aké máte slúchadlá?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dnes som si objednal Denony, dôjdu zajtra, takže možno sem napíšem svoje prvé pocity...Ale zároveň som čítal, že potrebujú viac hodín na rozohranie ako iné uzavreté bedne, tak som zvedavý...Frekvenčný rozsah 8-37000 Hz vyzerá pekne (áno, viem že ľudské ucho to nepočuje, iba pre chytrákov) a aj recenzie sú snubné...
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
seth82
Darca
Tak som na moje veľké prekvapenie aj napriek snehovej kalamite tie slúchadlá dostal a moja prvá reakcia bola - WOW. Mal som a aj mám už doma nejaké tie drahšie kúsky, ale z týchto Denonov mám snáď najlepší prvý dojem zo všetkých, ktoré som doteraz mal. Hutný zvuk, iPhone nemá absolútne žiaden problém ísť do vyššej hlasitosti, žiadne trhanie, vŕzganie, vibrovanie, všetko ide tak, ako má aj pri najvyššej záťaži...Ak je pravda to, že sa potrebujú dlhšie rozohrať ako iné slúchadlá, tak ten zvuk bude ešte lepší...Na hlave sedia komfortne, celkom slušne tlmia zvuky z okolitého prostredia (teda ak ich porovnám s AKG K172HD) a hlavne sú oveľa menšie a prenosnejšie. Bohovský bonus je iba 1,6m dlhý kábel na nosenie po vonku, samozrejme s pozlátenou 3,5mm koncovkou, ku ktorému je v krabici ďalší na prípadné predĺženie na doma, taktiež s pozlátenými konektormi. Takže maximálna spokojnosť s Denonom.
Re: aké máte slúchadlá?
Dalšie Koss Porta Pro, prvé mi sestra dokantrila 
-
Fabo
Hardcore addict
Re:
Tak som sa na nejake Porty vysral a uvazujuc pravidlo, ze cena sluchatok je nepriamo umerna dobe pred tym nez sa rozbiju, som si kupil 200korunovy headset od Geniusu...Fabo napísal:Pouzival som od zaciatku roka klasiku - porta pro. Ale som si asi pred dvoma tyzdnami rozmrdkal jack - nez sa to snazit nejak krkolomne opravovat, asi si dam na vianoce nove.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no jo ... vymazane kossy - mam dvoje nejake zakladne a jedny UR-18 ... hra to super, ale co ked mi v priebehu mesiaca odisli vsetky troje a to vzdy kable, alebo jacky ? ... po tych 3 rokoch im asi podakujem a kossy si uz nezadovazim 
-
Fabo
Hardcore addict
Tie slavne iPod kompatibilne parodie?nordkapp_pb napísal:no jo ... vymazane kossy - mam dvoje nejake zakladne a jedny UR-18 ... hra to super, ale co ked mi v priebehu mesiaca odisli vsetky troje a to vzdy kable, alebo jacky ? ... po tych 3 rokoch im asi podakujem a kossy si uz nezadovazim
-
Shark NX
Addict
Najhorsie na tom je ze iPhone 2G kompatibilne Sluchatka od Koss maju najtensi sluchatkovy Kabel aky som v zivote videl ...
Nedavno som kupil Koss iSpark a bojim sa vobec potiahnut za ten kabel.
Nedavno som kupil Koss iSpark a bojim sa vobec potiahnut za ten kabel.
Shark ja som si jeden den vecer kupil Sennheiser cx200 a na druhy den rano, ked som mal iPod vo vrecku a sluchadla klaiscky popod tricko, tak som zavadil o klucku na dverach, a roztrhol som to...no zvuk bez poskodenia...prethrhol som len izolaciu....ale vyreklamoval som ich