Ak nechceš potýčky, tak je lepšie pred ťažkoodencami neutekať, ale ostať stáť s rukami za hlavou. Oni sa totižto riadia tým, kto uteká tomu naložíme.
Kuklaci na stadionoch.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No já ti nevím Karle. Este nikdy sa mi nepodarilo vyprovokovat Kuklaca k lubovolnemu nasiliu voci mne. Ani len zdvihnutie hlasu ... Nic
Staci sa spravat kludne a s rozvahou a pomali si ta ani nevsimne.
Clean Up ... Ja neviem co sa stazujes na to Video co si postol?
Kontrola pri vstupe je samozrejmost, Vramci bezpecnosti a kludneho priebehu, (To ze tam vsetci pi... jak chore vrany na okolo ... Uplne bez dovodu je uz kazdemu jedno) To ze tribunu rozdrbali je taktiez jedno ... Vsak?
Vsetci co sedeli ticho a nemali potrebu silno prezentovat svoju "Moc" nemali ziadnu ujmu na zdravi.
Pozri si tych ludi na boku, Tazkoodenci pri nich len stoja a ani sa ich nedotknu.
Ked nemas nic spolocne s Kotlom tak sa proste dekuj, Lebo ked tam zostanes tak nedavas najavo ze odmietas postoj "Hooligans"
Pozri si chlapika v 3:31 ma ruky za hlavou ... A ani sa nepohne ... A nikto mu nic nespravil.
To ze druhy dostal?? Asi si zasluzil.
Staci sa spravat kludne a s rozvahou a pomali si ta ani nevsimne.
Clean Up ... Ja neviem co sa stazujes na to Video co si postol?
Kontrola pri vstupe je samozrejmost, Vramci bezpecnosti a kludneho priebehu, (To ze tam vsetci pi... jak chore vrany na okolo ... Uplne bez dovodu je uz kazdemu jedno) To ze tribunu rozdrbali je taktiez jedno ... Vsak?
Vsetci co sedeli ticho a nemali potrebu silno prezentovat svoju "Moc" nemali ziadnu ujmu na zdravi.
Pozri si tych ludi na boku, Tazkoodenci pri nich len stoja a ani sa ich nedotknu.
Ked nemas nic spolocne s Kotlom tak sa proste dekuj, Lebo ked tam zostanes tak nedavas najavo ze odmietas postoj "Hooligans"
Pozri si chlapika v 3:31 ma ruky za hlavou ... A ani sa nepohne ... A nikto mu nic nespravil.
To ze druhy dostal?? Asi si zasluzil.
Je to hlboko diskutabilne, kedze Shark ano mas z casti pravdu, aj v tych videach vidno, ze tazkoodenci bezia za utekajucimi, a napriklad krasne vidno ako jeden typek stoji na mieste v tom 'kotli' a ma ruky za hlavou a jeho obchadzaju.
Zalezi aj od toho statneho zamestnanca, tiez su tam rozne typi ludi, a zalezi aj od toho ci sa dobre vyspi a podobne...moze mat blbu naladu, a na niekom si to vybije, vid videjko ktore som postol ja...
Zalezi aj od toho statneho zamestnanca, tiez su tam rozne typi ludi, a zalezi aj od toho ci sa dobre vyspi a podobne...moze mat blbu naladu, a na niekom si to vybije, vid videjko ktore som postol ja...
-
Clean_Up
Professional
Poznám plno prípadov, keď z futbalu došli domov zbité ženy aj deti (nevravím, že do krvi, ale ušlo sa im) a tí si svoju moc určite nedokazovali.Shark NX napísal:Vsetci co sedeli ticho a nemali potrebu silno prezentovat svoju "Moc" nemali ziadnu ujmu na zdravi.
3:57, chalan leží na zemi a TRAJA "rambovia" ho z celej sily mlátia, kým nemá fraktúry celého tela. A keď ten "rambo" dôjde domov, tak sa ešte svojej žene a kamarátom pochváli: viete, ako som jednému naložil, až sa s toho po*ral. Pritom si hladí svoje ego a cíti sa ako záchranca sveta.
Všetci sú rovnakí! Až na pár výnimiek, ktorí sú normálny, ale tých je tak málo, že sa s nimi ani nemáš šancu stretnúť.Lub0$ napísal:Zalezi aj od toho statneho zamestnanca, tiez su tam rozne typi ludi, a zalezi aj od toho ci sa dobre vyspi a podobne...moze mat blbu naladu, a na niekom si to vybije, vid videjko ktore som postol ja...
Nie len v ZA, všade!adameeec napísal:neviem preco, ale ked som v ZA na futbale, tak mam stale pocit, ze si potrebuju policajti nieco dokazovat.
