Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Im.Legend
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Im.Legend »

Klidek gangster,da sa to aj slusne povedat...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

i am legend - vsetko v poriadku , neberies nieco ?
drakkem , nedostava sa tracking number az na zasielky od 10usd?
drakkenn
Novice
Novice

Príspevok od používateľa drakkenn »

No ja objednávam vetšinou za viac ako za desať USD ale mam v historii jednu transakciu za 7 dolárov a pri tej mám t.n. takže neviem skus sa pozriet do detailov objednávky a keď nie tak im napíš ale či sa budú niako špeciálne zaoberať objednávkou za par usd ozaj neviem ale za pokus nič nedaš.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa webmasterr »

no ja som si objednaval z DX usb kluc...dosiel mi mail ze bol odoslany 2.11 som cakal ze uz pride..ale ma napadlo sa pozriet na tracking cislo kedy odislo z Hongkongu...pozriem..a vraj z HKGu odisiel 15.11 .... kks nechapem co tam tak dlho robil... sice uz dlhsie som nic z DX nebral..ale predtym mi odtial chodili veci do 10-11 dni aj s vikendom...a teraz? a to ani nehovorim ze bratov obal na mobil ktory bol vraj odoslany 26.10 este stale neprisiel :?

//tak dnes 20.11 mi prisiel ten obal na mobil :D.... ako mne tie veci nejak nesuria, len sa mi zda ze sa ta dodacia doba nejak predlzila...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

To je uplne bezna vec a treba s tym ratat.
drakkenn
Novice
Novice

Príspevok od používateľa drakkenn »

Ahojte neviete prosím niekto prečo mám pri objednávke z 4.11.2009 stále Processing - Contact Us for Details ale keď vójdem do objednávky je pri každej položke shipped? Ďalej keď si podľa tracking number pozriem na stranku honkongskej pošty je tam The item (RT0408XXXXXHK) is being processed for departure from Hong Kong as of 28-Nov-2009 ale každy deň je tam iný dátum vždy aktuálneho dňa takto to je už od 13.11.2009.Ďakujem .
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

drakkenn napísal:Ahojte neviete prosím niekto prečo mám pri objednávke z 4.11.2009 stále Processing - Contact Us for Details ale keď vójdem do objednávky je pri každej položke shipped? Ďalej keď si podľa tracking number pozriem na stranku honkongskej pošty je tam The item (RT0408XXXXXHK) is being processed for departure from Hong Kong as of 28-Nov-2009 ale každy deň je tam iný dátum vždy aktuálneho dňa takto to je už od 13.11.2009.Ďakujem .
blizia sa vianoce, HK posta ma velke meskania, z DX mi prisiel v stvrtok balik, putoval cca 5 tyzdnov na slovensko, takze treba cakat :?

pravdepodobne, odoslali len niektore veci, pockaj a a casom upravia status, popripade im napis
kedo88
Novice
Novice

problem

Príspevok od používateľa kedo88 »

dobry den chcel by som sa s vami poradit chcem objedat tento produkt
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30779
ide v podstate o repliku noveho SE satio....podla mna...:D
a chcel by osm sa spytat ci am niekto skusenost s takymto drahsim produktom a ci je problem s colnikmi a zhruba do kolkych dni my to pride lebo to chcem na vianoce....za vsetky rady dakujem
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: problem

kedo88 napísal:dobry den chcel by som sa s vami poradit chcem objedat tento produkt
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30779
ide v podstate o repliku noveho SE satio....podla mna...:D
a chcel by osm sa spytat ci am niekto skusenost s takymto drahsim produktom a ci je problem s colnikmi a zhruba do kolkych dni my to pride lebo to chcem na vianoce....za vsetky rady dakujem
colnici mas tak 50:50 zalezi aky maju den :lol:
z Hong Kongu mam mobily, fotaky, GPS navigacie takze toho sa nebojim, predsalen 90% co clovek kupi v Tescu/Nay/Datarte prisli z rovnakej krajiny ako veci z DX.

