Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
teklbery77
Amateur
Mam problem.Mam windows 7 a vcera som skusal instalovat cs source a vsetko islo v pohode nainstaloval som css exe part1 a part2 dokopy to malo ale 2GB potom som nainstaloval patch 18.5 a nakoniec som presunul master server o velkosti cca 350kb do platform/config a ked som spustil hru tak vsetko slapalo aj som hral online de-dust2.No pred chvilou zapol som hru a pise mi "Could not contact master game serverto retrieve server list".A aj servery v oblubenych mi pisu ze "not responding".Som zufaly prosim pmozte mi.Kde je chyba ked este vcera vecer vsetko slapalo a teraz to nejde?
-
teklbery77
Amateur
Hm vyskusal som prave ale vobec nic ani jeden server sa mi nezobrazi.Ale ked vlozim te masterserver po instalacii tak mi css ide hrat online ale ked hru vypnem a zapnem tak uz to nejede.Velmi rad prijimem aj nejake dalsie rady .Dakujem.
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2009, 19:01 )
a este jeden problem ze ked si chcem nainstalovat net framework tak mi to pri konci instalacie vypise "You must use "Turn Windows features on or off"in the control panel to install or configure Microsoft.NET Framework 3.0.Pls poradte kde sa to da nastavit?nemoze to by tym frameworkom ze mi nejde css? na starom PC mi to isllo bez problemov.
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2009, 19:01 )
a este jeden problem ze ked si chcem nainstalovat net framework tak mi to pri konci instalacie vypise "You must use "Turn Windows features on or off"in the control panel to install or configure Microsoft.NET Framework 3.0.Pls poradte kde sa to da nastavit?nemoze to by tym frameworkom ze mi nejde css? na starom PC mi to isllo bez problemov.
-
Antichrist
Medium Star
caute.dal som si reinstall win nainstaloval som si ns aj steam nonsteam mi ide normal na kazdych rozliseniach atd..ale ked spustim steam tak je tam 640×480 a cem to zmenit vo video tak zmenim na 32 bitov 800×600 a open gl ale cs sa mi restartuje ale ibaze ze mi vypise chybu a ked dam ok tak mit ohodi spet na 640×480 software a 16 bitov.toto mi ukaze: PLS HELP
-
Antichrist
Medium Star
stale to iste aj po reinstalle driverov aj po reinstall cs
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2009, 1:31 )
no vyriesene len mi neustale skace fps
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2009, 17:45 )
caute.mam taky problem ze mi neustale fps a na cweckach sa neda ani hrat.skoci mi z 90 na 30 a neustale dookola.niekedy je to stabilne ale to len nachvilu.skusal som aj reinstallovat windows aj reinstall driverov ale stale to iste.mam noudbuk hp nx 7300 128 mb grafika 1,73 procesor 512 ram.urcite sa da ztohot notasu vytiahnut viac fps ale neviem ako.diky
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2009, 1:31 )
no vyriesene len mi neustale skace fps
//autoeditácia príspevku ( 28 Nov 2009, 17:45 )
caute.mam taky problem ze mi neustale fps a na cweckach sa neda ani hrat.skoci mi z 90 na 30 a neustale dookola.niekedy je to stabilne ale to len nachvilu.skusal som aj reinstallovat windows aj reinstall driverov ale stale to iste.mam noudbuk hp nx 7300 128 mb grafika 1,73 procesor 512 ram.urcite sa da ztohot notasu vytiahnut viac fps ale neviem ako.diky
Predpokladam ze si si pridal nas server, stačí keď vymažeš chybný model a malo by to ísť....F1L1P napísal:Pridal som si do cs 1.6 novy server predator vs allien ked som ho spustit vsetko postahovalo potom napisalo complete a ked zacalo nacitat tak doslo do polovice a potom sa cs vyplo a naskocila tabulka Fatal Error pise v nej toto Mod_LoadBrushModel:models/frostnova.mdl has wrong version number (557582861 should be 30) co s tym
-
Fredka171
In memory
- Kontaktovať používateľa:
???
Awojte, potrebujem zistit aky counter strike 1.6 s patchom ma po nainstalovani cierne ikony.... musel som reinstalovat svoj windows a neviem kde sem ho stiahol... mam aj otvorehu temu v Hladam.... dik moc
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:42 )
???
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:42 )
???