Kupa fotomobilu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

a co taka 5530xm na pausal od tmobilu? Bol som zvyknuty na dotykovy displej, kvoli netu a podobne.. A ako pozeram ten fotak, tiez nie je nejaky zly..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

na konci stranky su fotky ake to foti, ak sa ti to paci tak nevidim problem :) http://www.gsmarena.com/nokia_5530_xpre ... -387p7.php
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

5800vka fotila horšie ako Samsung Jét, ktorý som mal, toľko moja skúsenosť. Tipujem že 5800vka má ten istý, ak nie lepší foťák ako 5530. ale na opilecké fotky bude určite stačiť :smt039
bonno50
Star
Star

Príspevok od používateľa bonno50 »

ak ti nevadi ze stym v noci alebo za zlych svetelnych podmienok nespravis foto tak ho ber lebo ak ma dostatocne svetelne podmienky robi celkom dobre foto
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

uplink napísal:Ak chceš seriózne fotiť z mobilu, tak

http://www.gsmarena.com/samsung_w880_am ... m-2948.php

ale ten za 100 evri nebude, možno tak za 1000.

Teraz si kúp nejaký SE, tie majú imo najlepšiu kvalitu fotiek, na druhé miesto by som dal samsungy, potom LG potom všetky ostatné značky a na úplný koniec nokie.
Ojojoj, myslim ze vysoko rubes...1000 evri nestoji ani 3D fotak.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Lubos písal som o tom samsungu, nie o foťáku ;) a bolo to myslené viacmenej obrazne. Asi bude stáť nejako 500-800 evri, skutočná cena.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

No ved viem zisi pisal o foto mobile, ja ti len chcem povedat, ze tolko nestoji ani fotak. :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mohol by mi niekto vysvetlit tu certifikaciu,hacky,patche na symbiane.. naco je to vlastne dobre??? Viem, ze to ma nieco s instalovanim, ale je to potrebne robit pre bezne pouzivanie? office dokumenty,icq,skype,facebook.. ?
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

kukiak napísal:Mohol by mi niekto vysvetlit tu certifikaciu,hacky,patche na symbiane.. naco je to vlastne dobre??? Viem, ze to ma nieco s instalovanim, ale je to potrebne robit pre bezne pouzivanie? office dokumenty,icq,skype,facebook.. ?
No keď chceš niečo nainštalovať tak treba precertifikovať. Je to trošku zložitejšie. No zo skype, ICQ a FB nemám skúsenosti ale office dokumenty sú úplne v pohode. Ja mám N-95. Ak by som ti mal poradiť dobrý telefón s dobrým foťákom tak určite SE-Satio alebo Nokia N-97. :)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

klokyno napísal:Ak by som ti mal poradiť dobrý telefón s dobrým foťákom tak určite SE-Satio alebo Nokia N-97. :)
Ale tie do 100€ asi sotva zoženie. Satio beriem (aj keď som Nokia-k :D), ale N97 je nič moc. Osobne sa mi vôbec nepáči. Pre mňa je to totálne nevydarený telefón. Ešte možno tak Mini, ale aj to by som uvažoval o kúpe. Nejako ma tie nové eN-ká vôbec nezaujali. :?
klokyno
Light Star
Light Star

Clean_Up napísal:Ale tie do 100€ asi sotva zoženie. Satio beriem (aj keď som Nokia-k :D), ale N97 je nič moc. Osobne sa mi vôbec nepáči. Pre mňa je to totálne nevydarený telefón. Ešte možno tak Mini, ale aj to by som uvažoval o kúpe. Nejako ma tie nové eN-ká vôbec nezaujali. :?
Ja som to osobne držal v ruke a mal som ho 3 dni od kamaráta a je dobrý kvalita deisleja foťáku a všetko je dobré aj full QWERTY klávesnica je dobrá.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

klokyno napísal:Ja som to osobne držal v ruke a mal som ho 3 dni od kamaráta a je dobrý kvalita deisleja foťáku a všetko je dobré aj full QWERTY klávesnica je dobrá.
Ako vravím, mňa nezaujal. :) Velká neskladná tehla, tá konštrukcia (aj keď nieje najhoršia) nevyhovuje mi. Mám radšej klasickú konštrukciu.

Čakám od Nokie na telefón s výbavou N97 v šasi iPhonu, dočkám sa? :D
klokyno
Light Star
Light Star

Clean_Up napísal:Ako vravím, mňa nezaujal. :) Velká neskladná tehla, tá konštrukcia (aj keď nieje najhoršia) nevyhovuje mi. Mám radšej klasickú konštrukciu.

Čakám od Nokie na telefón s výbavou N97 v šasi iPhonu, dočkám sa? :D
Pochybujem oni majú svoj "dizajn" a myslím že nemajú ho v zájme meniť. :)
Napísať odpoveď