Paranormal Activity

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

tak teda sa mu to podarilo :-D ale vazne nevies o niecom podobnom? rad by som si nieco podobne pozrel
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa toho či tým "niečim podobným" myslíš spôsob natáčania alebo tématiku duchov...
ale asi každý ti na to odpovie že záhada blair witch
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Neviem teda komu z Vas sa tento sh!t pacil, ale pre mna to bolo absolutne zabitie casu, a kazdemu moze s cistym svedomim povedat, ze ak si to chce pozriet, tak nech si to radsej dobre rozmysli, lebo to bolo strasne primitivne a o nicom. Fakt ODPAD!
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no pozrel som si Blair Witch a zda sa mit o slabe oproti tomuto, vazne nechapem ako moze niekto povazovat za odpad, az take zle to nie je!
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to je vec vkusu. Na csfd je jeden pekný komentár s ktorým sa ztotožňujem, a píše sa tam asi toľko že pár "strašidelných" scén ktoré navyše nikoho nevystrašia lebo spočívajú iba v nadvihnutí paplonu alebo pohýbaním dverami a dokonca sa všetky diali v noci takže človek ich predvída a čaká, je na horor dosť málo.
Ak sa na to ale nepozerám ako na horor ale ako pohodový film ktorý si pozrem v rámci prestávky v učení a po skončení ho zmažem a idem sa venovať niečomu inému, tak celkom ušlo.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Podla mna je to brutalna vec vkusu... lebo nahodou ja som sa bal dost, pozerali sme to v noci vo velkom dome, a prva polka filmu bola len o Samovi Fisherovi (Splinter Cell) ako ho vykopla žena a po tme narazil do steny a podobne kraviny, potom nam dosli vtipy a boli sme riadne posratí (2 polka filmu, vlastne tam kde sa aj nieco dialo). Na druhy krat to uz bola cista komedia to bolo pozerane cez den a vedeli sme co sa stane takze tak...
DotCom
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DotCom »

Su aj ovela horsie horory ako toto. Toto este bolo prijatelne.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tiez sa mi zda, ze tento film je tak velmi nadhodnoteny prave kvoli tomu, ze sucasni tinedzeri nemali moznost zazit horory s kvalitnou atmosferou, kedze za posledne roky nam Hollywood serviroval prevazne horory plne detailnych zaberov na rozrezane tela, otvorene zlomeniny, atd.
Novsie dobre horory z poslednych rokov nepochadzaju z USA :)
Napriklad francuzsky Haute Tension (ten tak zo screenov neposobi, ale az tolko krvi tam nebolo :) ) a spanielsky Rec.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Nuz najskor som sa o PA dozvedel, mrkol trailer a nesledoval som tuto temu. Skoda, nezabil by som tym tolko casu. Prvu hodinu som preklikaval. Ozaj, ako si niekto moze sam odhryznut ruku?
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to Gothar: Videl som obidve tebou spominane horory a nic moc, ja proste sa strasne bojim duchov tak to asi bude tym ze na mna tak zaposobil PA

to mi-chau: co je na tom nemozne? nevies si kusnut do ruky?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

tomasito13 napísal:to Gothar: Videl som obidve tebou spominane horory a nic moc, ja proste sa strasne bojim duchov tak to asi bude tym ze na mna tak zaposobil PA
to mi-chau: co je na tom nemozne? nevies si kusnut do ruky?
Kusnut a odhryznut je rozdiel..Vari ty mas ruku bez kosti? :)

Bojis sa duchov? Vsak, ale tam ziadneho ani len nenaznacili..Keby aspon s tym kusok prace si dali, ale usetrili este aj natom, ze len veci pohybovali bez akehokolvek nacrtu...Ked sa bojis takychto duchov, ktoreho anilen totalne nevidno, tak nechapem ako mozes spat..Vsak tym padom moze byt nad tebou kazdy vecer :)
3-mato-3
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 3-mato-3 »

mohol byt lepši scenar tak by to nohlo byt lepšie
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Kusnut a odhryznut je rozdiel..Vari ty mas ruku bez kosti? :)

Bojis sa duchov? Vsak, ale tam ziadneho ani len nenaznacili..Keby aspon s tym kusok prace si dali, ale usetrili este aj natom, ze len veci pohybovali bez akehokolvek nacrtu...Ked sa bojis takychto duchov, ktoreho anilen totalne nevidno, tak nechapem ako mozes spat..Vsak tym padom moze byt nad tebou kazdy vecer :)
vidis kost ma nenapadla to je pravda... a co sa tyka filmu to ze tam neni vidno ducha neznamena ze tam neni ale to neriesme teraz a nebojim sa spat predstav si
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Inak (opravte ma ak sa mylim), rukou prejde 30l krvi za minutu a ona to tam moc nezakrvavila.
Bleda bola, to hej .. :lol:
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Soviet napísal:Kusnut a odhryznut je rozdiel..Vari ty mas ruku bez kosti? :)

bolo vidno tiene..na dverach, ktore zatvaral :lol: tak aspon trosku naznacili duchov ..
ilfirinSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ilfirinSVK »

Podľa mňa práve to, že ho nebolo vidieť bolo na tom to strašidelné. Určite lepšie ako keby tam mal lietať nejaky duch ala Casper.

A inak mne sa film veľmi páčil, mal veľmi dobrú atmosféru a to som ho pozeral okolo 2hej poobede. Večer po tme by som to asi nezvládol :-)
Guczmann
Star
Star

Príspevok od používateľa Guczmann »

Ja mám z tohto filmu zmiešané pocity.

:plus: Nápad, príbeh, štýl kamery.

:minus: Ziadne vysvetlenie co im vlastne robilo zle, duch, demon, duch dievcata, ci osud, unikla smrti ked im vyhorel barak tak ju nahanal osud alebo co?. Dalej sem-tam nudné scény. Dost vela vecí nevystvetlených/neukázaných, skoro stále boli doma ako keby nemali ani prácu. Na to ze mali badatelne dokazy na kamere o tom ze im duch robí stopy sa ten chalan choval jak trtko a stále tomu neveril, dievca co si rozkusalo ruku totalne okopirovane z the exorcist... atd atd :roll:

Celkovo to nieje nejaký trhák, ani film s kvalitnou myšlienkou, no pozerat sa na to dá.

Na mna najviac nechutne zaposobil ten výkrik a následná rana do steny. To mi pripadalo ako keby bol za stenou lucifer alebo co... :shock:
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Somarina neskutocna... Sklamalo ma to dost. Na to, ze ake je okolo toho filmu "velke halo" som cakal viac.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

DotCom napísal:Su aj ovela horsie horory ako toto. Toto este bolo prijatelne.
Rad sa inspirujem.... :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

teoria tohto filmu je ze najviac sa bojime toho co nevidime :) a je to tak fakt
Napísať odpoveď