O2 Fér s platbou cez faktúru

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
M4rek
Medium Star
Medium Star

O2 Fér s platbou cez faktúru

Príspevok od používateľa M4rek »

Zdravím,

pozeral som si túto ponuku od O2 a celkom sa mi to pozdáva, že budem volať a písať SMSky koľko chcem a vždy na konci mesiaca mi dojde faktúra ... a platím len za to, čo som prevolal a preesemeskoval.

Ale, nie je v tom žiadny háčik ? ... nemáte to niekto ? .. lebo nejak veľa informácií na ich stránke nie je. Viem, že keby som si dal riadnu kartu, ktorú by som dobíjal cez kupón, tak musím napr. 8 EURovy kredit minúť za 3 mesiace alebo tak nejak... pri tej platbe na faktúru nie je žiadny taký limit, že koľko najmenej musím prevolať za ten mesiac ?
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

Minimalny limit bol 100SK avsak samo O2 priznalo, ze ich system nevie identifikovat ludi co prevolaju menej - kedze sa vyhrazali ze ich by presunuli z faktury na kredit
Takze sa nemas coho bat ak by si aj prevolal menej.
M4rek
Medium Star
Medium Star

OK, tak to je potom presne to co by mi najviac vyhovovalo ... teraz mam T-Mobile a tu musim minut kredit 9 EUR za tri mesiace, ceny za hovory su dost vysoke takze to nie je problem minut ... ale kedze vela nevolam, preto som sa pytal na to O2, lebo maju ovela lacnejsie hovory a tam keby bol nejaky limit, ktory by som musel minimalne minut za mesiac, tak by som musel naschval niekomu volat, len aby som to minul.. a to je zbytocne mrhanie peniazmi

ale ked prevolam za mesiac povedzme 5 EUR a na konci mesiaca zaplatim len tych 5 EUR a nie som nijak obmedzovany, tak to je vyborne
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Ja mám tiež o2 fér. Pri vybavovaní som zaplatil 20€ zálohu, no povedali mi, že každý 3. mesiac musím prevolať nad 3,30€. Išiel som do inej pobočky, kde mi povedali, že to nie je pravda. Majú v tom poriadny bordel :(
M4rek
Medium Star
Medium Star

aha .. a nakoniec si si to dal ?

... btw to je len zaloha tych 20 EUR ? ... ze ti to niekedy vratia ? ... alebo nejaky jednorazovy poplatok ?
sundevil
VIP
VIP

je to zaloha, vratia ti to po roku pouzivania, resp ked od nich odides do roka tak pri odchode
a vratia ti to formou odpocitania od faktury takze jednu (dve) faktury nebudes musiet platit (zalezi kolko prevolas)
ja mam O2 fer presne rok a akurat tento mesiac som vdaka vrateniu tejto zalohy "nemusel" platit fakturu
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

A keď neprevolám tých 20€ ?
sundevil
VIP
VIP

tak ti ten zvysok prejde do dalsieho mesiaca a mozno este do dalsieho, zalezi od tvojej spotreby
Napísať odpoveď