chyba v elektrike auta?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ccimo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

chyba v elektrike auta?

Príspevok od používateľa ccimo »

kupil som staru skodovku z detvianskeho okresu a nejako sa mi nechce vyhodit 66eur za prepis. No a tak som sa s majitelom dohodol ze mozem jazdit na jeho mene(kedze ide o znameho). A Teraz otazka: je na taketo jazdenie aj nejake obmedzenie alebo nie? resp. dokedy mozem takto jazdit?

ok diki za odpovede.mam este jeden problem tak pisem sem aby som nezakladal novu temu...cestou domov dnes som zapol stierace a zracu cuk! stierace ostali v strede okna nefunguju, smerovky nefunguju, kurenie taktiez ani ziadna kontrolka,nastartovat sa da a vtedy mi ostane svietit dobijanie...co je na chybe? skoda 136L
22matus-2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa 22matus-2 »

horsie bude ak ma nim sposobiš havariu a budes ty na vine potom bude majtel tohto auta hradit skodu poskodenemu a tu skodovku zaplati za svoje.
ccimo
Star
Star

to je vsetko peknee ale ako som uz uviedol tak je to znamy alebo rodina alebo ako to mam nazvat..takze aj keby nieco tak to samozrejme hradim ja a vsetko beriem na seba...no ale to je o inom takze spät k teme :mafia:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Nie je to nijako obmedzené, pokiaľ máš papiere od auta tak je všetko v poriadku. Zober si napr. firemné autá, tiež sú napísané na niekoho iného a iný sa na nich vozí :wink:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

moje auto je pisane na priatelku. sposobil som aj havariu /taku malicku/ dostal som za tie roky aj par pokut, nikdy sa nepytali, kto je ta osoba na technicaku..
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Prešiel si všetky poistky?
Ak sú OK, niekde mohlo dôjsť k skratu. Kúp si sprej na kontakty, a komplet všetky kontakty, ktoré nájdeš ním nastriekaj.
Alebo sa ešte môže stať, že ak auto vyschne, zasa bude všetko ok. Ale zasa platí - sprej na kontakty :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

erytrocyt napísal:Prešiel si všetky poistky?
Ak sú OK, niekde mohlo dôjsť k skratu. Kúp si sprej na kontakty, a komplet všetky kontakty, ktoré nájdeš ním nastriekaj.
Alebo sa ešte môže stať, že ak auto vyschne, zasa bude všetko ok. Ale zasa platí - sprej na kontakty :)
:lol: :?:

...aha už chápem :lol: ...som si nevšimol že si medzitým autor doplnil ešte jeden odsek :D
ccimo
Star
Star

jasne presiel som vsetky poistky, kable ku ktorym som mal pristup...
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Nastartuj a zmeraj napatie na baterke ak nameras 12V a menej tak pravdepodobne problem s alternatorom. V pripade funkcneho alternatora a dobijania by malo byt napatie na baterke okolo 14V.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

neviem, či by sa niečo podobné mohlo stať aj tebe, ale 13.11.2009 (mimochodom bol to piatok) mi vyletela remenica z motora. no najprv sa mi tak cca 10km pred tým, ako vyletela remenica rozsvietila kontrolka, že nedobíja batériu. neriešil som to. myslel som si, že sa vybila baterka a nabijem ju znova jazdením. no len zrazu mi prestalo fungovať servo riadenie a už som vedel, že je niečo v neporiadku. ale stierače a všetky ostatné veci mi išli. skús popozerať aj remenicu a všetky tie hovadiny. možno nájdeš problém aj niekde tam. odpojený nejaký kábel alebo čo ja viem čo.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Grim-Reaperka napísal::lol: :?:

...aha už chápem :lol: ...som si nevšimol že si medzitým autor doplnil ešte jeden odsek :D
Umi si oči :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

erytrocyt napísal:Umi si oči :D
mám umYté :D
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Noobsz DJ napísal:neviem, či by sa niečo podobné mohlo stať aj tebe, ale 13.11.2009 (mimochodom bol to piatok) mi vyletela remenica z motora. no najprv sa mi tak cca 10km pred tým, ako vyletela remenica rozsvietila kontrolka, že nedobíja batériu. neriešil som to. myslel som si, že sa vybila baterka a nabijem ju znova jazdením. no len zrazu mi prestalo fungovať servo riadenie a už som vedel, že je niečo v neporiadku. ale stierače a všetky ostatné veci mi išli. skús popozerať aj remenicu a všetky tie hovadiny. možno nájdeš problém aj niekde tam. odpojený nejaký kábel alebo čo ja viem čo.
Neuveríš, ale toto isté sa stalo v tento deň aj mne :? Ešteže som už bol len 10m od cieľa
Napísať odpoveď