KVALITNE 2.0 repro k PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

seth82 napísal:ach, Makovník...takže X nezávislých recenzií (pred kúpou každého elektronického zariadenia si robím poriadny prieskum a nejaké to audiofilné pozadie mám taktiež v talóne) po Internete sú všetko (pravdepodobne) zaplatené veci, ktorými sa snaží Harman Kardon propagovať svoje už aj tak v High-end triedach vážené meno...Konšpirátori všetkých krajín, spojte sa. 100Eur / 3200Sk nie je nejaká premrštená cena, plus, pokiaľ som dobre čítal, tak žiaden cenový strop tu uvedený nebol (alebo áno?)
Zase len bude debata o hovne. So spekulatmi a prekrucacmi, co nevedia citat, ci chapat pisany text sa nebudem zbytocne natahovat.

Ked si nepochopil, precitaj si este raz, co som napisal a nedokladaj do toho svoje dojmy, lebo z toho vzniknu len nedorozumenia.

Ked ide o ten Harma Kardon, uz je to momentalne v ich prevaznom portfoliu len hranie sa na highend a ponukaju priemerne veci za cenu znacky. (i ked maju aj schopne produkty, aby si si zase nemyslel, ze som napisal VSETKY)

Co si myslis o LG Mark Levinson? Myslis, ze dostanes brutal kvalitu urovne vyrobkov Levinson za zlomok ceny komerciny LG (i ked budiz LG sa este drzi ako seriozna znacka)? hahahahaaa, asi tolko k tomu.
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Podľa mňa má LG naozaj dobrý zvuk - hlavne pri mikrosystémoch a domácich kinách - za málo peňazí

Mne osobne sa veľmi páčia tieto: http://cz.lge.com/prodmodeldetail.do?ac ... play=FB163

ale to je už skôr iná téma.

Pokiaľ ja viem, tak LG nerobí repro k pc.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Filipito napísal:moosha pocul si tie harmany hrat nazivo ze ich tak vychvalujes? bol by si velmi sklamany. dnes som mal tu moznost ich pocut a fakt sme boli s toho smutny
Pocul, samozrejme :). Ale tak nebola to izba ani ziadna "posluchova miestnost", ale obchod v jednom OC, takze z jednej strany otvoreny priestor... a hrali ajtak velmi dobre (a nebudem zsa pretvarovat, kupil by som si ich urcite aj kvoli designu. Skoda ze to tento rok uz asi nevyda... G25 ma prednost)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

OKAY, Makovnik, takže poďme do toho útočne, keďže sa veľmi rád prispôsobujem situáciám...

1. Citujem:"Precitat si nejaku recenziu je len informativna relaxacna zalezitost. Nikdy nevies, co za tym je, ci recenzent nedostane nejaky bonus, ked vyrobok zlahka vychvali. Extrem toho snazenia je casopis Autohifi a vyrobky Ground Zero a spol., co distribuuje Autodax." - takže ty si ma nazval prekrúcačom a špekulantom, keď som narážal na konšpirácie o recenziách a o kupovaní si review serverov. Teda - tú časť tvojho príspevku, ktorý som citoval vyššie, som si mal ako vysvetliť? Že narážaš na kalorickú hodnotu husaciny? Drevené želiezko z umelej hmoty? Teóriu o čiernych dierach? Nie, istotne si tým niečo myslel a hoci si to nenapísal priamo, narážal si na to, že hádam tie recenzie HK budú aj zaplatené. Čítať si myslím viem celkom dobre a aj písať, takže v tomto aspekte nie je pes istotne zakopaný. Mimochodom, nepotrebujem si prečítať jednu vetu viac krát, aby som pochopil jej subtext...

2. Takže HK sa iba hraje na High-End...nuž, k tomu nemám žiaden komentár, to je názor, ktorý je mierne revolučný...

3. Ehm - Debata ohľadom kauzy Mark Levinson a požičania (áno, doslova požičania, nejde o produkty Madrigalu, tu ide iba o osobný kontrakt samotného Marka Levinsona s LG - ani vybavenie Lexusov nie je vyrábané priamo ML, ale Harman Beckerom, hoci v spolupráci so zvukovými inžiniermi z ML) jeho značky LG - čo to na mňa skúšaš? Ty si myslíš, že verím, že keď Chevrolet odkúpil Daewoo, že sa s ním zároveň presunula aj prestíž? Nie. A vôbec netuším, čo to má spoločné s HK Soundsticks, ktoré sú vyvíjané a vyrábané HK. To, že Farag z Applu navrhol design nič nemení na fakte, že výskum zvuku a vývoj samotných bední spravil HK a nejde o žiadne zapožičanie dobrého mena.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

No prave ten "subtext", to je ciste tvoja fantazia.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja sa tu nechcem s nikym hadat ale moosha hrali velmi dobre tak to si dovolim povedat o bedniach za 1000e + aj to neplati na vsetky. nerozumiem ako mozes posudit posluch z obchodneho centra? vsak si ty nebol v obchode zameranom na audio techniku :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Bol som v Apple Store. A ani doma nemam ziadnu odizolovanu posluchovi miestnost, mam dva siporexove a dva panelove mury okolo seba...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

omg, myslel som to byt v okoli kde je ticho. a aby si si to mohol porovnat dajme tomu s piatimi reprakmi v danej cenovej kategorii, ja viem design robi vela...
Napísať odpoveď