chyba v elektrike auta?
chyba v elektrike auta?
kupil som staru skodovku z detvianskeho okresu a nejako sa mi nechce vyhodit 66eur za prepis. No a tak som sa s majitelom dohodol ze mozem jazdit na jeho mene(kedze ide o znameho). A Teraz otazka: je na taketo jazdenie aj nejake obmedzenie alebo nie? resp. dokedy mozem takto jazdit?
ok diki za odpovede.mam este jeden problem tak pisem sem aby som nezakladal novu temu...cestou domov dnes som zapol stierace a zracu cuk! stierace ostali v strede okna nefunguju, smerovky nefunguju, kurenie taktiez ani ziadna kontrolka,nastartovat sa da a vtedy mi ostane svietit dobijanie...co je na chybe? skoda 136L
ok diki za odpovede.mam este jeden problem tak pisem sem aby som nezakladal novu temu...cestou domov dnes som zapol stierace a zracu cuk! stierace ostali v strede okna nefunguju, smerovky nefunguju, kurenie taktiez ani ziadna kontrolka,nastartovat sa da a vtedy mi ostane svietit dobijanie...co je na chybe? skoda 136L
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
erytrocyt napísal:Prešiel si všetky poistky?
Ak sú OK, niekde mohlo dôjsť k skratu. Kúp si sprej na kontakty, a komplet všetky kontakty, ktoré nájdeš ním nastriekaj.
Alebo sa ešte môže stať, že ak auto vyschne, zasa bude všetko ok. Ale zasa platí - sprej na kontakty
...aha už chápem
neviem, či by sa niečo podobné mohlo stať aj tebe, ale 13.11.2009 (mimochodom bol to piatok) mi vyletela remenica z motora. no najprv sa mi tak cca 10km pred tým, ako vyletela remenica rozsvietila kontrolka, že nedobíja batériu. neriešil som to. myslel som si, že sa vybila baterka a nabijem ju znova jazdením. no len zrazu mi prestalo fungovať servo riadenie a už som vedel, že je niečo v neporiadku. ale stierače a všetky ostatné veci mi išli. skús popozerať aj remenicu a všetky tie hovadiny. možno nájdeš problém aj niekde tam. odpojený nejaký kábel alebo čo ja viem čo.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Umi si očiGrim-Reaperka napísal:![]()
...aha už chápem...som si nevšimol že si medzitým autor doplnil ešte jeden odsek
-
zdravotnik
Light Professional
Neuveríš, ale toto isté sa stalo v tento deň aj mneNoobsz DJ napísal:neviem, či by sa niečo podobné mohlo stať aj tebe, ale 13.11.2009 (mimochodom bol to piatok) mi vyletela remenica z motora. no najprv sa mi tak cca 10km pred tým, ako vyletela remenica rozsvietila kontrolka, že nedobíja batériu. neriešil som to. myslel som si, že sa vybila baterka a nabijem ju znova jazdením. no len zrazu mi prestalo fungovať servo riadenie a už som vedel, že je niečo v neporiadku. ale stierače a všetky ostatné veci mi išli. skús popozerať aj remenicu a všetky tie hovadiny. možno nájdeš problém aj niekde tam. odpojený nejaký kábel alebo čo ja viem čo.