-
Stoporko
VIP
clean-up: a teraz sa skús vžiť do role toho ťažkoodenca - si poslaný na akciu, kde máš 100% pravdepodobnosť konfliktu s ožratými chuligánmi. Ideš tam a modlíš sa, aby si sa večer vrátil domov. Vtedy ti stačí iba kvapka aby si začal biť - biješ pre to, lebo tam jednak 1) chceš udržať poriadok 2) sa chceš v zdraví vrátiť domov O tom, že sa v zdraví už nemusia vrátiť chuligáni je čisto ich osobný problém - nemajú na zápasoch čo robiť a je v konečnom dôsledku chyba chuligánov, že si to zlíznu aj slušní ľudia - keby bordel nerobili, kukláči nemajú prečo zasahovať - nikto nie je bitý. V Berlíne to funguje, prečo nie tu? Ak chcú robiť bordel a hádzať pyrotechniku, nech na futbal nechodia, lebo si to potom kvôli nim zlíznu aj slušní ľudia... o (de)mentalite fanúšikov krásne rozpráva film Horem Pádem.
Plne podporuje policajné zásahy na štadiónoch, prípadne by som ich ešte viac pritvrdil, až by verejnosť pochopila, že pokiaľ sa sama nedokáže zbaviť chumajov, čo sa tam chodia rozkrikovať, hajlovať a rozoberať štadión, tak budú bití všetci rad radom...kolektívna vina bola a vždy bude najlepšia...fungovala na základnej škole, prečo by nemohla aj na zápasoch?
Plne podporuje policajné zásahy na štadiónoch, prípadne by som ich ešte viac pritvrdil, až by verejnosť pochopila, že pokiaľ sa sama nedokáže zbaviť chumajov, čo sa tam chodia rozkrikovať, hajlovať a rozoberať štadión, tak budú bití všetci rad radom...kolektívna vina bola a vždy bude najlepšia...fungovala na základnej škole, prečo by nemohla aj na zápasoch?
-
Stoporko
VIP
grimreaperka - v poho
ono byť tam na ich mieste, tak mi tiež nie je všetko jedno - nesmieš použiť ostrú zbraň...v tomto to mali briti v sev.írsku ľahšie...najmä paras (íri robili bordel, nabehlo sa s obuškami. robili ešte väčší bordel, streľba)
ľudia sa dnes na štadiónoch správajú ako hovädá - idú tam a myslia si, že všetko môžu. Možno ich nie je ani väčšina, no kvôli takým primitívom na to doplácajú ostatní. Nech si futbalový zväz či aká je to organizácia s tým sama spraví poriadok, prečo by na každom významnejšom zápase mali stáť kukláči v pozadí s rukami na obuškoch? Sme predsa civilizovaná spoločnosť, ktorá sa o pochybné indivídiuá vie predsa postarať, všakže?
ľudia sa dnes na štadiónoch správajú ako hovädá - idú tam a myslia si, že všetko môžu. Možno ich nie je ani väčšina, no kvôli takým primitívom na to doplácajú ostatní. Nech si futbalový zväz či aká je to organizácia s tým sama spraví poriadok, prečo by na každom významnejšom zápase mali stáť kukláči v pozadí s rukami na obuškoch? Sme predsa civilizovaná spoločnosť, ktorá sa o pochybné indivídiuá vie predsa postarať, všakže?
-
Clean_Up
Professional
Stoporko > V podstate s tebou súhlasím. ALE je tu malý rozdiel v tom bití fanúšikov. Je rozdiel, keď fanúšik hádže pyrotechniku, sedačky, kamene a pod. do policajta, tak je samozrejmé, že sa mu ujde obuškom (policajt sa bráni, chce spraviť poriadok), ALE biť ako zmyslov zbavený niekoho kto je už dávno spacifikovaný na zemi je choré a takí policajti by mali byť okamžite prepustení a ísť liečiť!
Určite si spomýnaš na zápas Slovensko - Polsko z októbra 2008. Tiež tam už dávno spacifikovaných a na zemi ležiacich fanúšikov kopali, mlátili hlava ne hlava a ťahali po zemi ako vrece smetí. Ak nie, môžeš si to pozrieť tu, štvrtá reportáž (#4 Polícia preverí zásah na štadióne).
Určite si spomýnaš na zápas Slovensko - Polsko z októbra 2008. Tiež tam už dávno spacifikovaných a na zemi ležiacich fanúšikov kopali, mlátili hlava ne hlava a ťahali po zemi ako vrece smetí. Ak nie, môžeš si to pozrieť tu, štvrtá reportáž (#4 Polícia preverí zásah na štadióne).
