Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

U mna by vysnivanou poziciou bola pravdepodobne vlastna advokatska kancelarie, mozno pozicia sudcu. A myslim si, ze by ma popritom bavilo aj pracovat na pravnickej fakulte, prednasat a pod.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Lub0$ napísal:Ty kokso...tak to zavidim teda...teda mam co zavidiet? Ale pravdu! :P
Bavi ta to....a myslis si, ze si to dosiahol cez svoje snivanie, alebo ako?
zavidiet... ??? mozno, zalezi aka si povaha. Na jednej strane si na vzduchu medzi ludmi proste sa pracou bavis... na druhej ucis pri - 15 C, alebo pol roka prespavas v stane alebo aute po celej europe. Ja by som to ale z nicim nemenil. Po 6 rokoch som zistil ze ma moja vtedajsia praca nenaplna, tak som dal vypoved a tri roky sa tulal po Europe, spravil som si licencie a mal aj kus stastia na ludi... jednoduche
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ja mam dva smery, ktorymi by som sa chcel uberat. Bud budem podnikat a ludia budu robit na mna a nie ja na nich. Alebo si najdem nejaku dobre platenu pracu co ma bude bavit a bude mi uplne jedno, ze kolko zarobim tej danej firme. Jedine, co ma bude zaujimat bude moj prijem a sadisfakcia z prace. :wink:
Bolldar
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bolldar »

Kromě ředitele zeměkoule? :D

Ale teď vážně. Docela rád bych projektoval a spolu s tím i realizoval nízkoenergetické a pasivní dřevostavby jakožto architekt, ale zatím to vypadá, že se budu muset smířit ''jen'' s tím projektováním z pozice projektanta (jsem zatím jen v prváku, ale doufám, že tu školu dodělám).
Čili nejsem tak daleko od svého snu (alespoň doufám) :)
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Tak ja by som chcel byť podnikateľ mať vlastnú sieť skrášlovacích salónov a butikov s vecami zo zahraničia (nie značkové ako Lacoste Diesel a pod.) a vlastnú kliniku krásy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

adameeec napísal:ja mam dva smery, ktorymi by som sa chcel uberat. Bud budem podnikat a ludia budu robit na mna a nie ja na nich. Alebo si najdem nejaku dobre platenu pracu co ma bude bavit a bude mi uplne jedno, ze kolko zarobim tej danej firme. Jedine, co ma bude zaujimat bude moj prijem a sadisfakcia z prace. :wink:
Sadisfakcia ? :lol:
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Najlepšie by bolo asi nič nerobiť a ryžovať peniaze :lol:
Rád by som robil zubára, psychiatra alebo niečo podobné v zdravotníctve, ale ešte mám 2 roky na gympli, tak som si nie na 100% istý.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

pracovať v J&T a celé ho vytunelovať :lol: :lol: :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Mať nejaký za*ebávačský job, v ktorom by mi cálovali tak 2-3000 evri mesačne, nikto by ma nekontroloval, nič by som nemusel robiť a mohol by som robiť zakázky po boku, od ktorých nezávisí moje živobytie.
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Re: Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?

Príspevok od používateľa PA3Ck »

Pracovať v spoločnosti ID&T je to agentura ktoré sa zaoberá akciam organizuje Eventy ako Sensation a Trance Energy a vrozne neviem či poznáte tie to akcie?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Minister zivotneho prostredia :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pracovať ako vývojár na rôznych softwarových projektoch alebo vlastniť nejakú malú softwarovú firmu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V nejakom historickom vedeckom ústave. :)
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

nieco ako howard hughes. vystredny milionar, podnikatel, pilot, reziser, vsetko dokopy. a vo vate samozrejme. zahojeny a hocico co by ma zaujimalo ako zaluba by sa mohlo stat mojou pracou :smt047 :smt025
riso15
Expert
Expert

Príspevok od používateľa riso15 »

JA .... živiť sa hudbou .. behať po koncertoch a dostávať ťažké prachy ... ale to je len veľký asi nezmyselný sen ... :? :lol:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Udivuje ma ako si vacsina ludi mysli, ze vsetci milionari prisli k prachom len tak zo dna na den (teda ked sa nebavime o vyhercoch roznych loterii)...vsetci si to zrejme predstavujete tak, ze ten milionar co ma house za 50milionov eur a 5 luxusnych aut pred nim, len sedi doma a peniaze mu chodia na ucet...trosku nerealna predstava si myslim, ale tymto nechem nikomu brat iluzie, len som citil potrebu sa vyjadrit :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Lub0$,

plný súhlas.....

a k téme....
No vysnívané povolanie???? Hmm, keď vysnívané, tak netreba brať do úvahy realitu...... povedzme poradca premiéra v otázkach štátnej bezpečnosti..... a v realite.... som spokojný s tým čo robím......
MisguidedAngel
Star
Star

Príspevok od používateľa MisguidedAngel »

Lub0$ napísal:Udivuje ma ako si vacsina ludi mysli, ze vsetci milionari prisli k prachom len tak zo dna na den (teda ked sa nebavime o vyhercoch roznych loterii)...vsetci si to zrejme predstavujete tak, ze ten milionar co ma house za 50milionov eur a 5 luxusnych aut pred nim, len sedi doma a peniaze mu chodia na ucet...trosku nerealna predstava si myslim, ale tymto nechem nikomu brat iluzie, len som citil potrebu sa vyjadrit :)
nahodou howard hughes zdedil niekolkomilionove dedicstvo a ropne vrty :)
stale cakam na dopis o poslednej voli od nejakej zabudnutej tety co si na mna spomenula :?
ci myslis ze je to nepravdepodobne? :(
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

moje vysnivane povolanie?

vsetci tu snivate o vysokych poziciach a tazkych peniazoch ale mojim snom vzdy bolo robit okolo aut hlavne nakladnych a tahacov co sa mi ciastocne aj splnilo robim technika v nakladnej cestnej doprave a mozno z toho nie su tazke peniaze ale je to praca ktora ma bavi... zatial :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re:

Príspevok od používateľa Gothar »

Bolldar napísal:Kromě ředitele zeměkoule? :D

Ale teď vážně. Docela rád bych projektoval a spolu s tím i realizoval nízkoenergetické a pasivní dřevostavby jakožto architekt, ale zatím to vypadá, že se budu muset smířit ''jen'' s tím projektováním z pozice projektanta (jsem zatím jen v prváku, ale doufám, že tu školu dodělám).
Čili nejsem tak daleko od svého snu (alespoň doufám) :)
S tymto sa stotoznujem, mna by to tiez malo cakat po skole, ale uvidime ako sa o mna firmy pobiju :D Ale nie...nizkoenergeticke domy ma velmi zaujali a po skole sa k tomu musim dostat, lebo momentalne je to z technickych smerov asi jedine, co ma skutocne zaujima.
Napísať odpoveď