Slovenska Policia
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
all cops are beautiful nie?:) alebo ani cement ani beton 
ja som odpovedal ano doverujem.. neviem si predstavit ako by to tu bez nich vyzeralo.. a strasne nemam rad nazor typu "acab lebo mam vyholenu hlavu" neviem pride mi to dost povrchne a neinteligentne.. dobre par veci, resp par udalosti sa stalo ale nie kazdy policajt je taky..
ja som odpovedal ano doverujem.. neviem si predstavit ako by to tu bez nich vyzeralo.. a strasne nemam rad nazor typu "acab lebo mam vyholenu hlavu" neviem pride mi to dost povrchne a neinteligentne.. dobre par veci, resp par udalosti sa stalo ale nie kazdy policajt je taky..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
za komanca bola korupcia vo vb minimalne na takej urovni ako je teraz, len sa o tom nesmelo hovorit. preto asi ta "autorita"FX4087 napísal:Policajný zbor už nieje to čo býval za čias predchadzajúceho režimu čiže ešte kým sa to volalo VB (pre zaostalých "Verejná Bezpečnosť").
Teraz už nemajú tú autoritu a po všetkých tých korupčných škandáloch a zlyhaniach sa ani nieje čomu diviť... česť tím pár výnimočným, ktorí nezabudli čo je ich úlohou.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
mas to napisane na webe pz sr. Ziadost o prijatie do sluzobneho pomeru, kopia maturitneho vysvedcenia, kopia rodneho listu. Toto posles na OR PZ a cakas..oni sa ti mozu ozvat a pozvat ta na uvodny pohovor, na ktorom ta so vsetkym oboznamia, opytaju sa nejake otazky (tam sa robi prve sitko). Ak prejdes cakas na pozvanie na testy, ak neprejdes pride ti papier o tom, ze si nepresiel..
tak a take moje rady, postrehy: ak si mal na strednej priemer 3,5 ani to neskusaj, vsetko co dokazes je tvoje plus (kto by to povedal..) napr. aikido, karate, akykolvek sport, kt. robis aktivne, znalosti elektrotechniky, strelecke sutaze, vodicak samozrejme atd..a aj postava dokaze byt vyhodou, tehotnym zenam a dvesto kilovym chlapcom rovno rozpravaju, ze sanca na prijatie je mala
no a potom nasleduju testy, fyzicka je v pohode, limity zvladne kazdy priemerny clovek, psychicke su trosku vacsim problemom. K tomu test zo slovenskeho jazyka..
Drzim palce
tak a take moje rady, postrehy: ak si mal na strednej priemer 3,5 ani to neskusaj, vsetko co dokazes je tvoje plus (kto by to povedal..) napr. aikido, karate, akykolvek sport, kt. robis aktivne, znalosti elektrotechniky, strelecke sutaze, vodicak samozrejme atd..a aj postava dokaze byt vyhodou, tehotnym zenam a dvesto kilovym chlapcom rovno rozpravaju, ze sanca na prijatie je mala
no a potom nasleduju testy, fyzicka je v pohode, limity zvladne kazdy priemerny clovek, psychicke su trosku vacsim problemom. K tomu test zo slovenskeho jazyka..
Drzim palce
-
lollo
Professional
nemam z nimi nejaku zlu or dobru skusenost vzdy to bolo neutralne co sa tyka beznych policajtov...
