Zdravím,
pozeral som si túto ponuku od O2 a celkom sa mi to pozdáva, že budem volať a písať SMSky koľko chcem a vždy na konci mesiaca mi dojde faktúra ... a platím len za to, čo som prevolal a preesemeskoval.
Ale, nie je v tom žiadny háčik ? ... nemáte to niekto ? .. lebo nejak veľa informácií na ich stránke nie je. Viem, že keby som si dal riadnu kartu, ktorú by som dobíjal cez kupón, tak musím napr. 8 EURovy kredit minúť za 3 mesiace alebo tak nejak... pri tej platbe na faktúru nie je žiadny taký limit, že koľko najmenej musím prevolať za ten mesiac ?
O2 Fér s platbou cez faktúru
OK, tak to je potom presne to co by mi najviac vyhovovalo ... teraz mam T-Mobile a tu musim minut kredit 9 EUR za tri mesiace, ceny za hovory su dost vysoke takze to nie je problem minut ... ale kedze vela nevolam, preto som sa pytal na to O2, lebo maju ovela lacnejsie hovory a tam keby bol nejaky limit, ktory by som musel minimalne minut za mesiac, tak by som musel naschval niekomu volat, len aby som to minul.. a to je zbytocne mrhanie peniazmi
ale ked prevolam za mesiac povedzme 5 EUR a na konci mesiaca zaplatim len tych 5 EUR a nie som nijak obmedzovany, tak to je vyborne
ale ked prevolam za mesiac povedzme 5 EUR a na konci mesiaca zaplatim len tych 5 EUR a nie som nijak obmedzovany, tak to je vyborne
je to zaloha, vratia ti to po roku pouzivania, resp ked od nich odides do roka tak pri odchode
a vratia ti to formou odpocitania od faktury takze jednu (dve) faktury nebudes musiet platit (zalezi kolko prevolas)
ja mam O2 fer presne rok a akurat tento mesiac som vdaka vrateniu tejto zalohy "nemusel" platit fakturu
a vratia ti to formou odpocitania od faktury takze jednu (dve) faktury nebudes musiet platit (zalezi kolko prevolas)
ja mam O2 fer presne rok a akurat tento mesiac som vdaka vrateniu tejto zalohy "nemusel" platit fakturu