LG KP500 - ako ho odblokovať?
LG KP500 - ako ho odblokovať?
takže už v nadpise je spomenuté, o aký telefón ide, a čo konkrétne sa mi jedná. kúpil som pre priateľku ten telefón. kupovaný bol zrejme na akciu v T-Mobile. keďže mám v T-Mobile známeho, tak som telefón kúpil s tým, že ho dám odblokovať a dám ho priateľke, aby si do neho dala svoju Orange kartu. no nastal problém. známemu som povedal o aký telefón ide a dal som mu IMEI číslo. o cca 15min mi volal, že telefón nepôjde odblokovať, nakoľko mu systém nechce vygenerovať kód na odblokovanie. problém je v tom, že telefón je ešte stále v ponuke T-Mobile. povedal mi, že mám 3 možnosti.
tou prvou je počkať, kým T-Mobile stiahne ten telefón s ponuky, aby sa mohol v systéme dopracovať ku odblokovaciemu kódu.
druhou možnosťou je dať si ho odblokovať v nejakom servise, čo má obrovskú nevýhodu. povedal mi, že by som tak automaticky došiel o záruku.
tou treťou poslednou možnosťou je kúpenie sim karty, ktorá dokáže odblokovať telefón.
Vás by som sa chcel spýtať, či je nejaká možnosť dopátrať sa ku kódu na odblokovanie. pozeral som po nete, použil som google ale nikde nič. ak som aj našiel program na odblokovanie mobilov, tak toto LG tam nebolo. alebo tam boli iba staršie telefóny.
tou prvou je počkať, kým T-Mobile stiahne ten telefón s ponuky, aby sa mohol v systéme dopracovať ku odblokovaciemu kódu.
druhou možnosťou je dať si ho odblokovať v nejakom servise, čo má obrovskú nevýhodu. povedal mi, že by som tak automaticky došiel o záruku.
tou treťou poslednou možnosťou je kúpenie sim karty, ktorá dokáže odblokovať telefón.
Vás by som sa chcel spýtať, či je nejaká možnosť dopátrať sa ku kódu na odblokovanie. pozeral som po nete, použil som google ale nikde nič. ak som aj našiel program na odblokovanie mobilov, tak toto LG tam nebolo. alebo tam boli iba staršie telefóny.
no to je presne tá tretia možnosť ako som popísal. lenže niekde na nete (neviem či náhodou aj tu na hojkovi) som čítal, že to robí niečo s firmwarom. že ho prehrieva alebo ja neviem čo. neviem čo presne tam bolo napísané, keďže som to veľmi rýchlo iba prebehol. tak tú sim kartu moc riešiť nechcem. ale ak by to bola posledná možnosť tak by som do toho išiel. ešte niekto má nejaký nápad?
bb5unlock existuje aj pre tento model kód zadarmo. len nie bohužiaľ v tejto dobe. kamarát, ktorý pracuje pre T-Mobile mi ho mal zaslať. bohužiaľ, nakoľko je telefón ešte stále v ponuke operátora to nie je možné. mám od neho už 4 odblokované mobilné telefóny. na každý mi poslal papier veľkosti A4 kde bol kód a presný postup na daný typ telefónu.
ale späť k tvojmu príspevku. napíš, ako si predstavuješ predaj kódu na odblokovanie.
ale späť k tvojmu príspevku. napíš, ako si predstavuješ predaj kódu na odblokovanie.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
posles peniaze mi peniaze (na ucet Tatrabanka, MBank) a IMEI cez SS
ked pridu peniaze na moj ucet poslem kod (ak budem pri PC tak aj hned, ak nie som pri PC, tak max 12hod.)
cenu mas v SS
PS: pre moju doveryhodnost mozem povedat ze som vo Whiteliste
//autoeditácia príspevku ( 02 Dec 2009, 16:41 )
bezne ti kod na odblokovanie poskytne operator po skonceni viazanosti za cca 3,96e
ked pridu peniaze na moj ucet poslem kod (ak budem pri PC tak aj hned, ak nie som pri PC, tak max 12hod.)
cenu mas v SS
PS: pre moju doveryhodnost mozem povedat ze som vo Whiteliste
//autoeditácia príspevku ( 02 Dec 2009, 16:41 )
bez znameho v tmobile, kod zadarmo NEEXISTUJE (to len aby si dalsi uzivatelia nemysleli ze im to daju bezne zadarmo u operatora)Noobsz DJ napísal:bb5unlock existuje aj pre tento model kód zadarmo. len nie bohužiaľ v tejto dobe.
bezne ti kod na odblokovanie poskytne operator po skonceni viazanosti za cca 3,96e
bb5unlock dobre opýtam sa ešte takto. našiel som jeden obchod, kde vedia tento telefón odblokovať. nevýhodou je to, že akýkoľvek zásah do firmwaru telefónu ruší záruku. tak mi to aj povedali v tom servise, kde som volal. samozrejme ak by som tam dnes telefón nechal, v piatok by som si mohol pre neho prísť. tento model nevedia spraviť na počkanie priamo v tom obchode, ale posielajú ho na nejakú ich centrálu (používa sa iba ako e-shop). tu je cenník.
