekacu ... ale mozno su aj taki
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

ja neviem... sekace mi vzdy prisli take cudzie. nikdy som v ziadnom nebola a nic ma tam ani netaha. ako bolo pisane.. nosit veci po niekom inom-teda ak boli nosene a nie nove.. to ee
ale len tak zo zaujimavosti. predavaju sa tam aj topanky? (to by uz bolo chore ale zaujima ma to)
kubodinho
Professional
Professional

tereza napísal:ja neviem... sekace mi vzdy prisli take cudzie. nikdy som v ziadnom nebola a nic ma tam ani netaha. ako bolo pisane.. nosit veci po niekom inom-teda ak boli nosene a nie nove.. to ee
ale len tak zo zaujimavosti. predavaju sa tam aj topanky? (to by uz bolo chore ale zaujima ma to)
topanky nie , tteda ja som ich nikde nevidel , vies to je take blbe noha sa poti strasne a to by bolo nachylne na plesne si myslim
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ano nieje to nic extra ze sa daju kupit aj topanky
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Áno, dajú sa kúpiť aj topánky, závisí to od konkrétneho Secondhandu. Kamoška si tak kúpila značkové Asics, ešte nepoužívané za nejakých 600sk.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

hej, nepouzivane. a pouzivane? :D to aj niekto kupi?
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ked si mam vybrat medzi novou obuvou za 4000 sk a pouzivanou za 500 sk vyberem si tu za 500
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Počul som ,že v sekačoch sa dajú kúpiť kvalitné a hlavne originálne a lacné veci kludne aj s vysackami ...
Ale do sekačoch sa chodi aj predavať ? Lebo nemam zaujem veci zo SR ale zo zahraničia.

BTW: Ak vie niekto o nejakom super sekači v ŽILINE tak pls súkromnú správu.
Napísať odpoveď