Kde parkovat?
Hlavne miesta kam sa oplati ist?
tie temy som tu nenasielpryja napísal:Kym prejdes len Mariahilferstrasse v centre, tak si nebudes citit nohy. Obchodna v Ba je len taky slaby odvar
A je tu uz o Viedni zda sa mi, dost tem. Aj kam za kulturou, aj nakupovanie. Skus pohladat.
//A este nejake typy: Favoritenstrasse, Thaliastrasse, Huteldorferstrasse - su to vsetko ulice plne obchodov.
jonatan83 napísal:či sú tam nejaké špeciálne punkové obchody s oblečením a vecami okolo toho.
Tak to si mu teda poradilcuteSTYLE69 napísal:Určite navštív ich technické múzeum !
Ano, da sa ist aj mimo dialnicuColdRain napísal:taktiez zneuzijem temu, este som vo viedni sam autom nebol/rozumej ako sofer/ je nieco co by som mal vediet nejake vychytavky, planujem ist po dialnici (da sa aj inak?)
Takze plati sa vo forme dialnicnych nalepiek(ako na Slovensku)takze priamo sa pytam ako je to s platenim za ne?
nic speci, len to ze Rakusky soferi su vyssej urovni ako Slovensko, takze sa nezlakni ak ta niekto len tak pusti, a takisto CHODCI MAJU ABSOLUTNU PREDNOST, maju sice aj u nas ale u nich to aj v praxi fungujesu nejake odlisnosti na dopravnych predpisoch ktore sa oplati vediet na ktorych casto pokutuju neznalych slovakov, prip nejake skryte znacky tesne za hranicami za ktorymi sa tiez s oblubou plati? proste nejake typy triky...vopred dik
a idem z BA