Ako prehovorit rodicov?
Ako prehovorit rodicov?
Cavte, som v takej dost blbej situacii. Cely rok mi slubovali pc, ze bude na Vianoce a tak a teraz pred Vianocami mi povedia, ze nic z toho nebude. Stalo sa vam nieco podobne? Ako by ste riesili podobnu situaciu vy?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Do skoly ho nepotrebujem a nejedna sa o notebook ale chcem desktop.
A aj kamarati maju lepsi zabralo zda sa asi iba na jeden den. Ja uz fakt neviem tak najprv ma rok krmia tym ako mam vydrzat do Vianoc a ked vydrzim tak ho*no z toho?!? Keby je to na mne tak makam na brigade ale neda sa bohuzial. Inak je to naprd. Len tak informacne s tymto mojim terajsim pc si mozem akurat tak... S 64 MB grafickou sa uz fakt nic neda, ved to uz aj pomaly reklamy na pokeci sekaju. A financne na tom niesme zle, to ma stve najviac. A ked im o tom poviem tak mi zas povedia, ze : ved ten stary ide...
A aj kamarati maju lepsi zabralo zda sa asi iba na jeden den. Ja uz fakt neviem tak najprv ma rok krmia tym ako mam vydrzat do Vianoc a ked vydrzim tak ho*no z toho?!? Keby je to na mne tak makam na brigade ale neda sa bohuzial. Inak je to naprd. Len tak informacne s tymto mojim terajsim pc si mozem akurat tak... S 64 MB grafickou sa uz fakt nic neda, ved to uz aj pomaly reklamy na pokeci sekaju. A financne na tom niesme zle, to ma stve najviac. A ked im o tom poviem tak mi zas povedia, ze : ved ten stary ide...
Ja som na svoj prvy vlastny pc cakal az do 17. A kupil som si ho sam. Rodicia toho naslubuju a potom spravia vsetko preto aby som to nedostal. Takze brigady to istili. Ale pred 3 dnami som si kupil druhy pocitac. A co sa tyka prehovarania tvojich rodicov: tak snad ty ich poznas najlepsie. Ty by si mal vediet ako treba na nich ist a zlomit ich. Ale ako uz nadomnou pisal. Skus to na skolu.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak v tom starom niečo pošpekuluj, odpoj grafiku alebo čo...a potom dojdi že "veď som hovoril že je to starý šrot...no! A teraz sa pokazil...veď to bolo jasné že to nezvládne dnešné programy..." sprav zo seba múdreho a hotovo...ale nieže strčíš do chladiča špajlu...sprav niečo, čo sa bude v prípade neúspechu dať opraviť...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Heh to je teda riadne zákerná radaGrim-Reaperka napísal:tak v tom starom niečo pošpekuluj, odpoj grafiku alebo čo...a potom dojdi že "veď som hovoril že je to starý šrot...no! A teraz sa pokazil...veď to bolo jasné že to nezvládne dnešné programy..." sprav zo seba múdreho a hotovo...ale nieže strčíš do chladiča špajlu...sprav niečo, čo sa bude v prípade neúspechu dať opraviť...
Aj podla mňa ťa iba naťahujú aby si bol na vianoce prekvapený :p
Podla mna ho nenatahuju, kedze asi vie, ze chce skladanu zostavu a tu rodicia kupia len s jeho pomocou
ci nie ?
Podla mna to jeho rodicia beru tak, ako vacsina - jeden PC uz ma (to, kolko rokov a ako stary nehra rolu) a tak mu druhy netreba.
Chce ho len na hranie a tak rodicia dobre vedia, ze za tym bude sediet namiesto toho, aby sportoval a chodil von s kamaratmi.
Proste to pokladaju za totalne zbytocnu vec.
I ked ten stary PC pokazi, tak ho pravdepodobne budu chciet najskor nechat opravit.
Presvedcis ich podla mna jedine rozumnym vysvetlenim a tym, ze pocitacu nebudes venovat vacsinu svojho casu
Mozno sa mylim, ale nic o tebe nevieme a tak je tazko poradit.
Podla mna to jeho rodicia beru tak, ako vacsina - jeden PC uz ma (to, kolko rokov a ako stary nehra rolu) a tak mu druhy netreba.
Chce ho len na hranie a tak rodicia dobre vedia, ze za tym bude sediet namiesto toho, aby sportoval a chodil von s kamaratmi.
Proste to pokladaju za totalne zbytocnu vec.
I ked ten stary PC pokazi, tak ho pravdepodobne budu chciet najskor nechat opravit.
Presvedcis ich podla mna jedine rozumnym vysvetlenim a tym, ze pocitacu nebudes venovat vacsinu svojho casu
Mozno sa mylim, ale nic o tebe nevieme a tak je tazko poradit.
-
tomaxx_199
Medium Professional
Musim suhlasit, ze prva reakcia by bola pokazeny pc opravit. Ale tie vydavky neboli necakane. OK mozno je toho trochu viac- sestra ma stuzkovu, nove auto a neviem co este, ale financie su a tieto veci vnimam iba ako vyhovorky. Este v lete ma mama prehovarala, ze nech bereme notebook, ze je to prenosne a tak, ale povedal som jej, ze chcem si aj zahrat nejaku novu hru sem-tam.Ale isto by som tam vela nepresedel.Tak nebola si ista ale tak povedala toto: "OK, tak neviem ci to bude notebook alebo stolovy pc ale nieco urcite.Hlavne vydrz do Vianoc."
Jasne a v obchode minaju na sestre nehorazne peniaze a na mne mam pocit setria.Tak nvm. Ale chcem ho a dalsie 3 mesiace cakat nechcem. Lebo viem, ze to bude iba dalsie cakanie.
Jasne a v obchode minaju na sestre nehorazne peniaze a na mne mam pocit setria.Tak nvm. Ale chcem ho a dalsie 3 mesiace cakat nechcem. Lebo viem, ze to bude iba dalsie cakanie.
no ja som bol na tom rovnako. Tiez som si myslel, ze vsetko ide na sestru a na mna skoro nic, ale teraz skor minaju vsetko na mne
A tiez som chcel novy PC, ale stale len dookola, ze nie su na to peniaze a tak....potom som s uz s tym zmieril a raz ma mama prekvapila s novym PC na narodky. Chce to len trpezlivost