-
Shark NX
Addict
Clean Up priznam sa ti k niecomu. Ak by som bol kuklac, dosiel by som na zapas a nejaky seplak z Publika by na mna 10minut reval rozne vulgarizmy, obcas by do mna hodil plechovku od napoju alebo nieco podobne tak skonci velmi zle.
A je mi jedno ze uteka ako posraty ked dojde do tuheho, dostane tak ako nikdy nedostal.
Este k tomu zapasu Slovensko - Polsko ... Na Polskych forach sa Hooligans prudko dohadovali o bitkach, o tom ze daju zabrat slovenskym policajtom a pod.
Ludia neludia, Ak nejaky trtkos dojde na zapas len na to aby si udrel tak tak isto tam dojde aj Tazkoodenec.
Prepac ze v tom s tebou nesuhlasim ... Ale dementovi dementne, normalnemu normalne. Ten kto sa nevie normalne chovat a robi bordel si nezasluzi ani nositka do Nemocnice. S radostou by som to tam hodil ako pytel piesku.
A je mi jedno ze uteka ako posraty ked dojde do tuheho, dostane tak ako nikdy nedostal.
Este k tomu zapasu Slovensko - Polsko ... Na Polskych forach sa Hooligans prudko dohadovali o bitkach, o tom ze daju zabrat slovenskym policajtom a pod.
Ludia neludia, Ak nejaky trtkos dojde na zapas len na to aby si udrel tak tak isto tam dojde aj Tazkoodenec.
Prepac ze v tom s tebou nesuhlasim ... Ale dementovi dementne, normalnemu normalne. Ten kto sa nevie normalne chovat a robi bordel si nezasluzi ani nositka do Nemocnice. S radostou by som to tam hodil ako pytel piesku.
-
Clean_Up
Professional
V pohode, každý máme na vec iný názor.Shark NX napísal:Prepac ze v tom s tebou nesuhlasim...
Mňa poburuje hlavne to, že bijú a kopú ludí ktorí sú už dávno spacifikovaní na zemi. Už tým policajtom nemôžu nijako ublížiť ani ich napadnúť a práve vtedy ich tí policajti bijú a kopú najviac (je to vidieť v oboch videách čo som postol). Aj v tej reportáži vravia: ludia ktorí sú na zemi spacifikovaní, nieje dôvod aby boli inzultovaní.
-
Stoporko
VIP
adameec - lenže s tým pobitím sa na štadióne si zjavne pomýlil dvere - vstup do boxérskeho klubu je o pár vchodov vedľa... na futbalový štadión sa chodí pozerať futbal, nie si buchnúť a potom si v krčme vravieť, kto dal koľkým na hubu woe... dokáže to taký militantný národ ako nemci, prečo by to nemala dokázať pochopiť nízkointeligentná duša slovenského chuligána (aspoň priemerne inteligentný jedinec nepovažuje za potrebné ničiť cudzí majetok, ktorý má slúžiť aj jemu)?
Sumarizácia - na futbal sa nechodí pobiť, na futbal sa má chodiť sledovať dianie na ploche. Ak to vypatlané lebky nevedia pochopiť, prajem im skoré stretnutie s obuškom, dúfam že sa im potom rozsvieti v lebeni...
Sumarizácia - na futbal sa nechodí pobiť, na futbal sa má chodiť sledovať dianie na ploche. Ak to vypatlané lebky nevedia pochopiť, prajem im skoré stretnutie s obuškom, dúfam že sa im potom rozsvieti v lebeni...
Hooligans sa bijú mimo štadióna a to mi fakt vôbec nevadí, je to ich vec.
Ako tu bolo spomenuté, každá sme iný, niekto v sobotu večer kuká Superstar a niekto sa naháňa niekde po periférii s 20 podobnými a hľadá dobré miesto na bitku.
Násilie a bordel na štadiónoch neschvaľujem, aspoň tam by sa mali fanúšikovia správať aspoň trochu kultivovanie.
Ale takisto odsudzujem to bitie ľudí na zemi.
Ako tu bolo spomenuté, každá sme iný, niekto v sobotu večer kuká Superstar a niekto sa naháňa niekde po periférii s 20 podobnými a hľadá dobré miesto na bitku.
Násilie a bordel na štadiónoch neschvaľujem, aspoň tam by sa mali fanúšikovia správať aspoň trochu kultivovanie.
Ale takisto odsudzujem to bitie ľudí na zemi.
ked sa ide niekto bit na futbal nech rata stym ze moze dostat po hube a mne je teda srdecne jedno ci takyto vypatlanec dostane okovanou spickou do rebier alebo len tomfou po hlave, zasluzi si oboje...prave koli takymto individuam aby sa clovek bal chodit cez vikend pozret sa na futbal, pretoze hladisko sa meni na free-fight klietku...