A co sa tyka vianoc, tak by som povedal na 80% nestihnes, ak to postrbujes surne tak poslat expresnym kurierom(DHL, UPS, TNT...)
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: problem

Príspevok od používateľa easton »

chlapec10 napísal:colnici mas tak 50:50 zalezi aky maju den :lol:
z Hong Kongu mam mobily, fotaky, GPS navigacie takze toho sa nebojim, predsalen 90% co clovek kupi v Tescu/Nay/Datarte prisli z rovnakej krajiny ako veci z DX.

A co sa tyka vianoc, tak by som povedal na 80% nestihnes, ak to postrbujes surne tak poslat expresnym kurierom(DHL, UPS, TNT...)
ake mas skusenosti s tymi gps a mobilmy...by ma to zaujimalo...a ake konkretene si si objednal...bolo to z DX
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

ja mam jeden mobil z DX, a druhy z ebayu, a uz by som nekupil ani jeden, su to obyc. smejdi, z 90% vsetky maju rovnaky soft, moj z DX ma nejaku vadu a neda sa poriadne nabit baterka(max do 50%, alebo sa tvari ze je full a vydrzi par hodin atd.), skusal som druhu bateriu, aj druhu nabijacku a nic nepomohlo, ide konkretne o http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12811, ten druhy je Sciphone i68+, ten ako tak ide, ale ziadna slava, inak skoro v kazdom tomto mobile je totalne shitny fotak 0.3Mpx, nehovorim ze tie mobili nemozu fungovat fajn, na zakladnu cinnost su ok, ale necakal by som odnich vela, ci uz funkcionalne alebo aj spracovanim :roll:
kedo88
Novice
Novice

no

v podstate ten tvoj mobil z DX ma len 1100 baterku takze mozno aj preto sa rychlo vybije...no a k tomu fotaku chces povedat ze napisu 12.1 mega pixel a bude tam 0.3-tomu sa my velmo nechce verit.....ale myslite ze je to strata penazi?lebo v prepocte to je cca 87 eur....o neni vela za taky mobil....ci???a v podstate do vianoc je este 24 dni...to nepride fakt???
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

lol nemusis mi hovorit o mojej baterke, proste viem ze je ten phone co sa tyka nabijania vadny(a nieje to ani baterkou ani nabijackou, kupil som dokonca novu baterku s dvojnasobnou vydrzou a bolo to to iste, telefon sa nabija 24hodin!! a nenabije baterku ani na 80%, a potom vydrzi tak max den pri absolutnoom nepouzivani), a ano velakrat tak robia na tych cinskych telefonoch ze napisu 5-8Mpx a pritom ma v skutocnosti ma 0.3-1.3mpx, a aj ked ma viac tak kvalita fotiek je hrozna, presiel som uz kopu webov ohladom tychto telefonov, najvacsi je asi http://www.solomobi.com tam ich je tisice akurat sa blbo plati, a pripocitavaju si postovne, ale v popisoch tam vacsinou pisu realne rozlisenie fotakov, nie to co udava vyrobca
kedo88
Novice
Novice

ok

ved prehlad....nemusis sa hned rozculovat....ja som ti len navrhoval riesenie mozno s vacsou baterkou by vydrzal viac....a v podstate....mna netrapia take veci ako fotak ja potrebujem nejaky lacny dotikovy s wifinou ostatne my je uplne jedno co tam je....ale nic rozumnejsie som nenasiel....a videl som aj na youtube ze reaguje rychlo aj v menu aj na nete napr pre porovnanie s takym LG co ma teraz kazdy...neivem prestne model..tak ten je uplne zabrzdeny sprosty mobil....a ked tak si mylsim ze tu ho predam za dost dobru cenu....mna hlavne trapi doprava a colnici......
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

