Hip-Hop - všeobecne
bulshit
No ked som bol malé 12 ročné 10ko tak som počúval trosku eminema a dake americké debiliny a potom som presiel na slovenský. No podľa mňa hip hop a rap to sú blbosti, tie texty sú stále o tom istom, ze kolko majú prachov, auta drogy a take sracky, a rytmus to je cisty pako, no ako dokazal toho dost ked sa presadil ale inak je to stale to iste nuda.
Mali by ste pocuvat radsej metal. Ten ma aspon zmysluplnejsie texty a aj hudbu.
Mali by ste pocuvat radsej metal. Ten ma aspon zmysluplnejsie texty a aj hudbu.
-
peterkozel
Medium Professional
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
No schvalne, kolko si nasiel na predoslom? Na mna Bengoro posobil aj vulgarnejsie trocha, nejde sice o to, aby mi to vadilo, ale na novom su podstatne lepsie myslienky ako na Bengorovi. Aspon pre mna...tomasito13 napísal:ten novy rytmusov album asi je to vazne tak ze hudba 3 krat lepsia ako texty, myslim ze jeho predchadzajuci album bol lepsi, na tomto najdem tak 3-4 dobre pesnicky
-
tomasito13
Star
-
Hossa1881
Medium Professional
Hudobne je fakt asi najlepsi slovensky album aky som pocul (aj ked niektore kopirka ala lil wayne) ale textovo klasicky album, kde su tak 4-5 dobych pesniciek, ale ostatne zapadnu rychlo do zabudnutia.yazoo napísal: Na mna Bengoro posobil aj vulgarnejsie trocha, nejde sice o to, aby mi to vadilo, ale na novom su podstatne lepsie myslienky ako na Bengorovi. Aspon pre mna...
-
Clean_Up
Professional
RYTMUS - KRAL ja osobne si ho dovolím označiť albumom roka. Dobré myšlienky, názory, hudba, texty. Naplnil moje očakávania, páči sa mi album.
Rytmusov druhý album už dosiahol platinu
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:21 )
//"Superhíro" čo mi dal K- (nejde teraz o K) a samozrejme sa nepodpísal. Ja som len vyjadril SVOJ názor, že album sa mi páči. Ak sa tebe nepáči, tak nekúp, nepočúvaj! Keď nemusíš Rytmusa, jeho tvorbu atď., tak sa nezapájaj do takej diskusie. Ja sa tiež nezapájam do diskusií, ktoré nemusím. Ludia ktorí zostali na mŕtvom bode v roku 2000 (niektorí až v 1990) a nikam sa nehýbu, tak ten album nemajú šancu nikdy pochopiť. Sám Rytmus avízoval, že ten album bude ÚPLNE INÝ, tak nechápem prečo si čakal Bengoro.
Rytmusov druhý album už dosiahol platinu
//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2009, 13:21 )
//"Superhíro" čo mi dal K- (nejde teraz o K) a samozrejme sa nepodpísal. Ja som len vyjadril SVOJ názor, že album sa mi páči. Ak sa tebe nepáči, tak nekúp, nepočúvaj! Keď nemusíš Rytmusa, jeho tvorbu atď., tak sa nezapájaj do takej diskusie. Ja sa tiež nezapájam do diskusií, ktoré nemusím. Ludia ktorí zostali na mŕtvom bode v roku 2000 (niektorí až v 1990) a nikam sa nehýbu, tak ten album nemajú šancu nikdy pochopiť. Sám Rytmus avízoval, že ten album bude ÚPLNE INÝ, tak nechápem prečo si čakal Bengoro.