5800vka fotila horšie ako Samsung Jét, ktorý som mal, toľko moja skúsenosť. Tipujem že 5800vka má ten istý, ak nie lepší foťák ako 5530. ale na opilecké fotky bude určite stačiť
ak ti nevadi ze stym v noci alebo za zlych svetelnych podmienok nespravis foto tak ho ber lebo ak ma dostatocne svetelne podmienky robi celkom dobre foto
Teraz si kúp nejaký SE, tie majú imo najlepšiu kvalitu fotiek, na druhé miesto by som dal samsungy, potom LG potom všetky ostatné značky a na úplný koniec nokie.
Ojojoj, myslim ze vysoko rubes...1000 evri nestoji ani 3D fotak.
Mohol by mi niekto vysvetlit tu certifikaciu,hacky,patche na symbiane.. naco je to vlastne dobre??? Viem, ze to ma nieco s instalovanim, ale je to potrebne robit pre bezne pouzivanie? office dokumenty,icq,skype,facebook.. ?
kukiak napísal:Mohol by mi niekto vysvetlit tu certifikaciu,hacky,patche na symbiane.. naco je to vlastne dobre??? Viem, ze to ma nieco s instalovanim, ale je to potrebne robit pre bezne pouzivanie? office dokumenty,icq,skype,facebook.. ?
No keď chceš niečo nainštalovať tak treba precertifikovať. Je to trošku zložitejšie. No zo skype, ICQ a FB nemám skúsenosti ale office dokumenty sú úplne v pohode. Ja mám N-95. Ak by som ti mal poradiť dobrý telefón s dobrým foťákom tak určite SE-Satio alebo Nokia N-97.
klokyno napísal:Ak by som ti mal poradiť dobrý telefón s dobrým foťákom tak určite SE-Satio alebo Nokia N-97.
Ale tie do 100€ asi sotva zoženie. Satio beriem (aj keď som Nokia-k ), ale N97 je nič moc. Osobne sa mi vôbec nepáči. Pre mňa je to totálne nevydarený telefón. Ešte možno tak Mini, ale aj to by som uvažoval o kúpe. Nejako ma tie nové eN-ká vôbec nezaujali.
Clean_Up napísal:Ale tie do 100€ asi sotva zoženie. Satio beriem (aj keď som Nokia-k ), ale N97 je nič moc. Osobne sa mi vôbec nepáči. Pre mňa je to totálne nevydarený telefón. Ešte možno tak Mini, ale aj to by som uvažoval o kúpe. Nejako ma tie nové eN-ká vôbec nezaujali.
Ja som to osobne držal v ruke a mal som ho 3 dni od kamaráta a je dobrý kvalita deisleja foťáku a všetko je dobré aj full QWERTY klávesnica je dobrá.
klokyno napísal:Ja som to osobne držal v ruke a mal som ho 3 dni od kamaráta a je dobrý kvalita deisleja foťáku a všetko je dobré aj full QWERTY klávesnica je dobrá.
Ako vravím, mňa nezaujal. Velká neskladná tehla, tá konštrukcia (aj keď nieje najhoršia) nevyhovuje mi. Mám radšej klasickú konštrukciu.
Čakám od Nokie na telefón s výbavou N97 v šasi iPhonu, dočkám sa?
Clean_Up napísal:Ako vravím, mňa nezaujal. Velká neskladná tehla, tá konštrukcia (aj keď nieje najhoršia) nevyhovuje mi. Mám radšej klasickú konštrukciu.
Čakám od Nokie na telefón s výbavou N97 v šasi iPhonu, dočkám sa?
Pochybujem oni majú svoj "dizajn" a myslím že nemajú ho v zájme meniť.