nj v poho, ja sa nerozculujem :) , ked to tak znelo, len mam trosku na ten phone nepekne spomienky :D ..lebo mam ho mozno polroka a uz viac s nim nemam nervy (nosil som zosebou 2 baterky ked jedna dosla tak som daval druhu :)), mozno sa jedna o vadu mojho kusu, nvm, ale tak skoda penazi, inak co sa tyka wifi tak bol v poho naslo mi stale volne wifi, pripojilo a dalo sa browsovat, ci uz cez operu mini/mobile, alebo nieco ine... takze co sa tyka funkcionalit isiel celkom fajn, i ked, ked ich tam bolo viac uz to bolo trochu citit, ale napr ten bratov Sciphone ide doteraz fajn, brat sa nestazuje, ale pouziva ho vacsinou iba na telefonovanie tj nepouziva ostatne funkcie (video, hudbu,...)
kedo88
Novice
Novice

ok

takze teba tam iba ta vydrz baterky hnevala?
a do kolko ti prišiel klasicky...viesm ze sa toho uz popislao konkretne v tejto teme vela ale nechce sa my hladat....a tebe ho colnici otvarali ci nie?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no vtedy asi do 10-11 dni, a hej zadrzali mi ho na colnici, musel som si prist ponho, ale kedze vtedy bola hranica na clo aj dph 150€ a ten telefon vychadzal na nejakych 110€, tak som len ukazal vytlacene maily z paypalu a neplatil som nic naviac :) ale teraz tovar dochadza dlhsie z DX, a zmenila sa ta hranica, len teraz nvm ci pre clo alebo dph od ktorej sa uz plati
kedo88
Novice
Novice

aha

a nevies kde by som si to mohol zistit????
a kde si bol prenho na colnici...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no kde si mas ponho prist budes mat v liste z colnice(ked bude zadrzany, co ani nemusi..), a tie sumy teraz nvm, ale aj tu na fore sa to uz vela krat riesilo
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: aha

kedo88 napísal:a nevies kde by som si to mohol zistit????
a kde si bol prenho na colnici...
Do 22 eur neplatis nic
od 22 eur do 150 eur platis len Dan, takze +19%
od 150 eur a viac, platis Dan+Clo, clo je od 0 do cca 4%

Podla zakona by sa to malo pocitat z total ceny vratane postovneho....

Co sa tyka mobilov, cca kazdy pol rok menim nejaky china, nie ze by boli zle, ale nestoja vela vzdy sa najde nejaky fajny, najdolezitejsi dovod preco pouzivam china mobily je dual sim... nakolko mam sluzobny aj sukromny mobil, a prichadza mi pocas dna na obe vela hovorov, takto mam naraz oba aktivne a v jednom stroji a mam pokoj, samozrejme sluzby ako 3G velke rozlisenia fotakov a tak neobsahuju ale v v podstate ja potrebujem 3 veci - dualsim dual-standby, bluetooth(skoro stale mame handsfree v uchu) a ako tak vydrz baterky, denne pretelefonujem cca 3 hodiny dokopy, a baterka je cca v polke... takze tolko moja skusenost s china mobilmi

GPS,
Povodne som mal tento http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8545
to bol cca pred 2 rokmi, ten som neskor predal(mimochodom tu na hojku)
potom som mal dalsie cez ebay, podobne tomu tretiemu, tiez podobna cena, ale to som si nesikovne odlozil do tasky, na display sa nieco oprelo a ten praskol...
a teraz mam tento: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29219 rovnaky ale kupil som ho z Hong Kongu cez Ebay, cena? 45 vratane posty :wink: (mam tam najnovsie mapy a bez problemov na tom fici IGO8)
Mobili mi colnici nezastavili, GPS to prve ano(doplacal som cca 600 korun), to druhe a tretienie...

Kedze byvam v bratislave, tak som siel na Bratislavsku postovu colnicu, ta je oproti Kuchajde na Poste pri ZST nove mesto
Napísať odpoveď