Zacat vztah ?
-
nonicktohide
Novice
Zacat vztah ?
Ahoj. Nas vek je teda 18 a 17. Obaja este chodime na SS.
Spoznali sme sa len prednedavnom a vlastne ani neviem co k nej citim.
Ona mala uz vela vztahov...ziadny jej vsak nevydrzal dlhsie. Jej terajsi vztah je tiez v krize ...
Avsak je pre mna niecim vynimocna...ona je vlastne dobre dievca...
Zda sa mi vsak taka...rozpoltena...rychlo sa unudi a aj to striedanie partnerov mi nie je po chuti.
Je vsak pre mna vynimocna...neviem to popisat, nie som ani tak zamilovany ako skor ocareny alebo neviem ako opisat ten pocit.
Vobec neviem ci si s nou mam zacat resp. ci tonechat len v kamaratskom stave. Neviem co mam robit...Myslienka na to ze by ma odmietla ma nici a myslienka na to ze by som bol len dalsi z jej ex mi trha dusu. (what a melodrama).
Spoznali sme sa len prednedavnom a vlastne ani neviem co k nej citim.
Ona mala uz vela vztahov...ziadny jej vsak nevydrzal dlhsie. Jej terajsi vztah je tiez v krize ...
Avsak je pre mna niecim vynimocna...ona je vlastne dobre dievca...
Zda sa mi vsak taka...rozpoltena...rychlo sa unudi a aj to striedanie partnerov mi nie je po chuti.
Je vsak pre mna vynimocna...neviem to popisat, nie som ani tak zamilovany ako skor ocareny alebo neviem ako opisat ten pocit.
Vobec neviem ci si s nou mam zacat resp. ci tonechat len v kamaratskom stave. Neviem co mam robit...Myslienka na to ze by ma odmietla ma nici a myslienka na to ze by som bol len dalsi z jej ex mi trha dusu. (what a melodrama).
-
kabul
Expert
- Kontaktovať používateľa:
ak to nechas v kamarackom stave bude ta to srat, ak to skusis tak mas dve moznosti....bud to vyjde alebo nie....ak nie tak mas zas dve moznosti: bud zostanes v jej pritomnosti ako kamarat a skusis neskor (ale bude ta to furt srat), alebo s nou prerusis kontakt a casom zabudnes
to su vsetky moznosti, vyber si
to su vsetky moznosti, vyber si
-
bolek
Guru
Podľa mňa ťa na nej očaril fakt, že ak ju získaš, tak si chceš dokázať, že ty ju budeš vedieť si ju udržať a vzťah vám vydrží. Lenže jej prelietavosť bola a pravdepodobne, kým je mladá a nevie, čo chce, aj bude, takže po čase bude hľadať zase niečo "nové, iné, lepšie a zaujímavejšie." Možno sa mýlim, ale takto to vidím. 
-
lollo
Professional
krive drevo nenarovnas
jedine nad parou a vela trpezlivosti pri narovnavani
aj ked narovnas bude to tam vidiet jedine ze by ta ozaj mala rada ale zase ako si spominal take striedanie chlapcov
drzim prsty aby ti to vyslo ale zase davaj pozor co rozpravas a ako blizko su ju pripustas...nemusi to skoncit prave najlepsie
aj ked narovnas bude to tam vidiet jedine ze by ta ozaj mala rada ale zase ako si spominal take striedanie chlapcov
Vsetko zle je na nieco dobre! - toto bude vzdy platit. Nemas co stratit, radsej byt odkopnuty EX ako vecny kamarat
A co vies, obcas motyka striela. Ked nie, tak zostava verit, ze ju vzrusuje aspon sex s ex 
A o tom trhani srdca keby Ta nechala - to si obcas mysli asi kazdy, ked zacina novy vztah. Ked ale vo vztahu zistis, ze Ta baba je totalna bota a okrem cirkusu v posteli nedokaze nic, tak Ta ten rozchod nebude az tak velmi boliet. Kolki to pozname?
A o tom trhani srdca keby Ta nechala - to si obcas mysli asi kazdy, ked zacina novy vztah. Ked ale vo vztahu zistis, ze Ta baba je totalna bota a okrem cirkusu v posteli nedokaze nic, tak Ta ten rozchod nebude az tak velmi boliet. Kolki to pozname?
Do vzťahu ideš vždy s nádejou, že toto bude určite tá pravá. Aj keď časom zistíš u nej pár "nedostatkov", stále je pre teba naj a snažíš sa vyhovoriť si jej chybičky. Potom príde deň, keď pretečie pohár trpezlivosti a uvedomíš si všetko, čo si jej predtým toleroval. Nastanú prvé hádky a buď si to vyjasníte alebo sa rozídete. Jednoduchá matika.
Tým chcel len dať za pravdu k6, prežil som to aj ja.
nonicktohide, možno sa ona len bezhlavo púšťa do každého vzťahu, je mladá a k jej veku to patrí, snaží sa nájsť toho pravého a možno práve ty budeš ten pravý. Ak sa o to nepokúsiš, nikdy to nezistíš.
Tým chcel len dať za pravdu k6, prežil som to aj ja.
nonicktohide, možno sa ona len bezhlavo púšťa do každého vzťahu, je mladá a k jej veku to patrí, snaží sa nájsť toho pravého a možno práve ty budeš ten pravý. Ak sa o to nepokúsiš, nikdy to nezistíš.
ja by som poradil ostat (zatial) v rovine kamaratstva. lebo potom tu budeme riesit dalsieho zdeptaneho a urevaneho po krachnuti vztahu
teda aspon zatial, netlac na pilu. nechaj tomu volny priebeh, resp. to nechaj na nu a podla toho sa zariad, co cito ona. chodievajte spolu von, vybehnite niekam do baru a pod a casom sa uvidi
teda aspon zatial, netlac na pilu. nechaj tomu volny priebeh, resp. to nechaj na nu a podla toho sa zariad, co cito ona. chodievajte spolu von, vybehnite niekam do baru a pod a casom sa uvidi