Nechcené SMS a telefonáty

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

obcasne sa mi stane ze mi zavola niaky "omyl" ale posledne volala niaka nasrana bulharcanka ci srbka ci co to bolo a chcela k telefonu niakeho "lukase" a tak som jej niako dal vedet ma zrejme zle cislo.....ale medzi nechcene telefonaty najviac povazujem take tie markentigove prieskumi aky mam internet a ci nechcem hypoteku a podobne chu****....tie ma seru najviac :-) jednoducho to zdvihnema aj polozim...viem ze ludia si púlnia svoju pracu ale mna to obtazuje 8)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mrk napísal:.ale medzi nechcene telefonaty najviac povazujem take tie markentigove prieskumi aky mam internet a ci nechcem hypoteku a podobne chu****...
jj, take ako si pisal aj mna obtazuju, ale raz mi volala jedna baba z T-Comu, vtedy este Slovak Telecom, ci sledujem ich reklamy, ja ze hej, tak ci jej nechcem nejaku opisat, tak som jej opisal tu reklamu kde hrala PALOMA :D, a potom ci nechcem opisat este jednu, tak som jej dal tu mafiansku, a potom zase a zase a zase, a tak som si s nou zacal robit srandu a kecali sme asi 20 minut, ja na zastavke medzi ludmi, rehot do telefonu, ona sa tak isto smiala, proste haluz :P .. som si mal na nu pytat cislo, alebo nech este sem tam zvola :D :D: :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

No mne raz cez hodinu volalo cislo 444444333333 ale nezdvihol som tak neviem.
A s odblokovanym telefonom sa mi podarilo kamosovi poslat 4 spravy s textom ALF(clovek by neveril co dokaze vo vacku telefon natukat) potom sa ma pytal v autobude co som tym myslel.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

axXis napísal:... v autobude...
to je krasny preklep :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

axXis napísal:clovek by neveril co dokaze vo vacku telefon natukat
No mne sa ešte na základke stalo, že som mal čerstvo dobitý kredit za 500 Sk a mal som mobil v tesnom vrecku. Po hodine som pozrel na mobil a správa ..."Váš zostávajúci kredit je 0.02 Sk" :smt037 ...totálne som nechápal, čo sa stalo, tak som si mrkol posledné volané číslo a s "nadšením" som zistil, že som sa dovolal do Afganistanu :smt071 ....vždy, keď si teraz na to spomeniem mi je total do smiechu :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

boli sme v piatok vonku s druzinou a vytocil som nechtiac kamarata a on pocuval co sa rozpravame ze sa sulali seci dookola skoncil telefonat ked mi dosiel kredit ...nasral ma ...preco ma nezrusil?:D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

bol to januarovy den, prvy krat po 7 rokoch k zubarke. rano mi dojde sms, teda otvorim oci a mms. nezname cislo, otvorim, cca 45-50rocna teta, v kupelni, celkom naha, 80kg...

fasa co ? dodnes na to spominam, ked som jej napisal nech posle fotky tak mi napisala ze nech poslem najprv ja. nafotil som kanca z netu, no uz sa neozvala :D

mozem sem dat PIC, musim ale zakryt intim partie :D
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

tak ta teta asi tvoja byvala frajerka
aj mne sa stava občas ze zavola niejaka bulharcanka no neviem ale s inej krajiny a trepe blbosti a vobec nerozumiet tak zlozim
horšie je že potom vola zas!
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

martinez: e eeee to nie :D
ale marika je clen, idem ju sem fuknut :D

dufam ze nedostanem ban :D kua fix

//uplink: lol
Prílohy
marika..jpg
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

mne volali v piatok z McDonald's Banska Bystrica :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

kamaratka mi posielala sms z mojho orangeportalu (vecny nedostatok kreditu :D) a prehodila 2 cisla, sms bola smerovana iba pre mna :oops: potom mi ten dotycny zacal vyvolavat (kedze na konci sms bolo moje cislo) tak sme si navzajom ponadavali a nakoniec sa na tom celom zasmiali :lol:

omylov som mal este viac ale nic sa nevyrovna tomu pocitu ked som pisal sms plnu emocii a citov kamaratke a omylom som ju odoslal jej mame :samovrazda: potom mi volala ze to asi nebola sms smerovana jej ale jej dcere a tak som spoznal aj jej mamu :D
Tailor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tailor »

Mne raz volali z nejakej školy , mysleli si že som Pán Riaditeľ.
A potom nejaký madari.

A dávno mi už prišla jedna SMS :

"Ty p*ca , este raz vkrocis do môjho bytu tak ta zabijem!"
Pomýlil sa xD
Napísať odpoveď