//Btw ma opticu? A fire rate?
borderlands
Problém
S dobrými ohlasmi súhlasím, táto hra je bombová!
Mám ale menší problém. Keď inštalujem hru na notebook alebo PC tak mi vypíše chybu:
Našiel som na nete ale fix, stačí dať WIN+R a napísať:
Teraz tem problém:
Na notebooku to išlo nainštalovať až PO vykonaní tej opravy [to regsvr32...]. V pohode to hrám bez akejkoľvek chyby. Na mojom PC to ale nejde. Napíšem ten príkaz, odentrujem a tá chyba Installation ended... sa vyskytuje stále.
Na notebooku mám Vistu Home Premium 32bit a na PC 7 Ultimate 64bit.
Mám originálnu verziu z obchodu, prosím o radu či niekto nevie ako tú hru nainštalovať.
Ďakujem!!!
Mám ale menší problém. Keď inštalujem hru na notebook alebo PC tak mi vypíše chybu:
Kód: Vybrať všetko
Installation ended prematurely because of an errorKód: Vybrať všetko
regsvr32 %SystemRoot%\system32\vbscript.dllNa notebooku to išlo nainštalovať až PO vykonaní tej opravy [to regsvr32...]. V pohode to hrám bez akejkoľvek chyby. Na mojom PC to ale nejde. Napíšem ten príkaz, odentrujem a tá chyba Installation ended... sa vyskytuje stále.
Na notebooku mám Vistu Home Premium 32bit a na PC 7 Ultimate 64bit.
Mám originálnu verziu z obchodu, prosím o radu či niekto nevie ako tú hru nainštalovať.
Ďakujem!!!
-
spider1029
Expert
Ano
No takze s Borderlands som skoncil. Zabudol som zalohovat save pri prechode na novy System (pravdu povediac ani som netusil ze tie zbrane co som nasiel su v savoch a nie viazane k uctu na GameSpy) takze hrat sa mi to znova nechce a kedze tie HighEnd zbrane som dostal pri hrani online od nejakeho tipka takze koniec. Ale celkom dobra myslienka. Steamu chyba nieco na spolocne savy pre vsetky hry. Ziadne hladanie ci prepisovanie subor len zalohujete a potom nakopcite s5 a hrajete ako keby sa nic nestalo.
No takze s Borderlands som skoncil. Zabudol som zalohovat save pri prechode na novy System (pravdu povediac ani som netusil ze tie zbrane co som nasiel su v savoch a nie viazane k uctu na GameSpy) takze hrat sa mi to znova nechce a kedze tie HighEnd zbrane som dostal pri hrani online od nejakeho tipka takze koniec. Ale celkom dobra myslienka. Steamu chyba nieco na spolocne savy pre vsetky hry. Ziadne hladanie ci prepisovanie subor len zalohujete a potom nakopcite s5 a hrajete ako keby sa nic nestalo.
Re: borderlands
caute vysvetli niekto co konkretne znamena CORROSIVE RESISTANCE ,nasiel som shield s touto ability
-
webmasterr
Medium Professional
odolnosť voči žieravinám(koroziam) 
Znamená to že ak na teba niekto zaútočí s corosive zbraňou alebo na teba zaútočí napr. Spitter Skag ktorý plúje kyselinu budeš imúnny.ciliar napísal:caute vysvetli niekto co konkretne znamena CORROSIVE RESISTANCE ,nasiel som shield s touto ability
a co znamena ked je uvedene pri zbrani napr:sila 30 / x9 ale to cislo sa zamiena .ma to byt ze 30x9=270?co je sila vysledneho utoku
presne tak - naraz ti vystreli napr. 9 nabojov a kazdy naboj ubere 30 hp cize 270 dokopy
Tak som nakoniec hru pustil. Len som si vylepsil lvl, skill, experience, money a zbrane v save. Bo hrat to cele odznova sa mi moc nechce. Ak mate niekto nejake brutalne zbrane, stity a pod. hodte sem hodnoty pre editor. Dakujem.
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 0:59)
Zbrani je sice po nete kopa, ale ja som si zvykol hlavne na tento takze keby ho niekto chcel tu su hodnoty zbrane.
Type: gd_weap_revolver_pistol.A_Weapon.WeaponType_revolver_pistol
Grade: gd_itemgrades.Weapons.ItemGrade_Weapon_RevolverPistol
Quality: 5
Manufacturer: gd_manufacturers.Manufacturers.tediore
Prefix: gd_weap_combat_rifle.Title.Title_Damage2_Stomper
Title: gd_weap_patrol_smg.Title.Title_LowAccuracy1_Anarchy
Body: gd_weap_revolver_pistol.Body.body3_tediore_Equalizer
Grip: gd_weap_revolver_pistol.UniqueParts.Patton_grip5
Magazine: gd_weap_combat_shotgun.mag.mag2_Dahl_Bulldog
Barrel: gd_weap_revolver_pistol.Barrel.barrel4_Dahl_Anaconda
Sight: gd_weap_sniper_rifle.Sight.sight5_Atlas_Cyclops
Stock: gd_weap_sniper_rifle.Barrel.barrel2_Vladof_Surkov
Action: gd_weap_combat_shotgun.acc.acc4_Atlas_Hydra
Accessory: gd_weap_support_machinegun.acc.acc5_Atlas_Ogre_Explosive
Material: None
Clip Size: 0
Plus dalsie ktore by niekto chcel. Mam ich odskusane a su dopohody:
//autoeditácia príspevku (19 Jan 2010, 0:59)
Zbrani je sice po nete kopa, ale ja som si zvykol hlavne na tento takze keby ho niekto chcel tu su hodnoty zbrane.
Type: gd_weap_revolver_pistol.A_Weapon.WeaponType_revolver_pistol
Grade: gd_itemgrades.Weapons.ItemGrade_Weapon_RevolverPistol
Quality: 5
Manufacturer: gd_manufacturers.Manufacturers.tediore
Prefix: gd_weap_combat_rifle.Title.Title_Damage2_Stomper
Title: gd_weap_patrol_smg.Title.Title_LowAccuracy1_Anarchy
Body: gd_weap_revolver_pistol.Body.body3_tediore_Equalizer
Grip: gd_weap_revolver_pistol.UniqueParts.Patton_grip5
Magazine: gd_weap_combat_shotgun.mag.mag2_Dahl_Bulldog
Barrel: gd_weap_revolver_pistol.Barrel.barrel4_Dahl_Anaconda
Sight: gd_weap_sniper_rifle.Sight.sight5_Atlas_Cyclops
Stock: gd_weap_sniper_rifle.Barrel.barrel2_Vladof_Surkov