Assassin's Creed 2
Ja nie, od toho tu mame Mirror's Edge
.. AC nech ostane v stredoveku - predsalen pozriet sa na +/- podobny svet, aky bol par storoci dozadu, je zaujimavejsie, ako sledovat dalsie scifi, ktorych je neurekom. A ak sa naplnia dohady o zasadeni trojky k inkom/aztekom a podobnym kulturam, s vyobrazenim tamojsich zvykov - urcite originalnejsie ako dalsie "minority report"
JJ presne tak buducnost nech nepchaju do AC lebo to pokazi tuto skvelo zacatu seriu...Dobu vybrali na tuto hru idealnu...takze dufam ze sa v AC nedockame ziadneho scifiKoCi napísal:Ja nie, od toho tu mame Mirror's Edge.. AC nech ostane v stredoveku - predsalen pozriet sa na +/- podobny svet, aky bol par storoci dozadu, je zaujimavejsie, ako sledovat dalsie scifi, ktorych je neurekom. A ak sa naplnia dohady o zasadeni trojky k inkom/aztekom a podobnym kulturam, s vyobrazenim tamojsich zvykov - urcite originalnejsie ako dalsie "minority report"
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie nie v pritomnosti sa tam skoro vobec nehra az na zaciatok kde spravite to co spravite( nechcem pisat story lebo neviem ci to blolo prezentovane a ci nie) a a dalej uz len na konci hry ... inak cely cas v anymuse 2.0 ale medzi take hackovacie minihry patry hladanie datailov na fotkach pomocou lupy a infra svetla..Gangy napísal:Inak su tam zas take nenapadne bokovky ako v jednotke naburavanie sa do pocitacov v laboratoriu?
-
Sphinx
Addict
ano bude to uz je jasne .. uz som to aj pisal ze uz sa aj pripravujeSSemteXX napísal:Ako by si súdil koniec hry, nechcem aby si opísal, že aký je, ale či bude podla teba pokračovanie. Hm?
zena a obdobie WW II francuzsko / Anglicko??? to snad nie i ked...We don’t want to just decide we want to change and have a female hero as the first inspiration is always the time period, but if you’re talking about, say, World War II the economies in England and France were run by women because the men were off fighting.
-
IamMartinQo
Star
-
Sphinx
Addict
moj odhad je taky ze budu dost podobne jednotke engine by mal byt to iste cize je to tak ako u COD komu sla 4 sla mu aj 6..IamMartinQo napísal:A neviete kedy/ake budu min. podmienky?
bo moja mrcina, tak tak zvladla NFS shift-a
* Procesor: Dual Core 2.6 GHz Intel Pentium D nebo AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ nebo doporučujeme lepší)
* Operační paměť (RAM): 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista
* Grafické karty: 256 MB kompatibilní s DirectX 10.0, DirectX 9.0 a s podporou Shader Model 3.0 a vyšší
* Zvukové karty: Kompatibilní zvukové karty s DirectX 9.0 nebo 10.0 (doporučujeme 5.1)
* Verze DirectX: DirectX 9.0 nebo 10.0
* Mechanika: Dvouvrstvá DVD-ROM
* Místo na disku: 12GB
-
lekoklatik
VIP
tiscali dáva 10/10? http://games.tiscali.cz/reviews/assassi ... a-recenze/
buď je to fakt také dobré, alebo je tu ďalší Český server ktorému dobre j*be
Co ja viem bolo to skvele, ale vytkol by som tomu par veci... na 10/10 to podla mna nieje ale na tu 9 urcitelekoklatik napísal:tiscali dáva 10/10? http://games.tiscali.cz/reviews/assassi ... a-recenze/
-
Sphinx
Addict
Slovenska recenzia http://games.tiscali.cz/reviews/assassi ... o-recenze/
-
IamMartinQo
Star
Ty kokso tak to uz nechapem, chlapik v tej recenzii hovoril ze to hral 16 hodin, co je podla mna malo
aj ked....
A mam otazky, ste v abstergu ano?
Je tam taa zenska myslim ze Lucy sa vola aj s tym Vidicom su tam?
A zabijate tak isto take ciely ako boli Robert de Sable a mnoho dalsich, a nakonci je zase taky najvacsi king?
Strasne sauz tesim, ukazky z hier su fantasticke, a co nove pohyby, su skvele?
Lebo v jednotke ich bolo asi 5 co som vedel, a ked som kukal videa na yt, tak tam chlapici metali salta a podobne, take triky ze som len cumel...
A este ako to skonci? nik to tu nepovedal s pritomnych
A mam otazky, ste v abstergu ano?
Je tam taa zenska myslim ze Lucy sa vola aj s tym Vidicom su tam?
A zabijate tak isto take ciely ako boli Robert de Sable a mnoho dalsich, a nakonci je zase taky najvacsi king?
Strasne sauz tesim, ukazky z hier su fantasticke, a co nove pohyby, su skvele?
Lebo v jednotke ich bolo asi 5 co som vedel, a ked som kukal videa na yt, tak tam chlapici metali salta a podobne, take triky ze som len cumel...
A este ako to skonci? nik to tu nepovedal s pritomnych
-
DeJF
Addict
Nechcú kaziť radosť hráčom ktorí to ešte nehraliIamMartinQo napísal: A este ako to skonci? nik to tu nepovedal s pritomnych