GTA 4
-
Royalflush
Guru wannabe
poprosím o pomoc mám misiu "clean the gateway" a mám ju totálne bugnutú nevolá mi vlad keď dojdem do garáže tak nie je otvorená garážové brána a aj keĎ auto vyumývam v umývarke tak tiež nič, nechápem
a druhý problém , mám grafiku nvidia GTX 295 a v hre mi ukazuje len 879 mb pamäte neviete čo s tým aby sa mi tam ukazovala plná kapacita? ciže 1,8 gb?
a druhý problém , mám grafiku nvidia GTX 295 a v hre mi ukazuje len 879 mb pamäte neviete čo s tým aby sa mi tam ukazovala plná kapacita? ciže 1,8 gb?
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
chladic na tej grafike sice zabera 2 sloty (ako uz pomaly na kazdej 2 grafike) ale inak sa to dava len do jedneho pci expres slotualfonz napísal:Máš originál alebo crack? Aký patch si si dal?
K druhému problému: GTX295 nie je tá grafika ktorá zaberá 2 sloty?
mám cracknutú verziu, už viem ako to vyriešiť (reinstall a patch 1.0.4)
a k tej grafike hej je to dvojjadrová grafika , presne táto: http://www.alza.sk/gigabyte-gv-n295-18i-b-d107576.html , čiže nechápem prečo mi ukazuje len jedno jadro
a k tej grafike hej je to dvojjadrová grafika , presne táto: http://www.alza.sk/gigabyte-gv-n295-18i-b-d107576.html , čiže nechápem prečo mi ukazuje len jedno jadro
-
Hellboy248
Guru wannabe
Skus si preinštalovať samotný RGSC (Rockstar Games Social Club), ja som mal takýto istý problém a potom ako som to urobil hned bolo všetko v poriadku :winkzdarte chalani dneska som si po preinstalovani win nainstaloval gta4 a ked som sa chcel prihlasit v hre ako offline tak to tam nie je Confused co s tym porobili???alebo to len mne tak blbo ide? Very Happy
--
Pre všetkých záujemcov o Mod do IV, v ktorom môžete kupovať a upravovať auta. Tak tu máte link:
Kód: Vybrať všetko
http://www.gta.cz/gta4/download/car-shop-mod-ver1-2-
teklbery77
Amateur
Cawte chalani.V poslednej dobe ma akosi dost zacali brat veci okolo gta 4 a vylepsovania celkovej vizualizacie pomocou roznych modov akymi su visual 4 alebo realism 6,2 atd.Chcel som sa spytat ci nemate niekto skusenosti s nejakymi vybornymi modmi na zlepsenie grafiky.Hoci teraz som spokojny no chcem vediet vas nazor.Co by ste doporucovali?
-
Ba-Yo
Light Professional
mam taky problem:ked som mal gta iv na xp a viste tak mi na rozliseni 1280x1024 a na strednych detailoch mi sla hra plynule .teraz mam win 7 a hra seka(je jedno na akom nastaveni) a ked bezim a nic nestlacam hra ide v pohode ale ked zacnem neco stlacam tak seka(je jedno na akom rozliseni)(nie je to nehratelne ale mne to islo pred tym dobre).a ked nainstalujem patch tak vyhodi chybu WS10.
EDIT:ked zapnem benchmark tak ide bez seknutia
EDIT2:mam HD4670 512mb
EDIT3:mam najnovsie graficke ovladace
EDIT:ked zapnem benchmark tak ide bez seknutia
EDIT2:mam HD4670 512mb
EDIT3:mam najnovsie graficke ovladace
mám ešte jeden problém a ten začína byť neznesiteľný. Keď sa mi načíta save v savehouse v BOHAN-e tak tam strašne blikajú textúry a tieňe. To isté aj keď idem po ulici autom tak niekedy vypadávajú alebo respektíve blikajú ale najhoršie to v interiéroch ako som už spomínal.Za každú dobrú radu K+
- driver na grafike mám najnovší
- patch 1.0.4.0
- driver na grafike mám najnovší
- patch 1.0.4.0
Ja osobne neuznávam tieto módy vylepšenia grafiky,resp. vizualizácie v IV. Grafika IV je sama o sebe neskutocne kruta na HW poziadavky. A tieto mody ako si visual aleo realism, obsahuje mozn niekolko vylepseni,ale je to celkovo o nicom. Grafika IV je perfektná, a ak máš grafiku na max.detailoch a na mohutnom rozlíšení,tak uvidíš že ty nebude treba taketo typy moddovCawte chalani.V poslednej dobe ma akosi dost zacali brat veci okolo gta 4 a vylepsovania celkovej vizualizacie pomocou roznych modov akymi su visual 4 alebo realism 6,2 atd.Chcel som sa spytat ci nemate niekto skusenosti s nejakymi vybornymi modmi na zlepsenie grafiky.Hoci teraz som spokojny no chcem vediet vas nazor.Co by ste doporucovali?