Nie je jedno ako to napisem?
Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
series 40 je normalny nokiacky soft ,series 60 je operacny system a vola sa symbianAndreso napísal:Series 40 5th Edition, Feature Pack 1 je spostý OS?nehovor, že nenainštaluješ .sis
-
Andreso
Medium Professional
Ale prosím ťa, všetky nokie, čo som mal, tak podľa mňa stáli za prd(6300,N95,N81,naposledy 5530XM). Ak chceš vedieť prečo mám takýto názor, kľudne ti všetko napíšem.cORP. napísal:co to meles ? ake negativum nokie prosim ta ? takychto ludi mam najradsej ,co hovno vedia ale mudruju jak najvacsi
P.S.: Nemudrujem, vyjadril som svoj názor, máme predsa demokraciu.
-
cORP.
Addict
chcem vediet nazor a kludne nam to sem vsetko napis tedaAndreso napísal:Ale prosím ťa, všetky nokie, čo som mal, tak podľa mňa stáli za prd(6300,N95,N81,naposledy 5530XM). Ak chceš vedieť prečo mám takýto názor, kľudne ti všetko napíšem.
P.S.: Nemudrujem, vyjadril som svoj názor, máme predsa demokraciu.
-
Andreso
Medium Professional
OK, tak pekne ku každému typu:
6300-robil zlé fotky,často zamŕzal, neskutočne pomalý(robil som aj updaty firmware-u cez NSU), neviem, či je všeobecne tak pomalý
N95-po nejakom čase požívania sa slider doslova ¨rozhegal¨, po oprave v nokia centre začal oškierať num.klávesnicu, čo mi nezreklamovali,baterka mala veľmi nízku výdrž,na display bolo treba dávať pozor- trocha som sa oprel a hneď sa zlomil. Zadný kryt som menil 2x, keďže držiaky boli veľmi slabé(kvalitatívne)
N81-zas problémy so sliderom, prestali mi fungovať multimediálne tlačítka-neopravené,prestal fungovať foťák->čo sa podarilo opraviť flashom FW cez NSU
5530XM- už na novom telefóne ¨hrkalo¨bočné ¨posúvatko¨ na locknutie telefónu, bál som sa otvárať zadný kryt, keďže tam boli opäť slabé držiaky, celý zadný kryt doslova ¨cestoval¨, SIM-ku sa mi na prvý raz nepodarilo PRESNE zasunúť, musel som ju posúvať doslova po milimetroch. 2x mi za 3 dni zamrzol.
Proste mám s nokiami zlé skúsenosti
6300-robil zlé fotky,často zamŕzal, neskutočne pomalý(robil som aj updaty firmware-u cez NSU), neviem, či je všeobecne tak pomalý
N95-po nejakom čase požívania sa slider doslova ¨rozhegal¨, po oprave v nokia centre začal oškierať num.klávesnicu, čo mi nezreklamovali,baterka mala veľmi nízku výdrž,na display bolo treba dávať pozor- trocha som sa oprel a hneď sa zlomil. Zadný kryt som menil 2x, keďže držiaky boli veľmi slabé(kvalitatívne)
N81-zas problémy so sliderom, prestali mi fungovať multimediálne tlačítka-neopravené,prestal fungovať foťák->čo sa podarilo opraviť flashom FW cez NSU
5530XM- už na novom telefóne ¨hrkalo¨bočné ¨posúvatko¨ na locknutie telefónu, bál som sa otvárať zadný kryt, keďže tam boli opäť slabé držiaky, celý zadný kryt doslova ¨cestoval¨, SIM-ku sa mi na prvý raz nepodarilo PRESNE zasunúť, musel som ju posúvať doslova po milimetroch. 2x mi za 3 dni zamrzol.
Proste mám s nokiami zlé skúsenosti
zastupitel nokie vravi o symbiane v roku 2010
nemozem si pomoct, ale moj iphone bol taky uz v roku 2007
srandicky bokom, andreso napisal co mu vadi, tak kde je problem? s tymi vadami spracovania musim len suhlasit, az na svetle vynimky nokia nedokaze spravit mobil s pevnou konstrukciou a to nielen v porovnani s iphonom!
nemozem si pomoct, ale moj iphone bol taky uz v roku 2007
srandicky bokom, andreso napisal co mu vadi, tak kde je problem? s tymi vadami spracovania musim len suhlasit, az na svetle vynimky nokia nedokaze spravit mobil s pevnou konstrukciou a to nielen v porovnani s iphonom!