co sa tyka kuklacov a danych razii tak s tym suhlasim mozno ze budem kur*a ale radsej nech to schyta pri zasahu kuklac ako ja
a v kazdom pripade nie som za to, aby policajti demonstrovali svoju silu or autoritu ked na to nemaju pravo tym myslim ze ked ja nie som blby tak aj nech oni nie su blby a nech sa nesnazi za kazdu vec daneho cloveka zdrbat tot moj nazor na nich
co sa tyka kuklacov a danych razii tak s tym suhlasim mozno ze budem kur*a ale radsej nech to schyta pri zasahu kuklac ako ja
+ v minulosti nebol internet a policajná inšpekcia (vnútorná polícia polície) nerobila toľko kontrol ako v súčastnostiKey5ers0ze napísal:za komanca bola korupcia vo vb minimalne na takej urovni ako je teraz, len sa o tom nesmelo hovorit. preto asi ta "autorita"
-
erytrocyt
VIP
No neviem to je pre mňa novinka. Raz sa v Košiciach niečo stalo, vykradli banku alebo poštu, alebo niekoho hľadali no neviem, nezisťoval som to, ale večer cca o deviatej bola uzávera Košíc. A ja som šiel smerom na Prešov, na zelenom dvore ako je krematórium bola cesta zúžená na jeden pruh, jeden pruh blokoval policajný mercedes, a všetci čo šli museli zastaviť. Kukláči prezerali každé auto,prišiel som na rad ja, slušne sa pozdravil, poprosil si občianský preukaz, ten som mu dal, a chcel vidieť obsah kufra. Tak som vystúpil, otvoril som kufor, opýtal sa ma čo mám v tej malej prepravke, tak som mu ju ukázal, hovorím, len náradie, bordel atď. Poďakoval sa, pozdravil sa a mohol som ísť. Počas komunikácie s ním som sa mu pozeral do očí ako keď sa rozprávam s normálnym človekom a nebol žiadny problém. Inak jeho prístup bol vysoko profesionálny, veľký ako hora, chrbát ako kredenc, no jeho správanie bolo milé, nesnažil sa vzbudiť strach.21rOBO21 napísal:nečítal som celú tému,ale musím sa spýtať na jednu vec,prečo sa nemôžte pozerať kukláčovy do očí ??však keď sa sniekym rozpávam tak sa mu pozerám do očí nie ??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
No ja s nimi nemam vobec dobru skusenost, stratil som mobil, tak som isiel na policiu, zadal IMEI a vsetky potrebne udaje, co sa stalo atd. Tak mi povedali ze OK ze budu hladat a tak do tyzdna sa mi ozvu. Presiel tyzden a nic. Tak tam pridem a zacnu mi hovorit ze cena mobilu nieje dostatocna na to aby ho hladali, tak ok povedal som ze tam bola este pamatovka a zdvihla sa cena akurat
..tak povedali ze to este musia poslat na nejaky policajny sud a az ked odtial dostanu prikaz ze mozu, tak az potom budu hladat, tak povedali ze zavolaju opat....opat presiel tyzden..nic...idem tam, a oni s tym ani nic nerobili, neposielali na ten sud ci co to, tak keby moj otec tam nemal znamu ktora to popozenie mozno by som cakal aj 3mesiace kym to vobec nekam poslu, tak nakonec ok, poslali to tam, dostali povolenie ze ho mozu hladat podla toho IMEI..tak po mesiaci zavolali ze sa nic nenaslo
....
no vlastne ja som ho nestratil, prekrutil som to tak ze mi ho ukradlipershing napísal:stratis mobil a ides na policiu aby ti ho nasli? ty si chory ?
ja viem, ..len ide o to ze kolko im to trvalo, a kolko tam trebalo chodit a pophanat to..nehovorim ze oni za to mozu ze sa mobil nenasieljankyi napísal:Ak sa ten mobil nepouzival, t.j. nebol zapnuty, nie je mozne aby ho podla IMEI vystopovali, takze tu problem nehladaj.
-
hojko
Site Admin
Dnes ma zastavil kamarat pri cestnej kontrole, ani som nevedel, ze robi policajta, tak som sa pytal co a ako, ako to ma financne atd... Ze kym je clovek na policajnej skole v Pezinku, tak dostava plat 435 eur. Po skonceni skoly a nastupu k policii je zakladny plat 630 eur, takze velmi slusne. Ak by mal niekto zaujem ist k policajtom, tak dost ludi bude odchadzat k januaru a februaru noveho roku, pretoze sa zmenili podmienky a zakon co sa tyka odchodov do dochodku a vsetci sa boja. Teraz este pojdu za starych podmienok, cize ako odstupne plat za 12 mesiacov a k tomu slusny dochodok. Na jeho oddeleni uz ohlasilo odchod par starsich ludi, takze bude potrebne nabrat mladych zajacikov.
Pytal som sa aj na pouzitie fotopusky (trojnozky) pre stopovanie, tak ta je v okrese len jedna a koluje medzi oddeleniami. K tomu maju zoznam so bodmi na ktorych je dobre ju pouzivat a kde sa dobre vyberaju pokuty, rovnako ako caste porusovanie znaciek STOP.
Pytal som sa aj na pouzitie fotopusky (trojnozky) pre stopovanie, tak ta je v okrese len jedna a koluje medzi oddeleniami. K tomu maju zoznam so bodmi na ktorych je dobre ju pouzivat a kde sa dobre vyberaju pokuty, rovnako ako caste porusovanie znaciek STOP.
-
hojko
Site Admin
schw33k: To uz neviem, nepytal som sa ho na to. Ale pravdepodobne pojde o hruby plat.
Clean_Up: http://www.hojko.com/kuklaci-na-stadionoch-t76903.html
Clean_Up: http://www.hojko.com/kuklaci-na-stadionoch-t76903.html