Windows 7
zdravím, konečne som sa odhodlal prejsť z WinXP na Seven... som celkom spokojný až na jednu vec:
potrebujem si na myš nastaviť refresh rate na 500Hz - podľa tohto návodu mi to nefunguje (http://www.ngohq.com/news/15043-how-to- ... a-7-a.html --- všetko prebehne ako má, len je to stále na 125Hz...
pravdepodobne sa tu už niečo také riešilo, keďže hľadanie mi túto tému našlo - ale nechcem prehľadávať toľko stránok - vďaka
potrebujem si na myš nastaviť refresh rate na 500Hz - podľa tohto návodu mi to nefunguje (http://www.ngohq.com/news/15043-how-to- ... a-7-a.html --- všetko prebehne ako má, len je to stále na 125Hz...
pravdepodobne sa tu už niečo také riešilo, keďže hľadanie mi túto tému našlo - ale nechcem prehľadávať toľko stránok - vďaka
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
b0t~.. choď na www.asus.com ..tam si nájdi svoj notebook.. zvoľ voľbu Download.. a tam si vyber operačný systém Windows 7.. a sám uvidíš, či máš ovládače alebo nie.
Inak 95% ovládačov pre Vistu funguje aj na Windows 7..
Inak 95% ovládačov pre Vistu funguje aj na Windows 7..
-
vladenko007
VIP
Ja pouzivam totocuteSTYLE69 napísal:Ahojte ako v tej prekliatej 7 nastavím zvuk aby mi šiel aj na slúchatkách aj na bedňách ?
http://www.alza.sk/redukce-audio-3-5mm-d65965.htm
Ale malo by sa dat nastavit v nastaveniach zvukovej karty aby si mal napriklad 2x vystup. Ale to zalezi na zvukovke ci to podporuje.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
vladenko007
VIP
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
a tiež maš svojho užívateĺa na PC že ?racto napísal:ten systém je super. Celkom sa mi páči. Mam taký maličky problem akurat mam rozdeleny disk na C a D a ked chcem niečo stiahnuť na Dčko z netu tak mi vypíše že nemam na ten disk práva.
-
racto
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no presne takcuteSTYLE69 napísal:a tiež maš svojho užívateĺa na PC že ?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
racto
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No ono to nie je až take lahké napr. v mozille si nastavím Dčko ako miesto kde ma stahovať, b pohode to príme. No ked dam stiahnuť tak mi vypíše dokončené ale nič tam nie jecuteSTYLE69 napísal:Tak pokiaľ chceš dávať niečo na Déčko a ak neni hlavný správca zaheslovaný tak klikni iba povoliť. Žiaľ ako nastaviť dvoch správcov na win 7 som ešte neprišiel.
![]()
-
englandfans
Novice
Daemon Tools Lite 4.35.5.0068 funguje bez problémovenglandfans napísal:vie mi niekto poradit aku virtualnu mechaniku mozem pouzit pod win7 ???
skusal som nainstalovat deamona,alcohol a aj power iso a ani jedna nejak nechce fungovat.Za pomoc vopred dakujem
//EDIT: 32bit OS Win7 Ultimate
Bootmgr.efi
Zdravim Vas
mam W7 DVD nainstaloval som si ho no omylom som vymazal DVD-RW na ktorom bol system.
Teraz potrebujem nainstalovat ho znova.
No este pred vymazanim som si ho skopiroval na PC.
Len mali detail som si nevsimol neoznacil som subor
bootmgr.efi ktory je zjavne podstatny.
Ked som vytvoril boot DVD na ktore som skusal dat nabootovat do cisteho PC zistil som ze zrejme je dost podstatny pre DVD.
Prosim Viete mi ho niekoho UPloadnut tento subor?
Mam ALL in ONE W7 teda vsetky na jednom DVD.
Nieze by som nevedel stiahnut si ho znovu ale uz sa mi nechce sa stym babrat 1 den a tak ho opet zabit...
Takto to je jednoduhsie. =)
Dakujem krasne... =)
mam W7 DVD nainstaloval som si ho no omylom som vymazal DVD-RW na ktorom bol system.
Teraz potrebujem nainstalovat ho znova.
No este pred vymazanim som si ho skopiroval na PC.
Len mali detail som si nevsimol neoznacil som subor
bootmgr.efi ktory je zjavne podstatny.
Ked som vytvoril boot DVD na ktore som skusal dat nabootovat do cisteho PC zistil som ze zrejme je dost podstatny pre DVD.
Prosim Viete mi ho niekoho UPloadnut tento subor?
Mam ALL in ONE W7 teda vsetky na jednom DVD.
Nieze by som nevedel stiahnut si ho znovu ale uz sa mi nechce sa stym babrat 1 den a tak ho opet zabit...
Takto to je jednoduhsie. =)
Dakujem krasne... =)
Nadeo.. ak na celom disku máš iba jednu partíciu a chceš ku nej urobiť novú, tak najskôr musíš zmenšiť pôvodnú partíciu o toľko, koľko chceš mať miesta na novej partícii.. (praví klik na partíciu - Zmenšiť zväzok).. po zmenšení Ti ostane voľné miesto na disku, z ktorého môžeš urobiť novú partíciu.
Nezabudni si všetko dôležité zálohovať, doporučujem nepotrebné veci vymazať, aby na disku bol čo najmenší objem dát, disk riadne zdefragmentovať - celý proces zmeny bude tak o niečo rýchlejší a bezpečnejší, aj keď riziko straty dát stále existuje. Samozrejme rátaj s tým, že aj tak to môže trvať aj 1-3 hodinky (v závislosti od množstva dát na disku, ktoré sa musia fyzicky popresúvať).
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 9:36 )
Inak neviete, či a kedy bude dostupný legalizačný balíček pre Windows 7?
Potrebujem známemu poskladať nový komp.. ale nekupujem všetky komponenty, takže na OEM nemám nárok a na krabicovku nie sú peniaze.

Nezabudni si všetko dôležité zálohovať, doporučujem nepotrebné veci vymazať, aby na disku bol čo najmenší objem dát, disk riadne zdefragmentovať - celý proces zmeny bude tak o niečo rýchlejší a bezpečnejší, aj keď riziko straty dát stále existuje. Samozrejme rátaj s tým, že aj tak to môže trvať aj 1-3 hodinky (v závislosti od množstva dát na disku, ktoré sa musia fyzicky popresúvať).
//autoeditácia príspevku ( 12 Dec 2009, 9:36 )
Inak neviete, či a kedy bude dostupný legalizačný balíček pre Windows 7?
Potrebujem známemu poskladať nový komp.. ale nekupujem všetky komponenty, takže na OEM nemám nárok a na krabicovku nie sú peniaze.