Ale ja fandím Rushovi
Stargate Universe
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Andi_Cibula
Addict
-
Old Dirty Bastard
Guru
Rush zázračne otvorí a opraví hitech plť a doženie ich ešte aj správnym smeromCuruj napísal:on ho tam jednoducho nechalprekvapilo ma to, to som zvedavý, ako to bude pokračovať
-
Daggertail
Light Professional
-
Steven666
King
Re: Stargate Universe
hmmm konečne trochu pritlačia na pílu
som zvedavý 
veru, konecne trosku akcie...vyzera to zaujimavo... btw: nikto netusi kedy konecne vyjde atlantis film?
-
Steven666
King
no čo som počul MGM je v konkurze tak celé natáčanie SG filmov bolo pozastavené a nikto nevie kedy sa ( ak vôbec ) sa začne natáčať.
-
Daggertail
Light Professional
na nete je uz novy diel 1x11 Space, dost dobry bol
, Spoiler :to co sa na konci 3. epizody oddelilo od Destiny bola lod novych alienov, ktori vypadaju celkom k svetu
Spoiler
wee, no konecne sa trosku aj strielalo.... diel bol celkom fajn....
-
Old Dirty Bastard
Guru
imho to neboli oni.. inak by to nemalo zmysel.. prečo by odišli naprazdno? a tentokrat sa tam zjavili len vďaka tomu, že Rush vyslal ten signal.. (ale to prepojenie s komunikačnym zariadenim som tiež veľmi nepochopil.. z akeho dôvodu sa mohli prepojiť s jednym alienom na tej lodi bez akejkoľvek zmeny nastaveni pristroja)Daggertail napísal:na nete je uz novy diel 1x11 Space, dost dobry bol, Spoiler :to co sa na konci 3. epizody oddelilo od Destiny bola lod novych alienov, ktori vypadaju celkom k svetu
Spoiler
btw: som sa tak dlho tešil na to ako sa Rush dostane z tej planety a oni to poňali takto ľahkovažne
-
Daggertail
Light Professional
asi si si nevsimol,ze ta lod z 3 casti a lode z 11 casti su uplne rovnake,dali im tam sledovacie zariadenie, inak by ich nenasli tak rychloOld Dirty Bastard napísal:imho to neboli oni.. inak by to nemalo zmysel.. prečo by odišli naprazdno? a tentokrat sa tam zjavili len vďaka tomu, že Rush vyslal ten signal.. (ale to prepojenie s komunikačnym zariadenim som tiež veľmi nepochopil.. z akeho dôvodu sa mohli prepojiť s jednym alienom na tej lodi bez akejkoľvek zmeny nastaveni pristroja)
btw: som sa tak dlho tešil na to ako sa Rush dostane z tej planety a oni to poňali takto ľahkovažne![]()
-
Steven666
King
Tak po novom diely sa nám to riadne stupňuje, veľmi dobrá časť, emzáci budú v daľších hrať prím, teľím sa 
ešte niečo na dobrú náladu
ešte niečo na dobrú náladu
rozhodopadne dobry diel, som zvedavy na dalsie...
akurat ma tak napadlo... ked si spomeniem na staru dobru SG-1 - ze ako velmi sa to uz zmenilo, ci uz styl serialu, veci v nom a tak... normalne ma nostalgia chyta..
// no... a kliknem po napisani prispevku na stevenovo video a este vacsia nostalgia
:D aj ked som to uz davno videl, zasa som sa skoro docural 
akurat ma tak napadlo... ked si spomeniem na staru dobru SG-1 - ze ako velmi sa to uz zmenilo, ci uz styl serialu, veci v nom a tak... normalne ma nostalgia chyta..
// no... a kliknem po napisani prispevku na stevenovo video a este vacsia nostalgia
-
Daggertail
Light Professional
no tak dnesna epizoda 1x15 Lost bola pre mna zatial jedna z najlepsich z sgu, nabralo to pekny spad 
-
Nadeo
Guru wannabe
Presne tak, velmi zaujimava epizoda 
jo jo, vtipna... som zvedavy ako dopadnu Scott a spol kedze Destiny odficala za hranicu galaxie...
a este ku 1x14... ja som sa na jednej scene tak rehotal az mi slzy tiekli... s cislom 46... ked Jackson zahlasil nieco v zmysle "Well, it's not answer to the everything... that's 42"
a este ku 1x14... ja som sa na jednej scene tak rehotal az mi slzy tiekli... s cislom 46... ked Jackson zahlasil nieco v zmysle "Well, it's not answer to the everything... that's 42"
-
R1k1nko
Darca
dufam ze sa stratia
mne je ta herecka proti srsti...
ale zas ELIho mam rad...
inac velmi som tusil ze toho cernocha zachrania
mohol som sa stavit
inac +++ na seriali je ze zacina ako LOST( ziadna uvodna scenka ) ako bolo na SG -1 a SGA to uz proste nieje IN
ale zas ELIho mam rad...
inac velmi som tusil ze toho cernocha zachrania
inac +++ na seriali je ze zacina ako LOST( ziadna uvodna scenka ) ako bolo na SG -1 a SGA to uz proste nieje IN