FIFA 2010
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nemas nainstalovane nejake patche? Pri niektorych nefunguje.Armageddon napísal:Vie mi niekto povedať, prečo mi nefunguje CZ dabing? cestina ide, ale dabing nie. ked povie aspon nieco zopakuje jednu vetu 3x a to je vsetko.
help fifa 2010
ahojte potreboval by som pomoc.Nejdú my vytvárať hry v multiplayer mode ak zalozim nikto sa namna nenapoji.Ak je to routrom viete poradit aky port odblokovat? (napr ako vo w3 6112). ak v niecom inom pls help
Re: FIFA 2010
MOzem poprosit nejake tryki na fifa 2010?
dik
dik
Re: help fifa 2010
toto by ti malo pomoct mi to robíme podla tohoto navodu a plne funkcne: http://www.youtube.com/watch?v=9klovqkSmiQluksiman napísal:ahojte potreboval by som pomoc.Nejdú my vytvárať hry v multiplayer mode ak zalozim nikto sa namna nenapoji.Ak je to routrom viete poradit aky port odblokovat? (napr ako vo w3 6112). ak v niecom inom pls help
hamachi pouzivame verziu 2.0.1.66
funguje to bez problemow musis mat povoleny port na firewall ale to isto vies po pripade vypnutie antiviraku neviem aky mas ...
ten chalan vo videu keca jak postih ale inak fajn ze vobec spravil navod
tak GL malo by to slapat
Zdravím Vás ....
Snáď to tu nebolo riešené už ..... Stiahol som hru FIFA 2010 pre kolegovho syna. Odskušal som na svojom PC a všetko šlo ako malo tak som napálil a dnes odovzdal v práci danné media. Pred chvilkou mi volal že mu vyhadzuje hlášku že nemá grafickú kartu v zozname hry (ATI Radeon 9200). Má Win XP SP2 (ostatnú konfigárciu neviem snáď je nepotrebná). Stiahol som "nový"(z tušim ze 16.10.2006) ovládač na grafiku - taký výstel do vetra a SP3 to mu dám však je to tak či tak potrebné. Je potrebné stiahnuť nejaky patch na hru (resp. asi pojdem k nemu zajtra aby som sa mal o čo opreť ? poprípade niečo spraviť ?? Moc na hry nie som. Vrelá vďaka za rady.
Snáď to tu nebolo riešené už ..... Stiahol som hru FIFA 2010 pre kolegovho syna. Odskušal som na svojom PC a všetko šlo ako malo tak som napálil a dnes odovzdal v práci danné media. Pred chvilkou mi volal že mu vyhadzuje hlášku že nemá grafickú kartu v zozname hry (ATI Radeon 9200). Má Win XP SP2 (ostatnú konfigárciu neviem snáď je nepotrebná). Stiahol som "nový"(z tušim ze 16.10.2006) ovládač na grafiku - taký výstel do vetra a SP3 to mu dám však je to tak či tak potrebné. Je potrebné stiahnuť nejaky patch na hru (resp. asi pojdem k nemu zajtra aby som sa mal o čo opreť ? poprípade niečo spraviť ?? Moc na hry nie som. Vrelá vďaka za rady.
dafo1: To je moc slabucka grafika na to hru. Akurat citam ze potrebujes "512 MB grafická karta (GeForce 7800 alebo lepšie)"
EDIT: Cize potrebujes aspon Ati Radeon X1800.
EDIT: Cize potrebujes aspon Ati Radeon X1800.
slabučka je no na min. efektoch sa da hrať (vraj ) a nedalo by sa to nejako oklamať ??? aby to chlapča aspon skusilo
10 je taka ista ako 08 aj ako 09...takze o nic nepride...ak chce naozaj futbal..daj mu pes..a bude cely na makko