ak by som spravil obchod s tebou, ako by to bolo so zárukou? bola by neplatná? alebo by sa nič nestalo?
a ešte k tomu odblokovaniu, čo som mal mať. on nikdy odo mňa nič nepýtal. ono vždy je to tak, že ja pre neho niečo spravím a on zasa pre mňa. to, že je to zadarmo som myslel tak, že mu nikdy nič nemusím zaplatiť.
bonno50 o moju zručnosť sa nemusíš báť. dokážem spraviť čokoľvek, ak chcem. ak môžeš pošli mi prosím ťa ten návod. ďakujem.
ak by som spravil obchod s tebou, ako by to bolo so zárukou? bola by neplatná? alebo by sa nič nestalo?
a ešte k tomu odblokovaniu, čo som mal mať. on nikdy odo mňa nič nepýtal. ono vždy je to tak, že ja pre neho niečo spravím a on zasa pre mňa. to, že je to zadarmo som myslel tak, že mu nikdy nič nemusím zaplatiť.
bonno50 o moju zručnosť sa nemusíš báť. dokážem spraviť čokoľvek, ak chcem. ak môžeš pošli mi prosím ťa ten návod. ďakujem.
-
bb5unlock
Light Professional
odomna dostanes kod, tj. ziadny zasah do FW, ziadna strata zaruky
vyhoda kodu je ze ak ti telefon po pripadnom servise nahodou zablokuju, mozes si ho rovnakym kodom odblokovat znova (pokial ti nevymenia celu dosku)
//autoeditácia príspevku ( 02 Dec 2009, 16:52 )
vyhoda kodu je ze ak ti telefon po pripadnom servise nahodou zablokuju, mozes si ho rovnakym kodom odblokovat znova (pokial ti nevymenia celu dosku)
//autoeditácia príspevku ( 02 Dec 2009, 16:52 )
myslim ze mam celkom dobry prehlad, a podla mna neexistuje ziadny FUNKCNY sposob ako ho odblokovat ZADARMO (maximalne kod telefonu ide)bonno50 napísal:na tento telefon existuje aj navod na nete
telefón odblokovaný. chcel by som sa poďakovať užívateľovi bb5unlock, že mi poskytol možnosť odblokovania telefónu a bol ochotný sa so mnou dohodnúť.
taktiež ďakujem aj užívateľovi bonno50, ktorý mi poslal link s návodom na odblokovanie. link bol funkčný ale či aj samotný návod, tak to neviem. musel by som robiť zásah do firmware a to som nechcel, keďže som nechcel stratiť 18 mesačnú záruku, ktorú na telefón mám.
taktiež ďakujem aj užívateľovi bonno50, ktorý mi poslal link s návodom na odblokovanie. link bol funkčný ale či aj samotný návod, tak to neviem. musel by som robiť zásah do firmware a to som nechcel, keďže som nechcel stratiť 18 mesačnú záruku, ktorú na telefón mám.
-
regnaforum
Novice
?
Chcel by som sa opytat ci by sa to dalo a co by to stalo mal by som zaujem kvoli tomu ze T-M... ma drahy mobil net a mam O2 kartu ktoru nevyuzivam ........... peniaze by som vedel poslat na ucet bez problemovbb5unlock napísal:viem ti zohnat ten kod, ale nie je to zadarmo
riesenie zadarmo pre tento model neexistuje
ak sa ti nepáči kľudne si to choď dať odblokovať do T-Mobile za 30€ alebo niekam do servisu, kde ti spravia zásah do softwaru telefónu a automaticky prídeš o záruku! prv než niečo odošleš radšej porozmýšľaj.poi napísal:inak nic proti BBunlock ale pytat peniaze za toto je podla mna dost svinstvo od teba
-
bb5unlock
Light Professional
ked myslis, mas pravo na svoj nazorpoi napísal:inak nic proti BBunlock ale pytat peniaze za toto je podla mna dost svinstvo od teba
ja nikoho nenutim, kazdy ma na vyber
pokial niekomu ponuknem nieco o 50% lacnejsie a bez straty zaruky tak je len na nom ako sa rozhodne, zadarmo mu to nikde nespravia
a tak ako napisal Andreso, tiez to nemam zadarmo, takze dotovat to urcite nebudem aby som niekomu spravil radost, len preto ze je lakomy (bez urazky, nikoho som sa nechcel dotknut)
Re: LG KP500 - ako ho odblokovať?
Zdravim, mate niekto k tomuto telefonu odblokovaci kod? Riesim tento isty problem. Na nete som nejake nasiel, ale su nefunkcne. Mobil je bloknuty na t-mobil.
-
bb5unlock
Light Professional
Re: LG KP500 - ako ho odblokovať?
zadarmo funkcny kod nezozenies, ak si skusal nahodne kody tak uz tiez mozes mat problem to odblokovat aj spravnym kodom (zalezi kolko kodov si skusal)