Nechcené SMS a telefonáty
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
obcasne sa mi stane ze mi zavola niaky "omyl" ale posledne volala niaka nasrana bulharcanka ci srbka ci co to bolo a chcela k telefonu niakeho "lukase" a tak som jej niako dal vedet ma zrejme zle cislo.....ale medzi nechcene telefonaty najviac povazujem take tie markentigove prieskumi aky mam internet a ci nechcem hypoteku a podobne chu****....tie ma seru najviac
jednoducho to zdvihnema aj polozim...viem ze ludia si púlnia svoju pracu ale mna to obtazuje 
jj, take ako si pisal aj mna obtazuju, ale raz mi volala jedna baba z T-Comu, vtedy este Slovak Telecom, ci sledujem ich reklamy, ja ze hej, tak ci jej nechcem nejaku opisat, tak som jej opisal tu reklamu kde hrala PALOMAMrk napísal:.ale medzi nechcene telefonaty najviac povazujem take tie markentigove prieskumi aky mam internet a ci nechcem hypoteku a podobne chu****...
-
DonLuca
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No mne sa ešte na základke stalo, že som mal čerstvo dobitý kredit za 500 Sk a mal som mobil v tesnom vrecku. Po hodine som pozrel na mobil a správa ..."Váš zostávajúci kredit je 0.02 Sk"axXis napísal:clovek by neveril co dokaze vo vacku telefon natukat
bol to januarovy den, prvy krat po 7 rokoch k zubarke. rano mi dojde sms, teda otvorim oci a mms. nezname cislo, otvorim, cca 45-50rocna teta, v kupelni, celkom naha, 80kg...
fasa co ? dodnes na to spominam, ked som jej napisal nech posle fotky tak mi napisala ze nech poslem najprv ja. nafotil som kanca z netu, no uz sa neozvala
mozem sem dat PIC, musim ale zakryt intim partie
fasa co ? dodnes na to spominam, ked som jej napisal nech posle fotky tak mi napisala ze nech poslem najprv ja. nafotil som kanca z netu, no uz sa neozvala
mozem sem dat PIC, musim ale zakryt intim partie
-
aughostino
Medium Professional
kamaratka mi posielala sms z mojho orangeportalu (vecny nedostatok kreditu
) a prehodila 2 cisla, sms bola smerovana iba pre mna
potom mi ten dotycny zacal vyvolavat (kedze na konci sms bolo moje cislo) tak sme si navzajom ponadavali a nakoniec sa na tom celom zasmiali
omylov som mal este viac ale nic sa nevyrovna tomu pocitu ked som pisal sms plnu emocii a citov kamaratke a omylom som ju odoslal jej mame
potom mi volala ze to asi nebola sms smerovana jej ale jej dcere a tak som spoznal aj jej mamu 
omylov som mal este viac ale nic sa nevyrovna tomu pocitu ked som pisal sms plnu emocii a citov kamaratke a omylom som ju odoslal jej mame