Bud v PS cez curves, alebo cez manualne nastavenie bielej v fotaku tipujemLub0$ napísal:Ako si dostal z tej prvej fotky tie farby? Chcem vediet detaily, kedze kazda rada je dobra pre mna teraz...musim sa naucit nejake finticky a techniky
Aký mate fotoaparát ?
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
PS, ale to tiez len trochu, ono to bola pocas jednej hypermega burky, takze ten ukaz bol sam o sebe zaujmavy(inac by som to nefotil, lebo ako som hovoril, krajinky nefotiievamJeremy napísal:Bud v PS cez curves, alebo cez manualne nastavenie bielej v fotaku tipujem
PS: mi teraz napadlo co tak odfotit vase komplet nadobicko
na flickr je cela skupina s fotkami: http://www.flickr.com/groups/camerabag/pool/page2/
-
chlapec10
Addict
neni to moja vybava, takze neviem ti poveadat, ale predpokladam ze preto lebo to nosi v taskezelovoc napísal:az mi pride taska, stativ a objektiv tak potom, ale preco su tam slnecnecne okuliare a mobil, taktomu nerozumiem.
-
Jeremy
Medium Professional
ja pofotim tiez svojechlapec10 napísal:no ok, posnazim sa, problem je ze mam 2, jednu taku rychlu vyjazdovu, co mam pripravenu nonstop na rychly vyjazd, a druhu kompletnu, kde je vsetko ked idem na vopred dohodnute velke fotenia, tak ju budem musiet dat dokopy
teraz som v kancli tak sa vecer posnazim
-
chlapec10
Addict
Lub0$ napísal:Taky skuseny fotograf nevies to?![]()
To su nahradne nadstavce na to cistiace pero na objektiv.
Pravdu povediac to vidim prvkrat
Sice pouzivam dlho dlho original lenspen (http://www.lenspen.com/402/152/)
Ale nejaek nahradne nadastavce som nikde nevidel, a pravdu povediac ani nepotreboval, to pero mam uz cez 2 roky, a stale neni na nom nic na vymenu