Ako prehovorit rodicov?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
robo244
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako prehovorit rodicov?

Príspevok od používateľa robo244 »

Cavte, som v takej dost blbej situacii. Cely rok mi slubovali pc, ze bude na Vianoce a tak a teraz pred Vianocami mi povedia, ze nic z toho nebude. Stalo sa vam nieco podobne? Ako by ste riesili podobnu situaciu vy?
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

a povedali ti aj prečo z toho nič nebude?
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No tych dovodov sa vzdy najde. Napr. uz mas monitor alebo museli sme kupit nove auto atd... Ale oni jednoducho tie peniaze na ten comp maju a keby chcu kupia ho. Ale vzdy to typicke: Pockaj si na narodky.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Nájdi si brigádu a našpor si.
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

V mojom veku nemozne. Nejake napady ako ich prehovorit?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

že ho potrebuješ do školy ?

aj kamarati maju lepší ?
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Do skoly ho nepotrebujem a nejedna sa o notebook ale chcem desktop.
A aj kamarati maju lepsi zabralo zda sa asi iba na jeden den. Ja uz fakt neviem tak najprv ma rok krmia tym ako mam vydrzat do Vianoc a ked vydrzim tak ho*no z toho?!? Keby je to na mne tak makam na brigade ale neda sa bohuzial. Inak je to naprd. Len tak informacne s tymto mojim terajsim pc si mozem akurat tak... S 64 MB grafickou sa uz fakt nic neda, ved to uz aj pomaly reklamy na pokeci sekaju. A financne na tom niesme zle, to ma stve najviac. A ked im o tom poviem tak mi zas povedia, ze : ved ten stary ide... :x
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Ja som na svoj prvy vlastny pc cakal az do 17. A kupil som si ho sam. Rodicia toho naslubuju a potom spravia vsetko preto aby som to nedostal. Takze brigady to istili. Ale pred 3 dnami som si kupil druhy pocitac. A co sa tyka prehovarania tvojich rodicov: tak snad ty ich poznas najlepsie. Ty by si mal vediet ako treba na nich ist a zlomit ich. Ale ako uz nadomnou pisal. Skus to na skolu.
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ale ja nechcem presne na mojiich rodicov rady iba tak vseobecne...
S4ne
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa S4ne »

alebo ho dostanes, len ta chcu "natahovat" stalo sa mi to s bratmi pri nasom prvom PC, dosli sme k stromceku, nic :/ a nakoniec bol za gaucom :D
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

nie taky niesu. Natolko ich poznam a zas uz niesom decko. Keby to bolo tak tak mi nekupia ten monitor
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

tak v tom starom niečo pošpekuluj, odpoj grafiku alebo čo...a potom dojdi že "veď som hovoril že je to starý šrot...no! A teraz sa pokazil...veď to bolo jasné že to nezvládne dnešné programy..." sprav zo seba múdreho a hotovo...ale nieže strčíš do chladiča špajlu...sprav niečo, čo sa bude v prípade neúspechu dať opraviť...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Grim-Reaperka napísal:tak v tom starom niečo pošpekuluj, odpoj grafiku alebo čo...a potom dojdi že "veď som hovoril že je to starý šrot...no! A teraz sa pokazil...veď to bolo jasné že to nezvládne dnešné programy..." sprav zo seba múdreho a hotovo...ale nieže strčíš do chladiča špajlu...sprav niečo, čo sa bude v prípade neúspechu dať opraviť...
Heh to je teda riadne zákerná rada :twisted: .

Aj podla mňa ťa iba naťahujú aby si bol na vianoce prekvapený :p :idea:
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Ale nie to nerobia lebo ich poznam. To jednoducho neni ich styl a navyse oni ma potrebuju, lebo ten pc je z internetu a oni to nevedia objednat a ani nemaju tu zostavu napisanu nic...
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Podla mna ho nenatahuju, kedze asi vie, ze chce skladanu zostavu a tu rodicia kupia len s jeho pomocou :) ci nie ?

Podla mna to jeho rodicia beru tak, ako vacsina - jeden PC uz ma (to, kolko rokov a ako stary nehra rolu) a tak mu druhy netreba.

Chce ho len na hranie a tak rodicia dobre vedia, ze za tym bude sediet namiesto toho, aby sportoval a chodil von s kamaratmi.

Proste to pokladaju za totalne zbytocnu vec.
I ked ten stary PC pokazi, tak ho pravdepodobne budu chciet najskor nechat opravit.
Presvedcis ich podla mna jedine rozumnym vysvetlenim a tym, ze pocitacu nebudes venovat vacsinu svojho casu :)

Mozno sa mylim, ale nic o tebe nevieme a tak je tazko poradit.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

ak mas aspon nejaky prijem, vreckove, skus si odlozit aspon nejake drobne. Ak by si dosiel za nimi ze aha nasporil som si 70€ dolozte mi na PC, zobrali by to inak.

Hold, som na strane rodicov, ze mali mozno neplanovane vydavky, ale som aj na tvojej, lebo natahovanie dietata vo vychove nerospieva..
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

a aky mas pocitac daj parametre. mozno nemusi byt aztaky ,,srot,, ako si myslis. alebo si ho upgraduj sice nebude najlepsi ale bude lepsi za menej penazi. ne kazdy ma najlepsie pocitace chces povedat ze tvoji kamarati maju super vykonne pocitace za 1000€?
robo244
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Musim suhlasit, ze prva reakcia by bola pokazeny pc opravit. Ale tie vydavky neboli necakane. OK mozno je toho trochu viac- sestra ma stuzkovu, nove auto a neviem co este, ale financie su a tieto veci vnimam iba ako vyhovorky. Este v lete ma mama prehovarala, ze nech bereme notebook, ze je to prenosne a tak, ale povedal som jej, ze chcem si aj zahrat nejaku novu hru sem-tam.Ale isto by som tam vela nepresedel.Tak nebola si ista ale tak povedala toto: "OK, tak neviem ci to bude notebook alebo stolovy pc ale nieco urcite.Hlavne vydrz do Vianoc."
Jasne a v obchode minaju na sestre nehorazne peniaze a na mne mam pocit setria.Tak nvm. Ale chcem ho a dalsie 3 mesiace cakat nechcem. Lebo viem, ze to bude iba dalsie cakanie.
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

no ja som bol na tom rovnako. Tiez som si myslel, ze vsetko ide na sestru a na mna skoro nic, ale teraz skor minaju vsetko na mne :lol: A tiez som chcel novy PC, ale stale len dookola, ze nie su na to peniaze a tak....potom som s uz s tym zmieril a raz ma mama prekvapila s novym PC na narodky. Chce to len trpezlivost :wink:
virus64
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa virus64 »

to poznam, niektorych rodičov proste neprehovoríš, ked nechce kúpit - tak nekúpi a budeš dennodene počúvat kadejake vyhovorky..... ja som sa na prvy komp poskladal napoli s bratom, druhy takisto, a teraz mam vlastny notebook ale to ta asi nezauima :)
Napísať odpoveď